Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
A i ne želim da živim 1000 goouuudinaaa : Cane :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emocije koje su jake blokirane se ispoljavaju kroz muziku, u tvom slučaju, to je onaj bol koji je skriven 8-om kućom, ako imas aspekt pluton venera merkur, pojačanoOvo je malkice jezivo. Da, bavim se. Imam potrebu da se muzicki izrazavam od kad znam za sebe. Kako iz ovoliko malo segmenata takav zakljucak?
Kriza identiteta. Ako je sunce u aspektima sa planetama dobrim identitet se pronalazi kroz neku životnu krizu koja se preživljavaNisam imala posebnih trzavica, nego generalno, greota za Sunce da cami u tako mracnoj kuci
Obavezno bavljenje muzikomMerkur konjugcija venera
Mnogo prepreka na tom putu, ali sve bliži ciljuObavezno bavljenje muzikom
Pluton u 1 kuci uticaj na mase, moraš da ovladas tom energijom koja je jako moćna ako ne sarađujes sa plutonom dešavaju se problemi u svim aspektima zivota
Pluton deluje polako, tiho, nevidljivo ali samo jednom i kobno, on ne toleriše ne pregovara ukoliko se transformacija nije desila u životu natera da se osoba promeni, odnosno koju planetu pluton dodirujeMnogo prepreka na tom putu, ali sve bliži cilju
Pluton ima sextil sa neptunom, ako se na aspekt odnosi ovo "dodiruje"Pluton deluje polako, tiho, nevidljivo ali samo jednom i kobno, on ne toleriše ne pregovara ukoliko se transformacija nije desila u životu natera da se osoba promeni, odnosno koju planetu pluton dodiruje
Jeste li muško ili ženskoPluton ima sextil sa neptunom, ako se na aspekt odnosi ovo "dodiruje"
Verovatno imaš kočnice sto se tice umjetničkog izražavanja posto je u jarcu tu treba transformacijaMusko
Neptun je u jarcu u III kuci.
Fatalnost?
Razne kočnice. Etičke i moralne dileme, sumnja u vrednost dela...Verovatno imaš kočnice sto se tice umjetničkog izražavanja posto je u jarcu tu treba transformacija
DsC je u biku vladar u 8 kući sa merkurom privući ćeš curu svojim glasom iz 8 kuce,
Sia - unstoppable ----podseti me ovo tvoje izlaganjeRazne kočnice. Etičke i moralne dileme, sumnja u vrednost dela...
Konjukcija jupiter! U trigonu sa plutonom u sco i sekstilu sa marsom i mesecom. Opozicija saturn uran i neptun. Dakle, sunce aspektovano sa sviju strana.Kriza identiteta. Ako je sunce u aspektima sa planetama dobrim identitet se pronalazi kroz neku životnu krizu koja se preživljava
Hahah
Za talenat ne znam, ali znam da posedujem dilemu dal mi je sve jasno ili mi nista nije jasno XD
[/QUOTE
Bez kočnica samo
Otac jaka ličnost, problemi sa njim u odnosima.Konjukcija jupiter! U trigonu sa plutonom u sco i sekstilu sa marsom i mesecom. Opozicija saturn uran i neptun. Dakle, sunce aspektovano sa sviju strana.
Auu, valjda je problem prenesti osjećaje, strasti kroz riječi i prepoznati potrebeMeni i merkur u egzaktnoj konjukciji sa juznim cvorom. On mi je ujedno dispozitor venere i 7. polja - kvadrira mesec mars i pluton. Rece mi jedna astroloskinja "ljubav uvek katastrofa"![]()
Sta ja da kažemMeni je Sunce u 8.kući. "Svjetlo u mraku". Dosta osjetilno za razne frekvencije oku nevidljive.
Koji su to bljeskovi onda kod tebe..Sta ja da kažem
Sunce, Uran i Venera
A Neptun jak...žurka u glavi...