8 kuća u astrologiji i planete u njoj

Tumacenja su ti odlična. Ja sam, iskreno, odusevljen. Nadam se da ces moci da pronadjes nesto sto te zanima iz mog slucaja.
Pretpostavljam da je polozaj skorpije na AC i polozaj plutona u prvoj kuci jako vazni za celokupnu situaciju sa 8 kucom (prirodni vladari). Nastup na sceni donosi neverovatan osecaj moci (sto veca scena i vise publike- bolji osecaj). Osecaj je vrlo slican mentalnoj komponenti zadovoljstva kroz seksualni cin. Kreativna energija jako izrazena, gusi potrebu da se ucestvuje u svakodnevnom zivotu. Zivotni cilj i svrha jasno determinisani od samog detinjstva. Osecaj predodredjenosti. Stalno i ocigledno prisustvo nekakve sile koja pokazuje put. Ponekad suvise banalni znakovi i upozorenja. Ao se ne sledi intuicija ponekad se desavaju cudne stvari (nezgode, nesrece, opasnosti). Transformacije uvek vode onoj iskonskoj potrebi (u mom slucaju izgleda je to muzika). Ako se pokusa skretanje sa cilja (odustajanje) neverovatni obrti i bolno vracanje na pocetnu ideju. Trazenje sebe (u mom slucaju trazenje sto originajnijeg umetnickog izraza) predstavlja neprekidnu transformaciju. Nije to neki specificni perioud u zivotu, desava se konstantno. Takodje, sumnja u ispravnost ideja i njihovog moguceg uticaja na druge (mase). Dilema guši nagon. Partnerke u ljubavi najcesce iz nekog razloga imaju neku tesku pricu, F dijagnozu kod sebe ili nekog od roditelja, poticu iz rasturenih porodica... O ljubavnim odnosima ne mogu da otkrijem puno. Gomila losih aspekata planeta u 8. kuci verovatno me cini slepim i glupim za to. Mislim da emotivni odnosi u mom slucaju predstavljaju inspiraciju (otuda su osudjeni na kraj) koja mi je potrebna. Posle svake "takve veze" (bilo ih je dosta) sledi uzasan period pojacane kreativnosti ali je jako tesko preziveti ga. U tom periodu licnost se menja iz korena odbacujuci sve sto je moglo da negativno utice na prozivljeno emocionalno iskustvo.

Hvala ti. Pluton jeste vladar osme kuće generalno prezime mu je transformacija. Moraš da radiš na tom svom izražavanju kroz muziku to je onaj bol, to je glas od kog podilazi jeza, koji tera suze na oči izvlači svaku emociju. Obično privlače te taj tip Cura koja će iz tebe izvuci intenzitet, skorpionski tipovi Cura, jaka tamna šminka crna kosa, crne visoke štikle, bezobrazne na delu i recima, takve te imaju lako takve će da te slome, tebi treba jaka ličnost da te podržava u svemu kad zakocis. Ali koja će ti ulivati taj intenzitet dok ne osvestis plutona odnosno svoju snagu

Back