piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.423
Možda.Ne vjerujem da piciginx ili itko od forumaša iz Hrvatske negira da se počinjeni zločini mogu bez rezerve okarakterizirati kao genocid. Možda si ga krivo shvatio.
Mislim da ustvari provocira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda.Ne vjerujem da piciginx ili itko od forumaša iz Hrvatske negira da se počinjeni zločini mogu bez rezerve okarakterizirati kao genocid. Možda si ga krivo shvatio.
Ма не би ти мене схватио, не причамо истим језиком.Od tebe??
Ne budi smiješan do kraja.
Познајем Пиција доста дуго, не треба да ми објашњаваш.Ne vjerujem da piciginx ili itko od forumaša iz Hrvatske negira da se počinjeni zločini mogu bez rezerve okarakterizirati kao genocid. Možda si ga krivo shvatio.
bilo bi dobro da si i cuo za Petra Kocica, a kamoli nesto procitao od njega...ovako, samo sam ti jednom njegovom mislju pokazao koliko je to velik knjizevnik bio...Super,neka te to drži duže vremena..
S obzirom na sve, to je više nego izgledno.Možda.
Mislim da ustvari provocira.
Poznajem ga i ja. Zato sam napisao to što sam napisao.Познајем Пиција доста дуго, не треба да ми објашњаваш.
mi to ne tvrdimo.Mi kazemo da obim zlocina nije predstavljen javnosti i da je u ime "Bratstva i Jedinstva" bilo nepozeljno to potezati.Zlocini su se dogodili i to je to,kraj price.Kako inace objasniti da je kompletna dokumentacija D. Budisavljevic konfiskovana ? Vidis,u Nemackoj se sedam decenija po okoncanju 2.Sv.rata potenciraju zlocini pod NS rezimom.Ozbiljni TV kanali svake nedelje emituju dokumentarne emisije o tome i gotovo da nema tog Nemca koji nije svestan sta su "njegovi" napravili.Sa druge strane vi zonglirate,po potrebi ste desnicari, lozite se na Tompsona i slinavite na Blajburgu,po potrebi ste antifasisti.Zar nije Mesic izjavio da ste dva puta pobedili u 2.Sv.ratu,takvi ste vi. Da je u Hrvatskoj izvedena iskrena denacifikacija, ne bi doslo do MSPOK-a a vi bi Srbima prvi ponudili autonomiju u okviru SR Hrvatske.Vi tvrdite da istinu treba reći kao da je bila skrivena sve ove godine...
Možda se varam??
Gomila gluposti i nepovezanih rečenica.mi to ne tvrdimo.Mi kazemo da obim zlocina nije predstavljen javnosti i da je u ime "Bratstva i Jedinstva" bilo nepozeljno to potezati.Zlocini su se dogodili i to je to,kraj price.Kako inace objasniti da je kompletna dokumentacija D. Budisavljevic konfiskovana ? Vidis,u Nemackoj se sedam decenija po okoncanju 2.Sv.rata potenciraju zlocini pod NS rezimom.Ozbiljni TV kanali svake nedelje emituju dokumentarne emisije o tome i gotovo da nema tog Nemca koji nije svestan sta su "njegovi" napravili.Sa druge strane vi zonglirate,po potrebi ste desnicari, lozite se na Tompsona i slinavite na Blajburgu,po potrebi ste antifasisti.Zar nije Mesic izjavio da ste dva puta pobedili u 2.Sv.ratu,takvi ste vi. Da je u Hrvatskoj izvedena iskrena denacifikacija, ne bi doslo do MSPOK-a a vi bi Srbima prvi ponudili autonomiju u okviru SR Hrvatske.
Meni je najjadnije kad lažu da Tito nije nikada posjetio Jasnovac, a on bio tamo dvaput. Kad o tome lažu, pored jasnih dokaza i svjedoka, onda mogu samo zamisliti o čemu se sve laže kod njih.Gomila gluposti i nepovezanih rečenica.
Sve se znalo do u detalje o Jasenovcu već 1945. godine.
Većina arhiva NDH je završila u Beogradu.
Dijana Budisavljević u ovoj priči nije bitna, ne znam šta si htio dokazati??
MASPOK je komunistički hepening u RH koji sa ustašama ima veze kao ti sa akademicima SANU.
da su se komunisti zlocinima u NDH bavili minimalnoGomila gluposti i nepovezanih rečenica.
Sve se znalo do u detalje o Jasenovcu već 1945. godine.
