loop:
Ali kad devojka ( 18-19 god. ) na ulici zapali cigaretu, znas li sta je ona onda?
Sljam,olos, nekultura, propalica, klosarka...
I posle to neko nazove damom :lol:
Ma daj molim te, dabogda mu takva dama u njegovoj kuci zivela :twisted:
O Boze Loop-e! :roll: :roll: :roll:
Nisam ni znala da sam sve to! :shock: :lol: Dobro, doduse ne pusim na ulici, ne znam da li se to racuna! :roll: :lol:

Onda si samo slabic, ali nisi olos ;)

2morphea
nego si i ti ko i ostali SLABICJ, mozhda samo nisi slab preme cigarama, ali slab si sigurno prema nechemu drugom.
Gresis, vise nisam slab ni prema cemu.Mozda malo za internetom ali nije da sam zavistan.
A ranije jesam bio pusac i razumem se u te stvari zato i imam prava da pricam o tome.
Znas kad je covek svestan da truje sebe i da mu to jako skodi, ali ipak se plasi da ostavi ta njesra jel ce mu boze mili biti jako tesko par dana , on je pa hajde da kazem kukavica, da ne upotrebljavam grublje reci.

dobro, slazhem se s tobom sad, ali pazi , ne moraju svi pushachi da budu zavisni , pa ne mogu da prestanu da unose svoju dnevnu dozu nikotina..ja na primer, ne vidim razloga shto bih prestala, uzhivam u cigarama moram priznati, ali nikad od njih nisam bila zavisna, jednostavno kad ne zhelim ne zapalim i to vreme mozhe biti zaista dugo, ja sad ne vidim nikakavog razloga shto bih prestala, zaista
ako tebi biti slab znachi biti zavistan , onda, morash priznati da smo svi slabicji..zapitaj se samo malo od koliko stvari ti zavisish u toku jednog dana, od koliko stvari svi zavise u toku jednog jedinog dana ...

E nemoj sad da filozoviras molim te.Pa svi mi zavisimo od vazduha, vode... ali ja ovde pricam o bolestima zavisnosti.
ja na primer, ne vidim razloga shto bih prestala, uzhivam u cigarama moram priznati, ali nikad od njih nisam bila zavisna, jednostavno kad ne zhelim ne zapalim i to vreme mozhe biti zaista dugo
Hoces da ti navedem milion razloga zasto bi prestala ?
Evo samo nekih vaznijih
http://www.zodumil.net/start/zdravlje/pizos.htm

A koliko ti to mozes bez gigara?
15 sati, a?
I to je tebi zaista mnogo :lol:

Istina, po bontonu je da se zahvali osoba koja je zapalila cigaretu.
I to se i desilo prije par dana, bila sam u kaficu s drugaricom, ona nije imala upaljac i htjela da posudi od nekog, taj neko joj je pripalio cigaru i zahvalio joj se.
Tako ta pojava izadje iz teorije i udje i u praksu(ko bi rek'o)

@loop, ne 15 sati...ponekad chak i vishe od pola godine, mozhda i godina cela
ajde, ok, shvatam taj razlog..al isto tako mozhesh umreti kad te zgaze kola pa ajde sad da ne prelazimo ulice, jer bi smo mogucje umreli...isto mozhesh umreti od prejedanja, samo srce prestane da radi, ili od alkohola..ili chak i od vode, dobijesh tkz, vodenu bolest, popucaju ti krvn9 sudovi, izliv u mozak i gotovo...mislim od toliko stvari mozhesh umreti
ne kazhem ja da mi nekad necje samo neshto kvrcnuti pa skroz i da prestanem, od toga ne zavisim..

Tako je snajka znao sam da ce od tebe biti nesto :D
morphea hajde mi objasni kako moze neko da zapali cigaru jednom u pola godine.Pa taj bi crkao od glavobolje.
I opet bre pricas glooposti.
al isto tako mozhesh umreti kad te zgaze kola pa ajde sad da ne prelazimo ulice, jer bi smo mogucje umreli...isto mozhesh umreti od prejedanja, samo srce prestane da radi, ili od alkohola..ili chak i od vode, dobijesh tkz, vodenu bolest, popucaju ti krvn9 sudovi, izliv u mozak i gotovo...mislim od toliko stvari mozhesh umret
Jeste mozes umereti i od smaka sveta, ali to nije opravdanje da neko svesno truje sebe.
Takvi izgovori su tipicni za slabice.

loop:
morphea hajde mi objasni kako moze neko da zapali cigaru jednom u pola godine.Pa taj bi crkao od glavobolje.
I opet bre pricas glooposti.
Jeste mozes umereti i od smaka sveta, ali to nije opravdanje da neko svesno truje sebe.
Takvi izgovori su tipicni za slabice.

ne mora da znachi da bi crko od glavobolje, vecje glavobolje dobija od alkohola...
verujesh u smak sveta????znash shta, jedino shto moramo da uradimo je da jednom umremo, sad nije bitno kako i od chega, pre ili kasnije to cje se desiti, i moje je da li cju da se trujem ili necju, ionako nije bitno...

I to sto kazes , sta saj ma koji moj nasao ovde da pametujem.
trujte se bre ljudi koliko god hocete, samo ne mojte taj otrov meni da nabijate u nos.
Tuzno je samo to sto ima toliko nekulture medju pusacima, uopste se obracaju paznju i krajnje su ne tolerantni prema nama sportistima i nepusacima.
Meni je se nocni zivot sveo na dva ekskluzivnija restorana, jel je samo u njima zabranjeno *******.
Na zadnjoj zurci na kojoj sam bio bila je ili da otvaram sve prozore ili da idem kuci.Posto mi se nije islo kuci otvorio sam sve prozere i naravno posle toga su svi izlazili napolje da ispale cigare.
Tek sam tada shvati zasto ljudi kazu da smo stoka.
Nismo mi stoka mi MARVA :idea:

Back