Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aramat:ljudi, ko se kome zahvaljuje?
onaj kome je cigara zapaljena, ili onaj ko je zapalio?[/SIZE]
Steffan:Samanta, hoces molim te malo tise da se deres, vidis da muvam ribu.. hahahah![]()
O Boze Loop-e!loop:Ali kad devojka ( 18-19 god. ) na ulici zapali cigaretu, znas li sta je ona onda?
Sljam,olos, nekultura, propalica, klosarka...
I posle to neko nazove damom![]()
Ma daj molim te, dabogda mu takva dama u njegovoj kuci zivela![]()
Gresis, vise nisam slab ni prema cemu.Mozda malo za internetom ali nije da sam zavistan.nego si i ti ko i ostali SLABICJ, mozhda samo nisi slab preme cigarama, ali slab si sigurno prema nechemu drugom.
Hoces da ti navedem milion razloga zasto bi prestala ?ja na primer, ne vidim razloga shto bih prestala, uzhivam u cigarama moram priznati, ali nikad od njih nisam bila zavisna, jednostavno kad ne zhelim ne zapalim i to vreme mozhe biti zaista dugo
Jeste mozes umereti i od smaka sveta, ali to nije opravdanje da neko svesno truje sebe.al isto tako mozhesh umreti kad te zgaze kola pa ajde sad da ne prelazimo ulice, jer bi smo mogucje umreli...isto mozhesh umreti od prejedanja, samo srce prestane da radi, ili od alkohola..ili chak i od vode, dobijesh tkz, vodenu bolest, popucaju ti krvn9 sudovi, izliv u mozak i gotovo...mislim od toliko stvari mozhesh umret
Pa narawnobie:ma bre mrzim to tipa po bontonu ovo po bontonu ono ja samo kazhem "e hvala ..." i nasmeshkam se....
loop:morphea hajde mi objasni kako moze neko da zapali cigaru jednom u pola godine.Pa taj bi crkao od glavobolje.
I opet bre pricas glooposti.
Jeste mozes umereti i od smaka sveta, ali to nije opravdanje da neko svesno truje sebe.
Takvi izgovori su tipicni za slabice.