Većina arhiva NDH je završila u Beogradu.
Dijana Budisavljević u ovoj priči nije bitna, ne znam šta si htio dokazati??
MASPOK je komunistički hepening u RH koji sa ustašama ima veze kao ti sa akademicima SANU.
Nije tebi lako, ali vjerujem da je još teže tvojim bližnjima s tobom.da su se komunisti zlocinima u NDH bavili minimalno
Nacional komunisti u Hrvatskoj i ustase su imali isti cilj,sa razlikom da su komunisti cekali pravi trenutak.To ces najbolje uvideti po visini izrecenih kazni vodjama MASPOK-a
bezi budaletino,cibeNije tebi lako, ali vjerujem da je još teže tvojim bližnjima s tobom.
mi to ne tvrdimo.Mi kazemo da obim zlocina nije predstavljen javnosti i da je u ime "Bratstva i Jedinstva" bilo nepozeljno to potezati.Zlocini su se dogodili i to je to,kraj price.Kako inace objasniti da je kompletna dokumentacija D. Budisavljevic konfiskovana ? Vidis,u Nemackoj se sedam decenija po okoncanju 2.Sv.rata potenciraju zlocini pod NS rezimom.Ozbiljni TV kanali svake nedelje emituju dokumentarne emisije o tome i gotovo da nema tog Nemca koji nije svestan sta su "njegovi" napravili.Sa druge strane vi zonglirate,po potrebi ste desnicari, lozite se na Tompsona i slinavite na Blajburgu,po potrebi ste antifasisti.Zar nije Mesic izjavio da ste dva puta pobedili u 2.Sv.ratu,takvi ste vi. Da je u Hrvatskoj izvedena iskrena denacifikacija, ne bi doslo do MSPOK-a a vi bi Srbima prvi ponudili autonomiju u okviru SR Hrvatske.
MASPOK i ustaše, kao Draža i Krcun.da su se komunisti zlocinima u NDH bavili minimalno
Nacional komunisti u Hrvatskoj i ustase su imali isti cilj,sa razlikom da su komunisti cekali pravi trenutak.To ces najbolje uvideti po visini izrecenih kazni vodjama MASPOK-a
i jednima i drugim je bio cilj nezavisna Hrvatska.Ti mora da si neki raniji model bez mogucnosti logicke obrade informacijaMASPOK i ustaše, kao Draža i Krcun.
Ti mora da si poslije duboke kontemplacije napisao ovaj post.i jednima i drugim je bio cilj nezavisna Hrvatska.Ti mora da si neki raniji model bez mogucnosti logicke obrade informacija
Ta mantra se nastavlja i danas
https://www.novosti.rs/planeta/izbo...travican-ustaski-zlocin-zaboravlja-logor-decu
Milanović je, nakon odavanja počasti ubijenima u Jasenovcu, rekao da su „Srbi pružali otpor zbog čega su bili tretirani kao neprijatelji“ i, kako tvrdi, nisu ubijani u logoru, za razliku od Jevreja koji su bili neutralni i oružje su uzeli u ruke tek pošto su počeli da ih ubijaju.
Sta kazes ti na ovo picin,da li te je blam ove svinje
mrsko mi vise da ti redovno lupam cvegereTi mora da si poslije duboke kontemplacije napisao ovaj post.
Vidi se moć autosugestije kod tebe, moraš znati da isto nećeš biti ništa pametniji..mrsko mi vise da ti redovno lupam cvegere
naprotiv,vas svaki put kada suocis sa cinjenicam vi ih unapred negirate, jer niste ni pod tackom razno spremni da prihvatite misljenje koje se kosi sa vasim. Postavim ti pitanje u vezi Milanoviceve izjave ,ti po obicaju iskuliras i das neki kretenski komentar tek da kao nesto odgovorisVidi se moć autosugestije kod tebe, moraš znati da isto nećeš biti ništa pametniji..
Tebe hebe što činjenica ima puno.naprotiv,vas svaki put kada suocis sa cinjenicam vi ih unapred negirate, jer niste ni pod tackom razno spremni da prihvatite misljenje koje se kosi sa vasim. Postavim ti pitanje u vezi Milanoviceve izjave ,ti po obicaju iskuliras i das neki kretenski komentar tek da kao nesto odgovoris
i opet bez konkretnog odgovoraTebe hebe što činjenica ima puno.
Treba ih povezati, to ti je već malo teže.