- Poruka
- 9.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:hvala na savetu, esperanza
mada, mislim da nisi pazljivo procitala naslove mojih poruka. Mislis li na Prvu ili Trecu? ;-)
:esperanza
ma da, korenito... a-a, nisam od takvih, too late
Ako hoces da zivis u miru,oprosti,zaboravi i kreni dalje .....meni je uspelo,samo moras biti jak i ne pokleknuti pred iskusenjima i preprekama,ici samo napred,napred.......i valjda ce se pojaviti svetlost na kraju tunela,a ako se ne pojavi, nauci da zivis sam sa sobom,nekad je to najbolje![]()
esperanca137:Sasvim sigurno je tako.Ako hoces da zivis u miru,oprosti,zaboravi i kreni dalje.... i meni je uspelo,samo moras biti jak i ne pokleknuti pred iskusenjima,ici samo napred,napred.....ali :-D GDE NADJE U TUNEL TI? ZGAZICE TE VOZ.Nauci da zivis sam sa sobom,zato sto mozda devojka mora ponekad da otputuje.Ne moras odmah da privedes nesto! Mnogi ne umeju da zive sami sa sobom.Zato se neke zenske jebu ko stuke,a neki momci se bedace zato sto bi i oni.....:esperanza
ma da, korenito... a-a, nisam od takvih, too late
Ako hoces da zivis u miru,oprosti,zaboravi i kreni dalje .....meni je uspelo,samo moras biti jak i ne pokleknuti pred iskusenjima i preprekama,ici samo napred,napred.......i valjda ce se pojaviti svetlost na kraju tunela,a ako se ne pojavi, nauci da zivis sam sa sobom,nekad je to najbolje![]()
luckastalutkica:esperanca137:Sasvim sigurno je tako.Ako hoces da zivis u miru,oprosti,zaboravi i kreni dalje.... i meni je uspelo,samo moras biti jak i ne pokleknuti pred iskusenjima,ici samo napred,napred.....ali :-D GDE NADJE U TUNEL TI? ZGAZICE TE VOZ.Nauci da zivis sam sa sobom,zato sto mozda devojka mora ponekad da otputuje.Ne moras odmah da privedes nesto! Mnogi ne umeju da zive sami sa sobom.Zato se neke zenske jebu ko stuke,a neki momci se bedace zato sto bi i oni.....
sta reci![]()
Pluralizam dozivljaja onoga sto sam ovde ostavio je nediskutabilan. Dosadasnji komentari su raznoliki, cak dijametralno suprotni, sto je i uobicajeno na vecini topika Foruma.latica:Tja pretpostavljam da je cilj bio da ona procita.Il sta vec.Ne vidim svrhu ovakovog javnog eksponiranja tvojg literalnog dela.Il si hteo da te pohvalimo kako si to divno srocio.Ili tesimo "ranjeno srce".Il cisto zezas masu sto ce biti da je ipak najverovatnije.Jer to jedino ima smisla,postaviti ovako nesto ovde.
Ha, ovo i nije tako nesimpaticno za razmotriti! Voleti sebe vise od onoga koga (ama bas) volis.Kiss_me:Ti "beznickni"Super si, majke mi. Divno je sto ima ljudi koji ne kukaju vec kazu, "Aj oladi malo, volim ja i sebe malo vise od tebe" i posle jos sa toliko humora sa dobrom primesom ironije gledaju na sve to.
Koja pozitiva
Cool and go on!
P.S. Imas cast da budes dostojan mog 700-tog posta![]()
Ovo ti vec nije ukusno... Pokusaj prikazivanja tvoje intelektualne nadmoci i kolosalnog pisanja koje je sasvim sigurno u potpunosti samo tebi razumljivo. Imas par ulecanja samom sebi u usta. Npr, gramaticke konstrukcije i tvojih recenica su neadekvatne, a ti to projektujes na nju. Takodje i svoje raspolozenje... koje je ocigledno zajedljivo... Pokusaj kulture u pisanju si "upisala" sa "kurcem". Tako da definitivno ni ti nisi nevinasce za kakvog se smatras. Cak bi nemi posmatrac zakljucio da si daleko od toga. Ti si "profi" ...ali sta? Knjizevnik ili zahebant?:Pluralizam dozivljaja onoga sto sam ovde ostavio je nediskutabilan. Dosadasnji komentari su raznoliki, cak dijametralno suprotni, sto je i uobicajeno na vecini topika Foruma.
Vec sam se izjasnio da je, najverovatnije, u pitanju eksponiranje. Ali, jos istrazujem, uz vasu pomoc... makar bilo poslednje sto bi vam palo na pamet da mi pomazete da spoznam.
Tebi, latice, nesmunjivo nije potrebno da se nakasljes da bi me prosvetlila. Tipujes na eksponiranje apdejtovano "zezanjem mase", navodeci ga jedinim smislenim razlogom mog obracanja. Spocitavati nesmisleno kod drugih, podrazumeva da sama, makar u ovom postu, pristupas smisleno. Poceti jednu takvu opservaciju recju "tja", i to bez zareza nakon nje, razoruzava te u dobronamernosti, sto se u ostatku tvoje, ocito, "preko *****" srocene pisanije slojevito potvrdjuje u ironisanju zacinjenom blazenom pezorativnoscu i kvazifilozofiranjem. Kako samo lako isplivaju uvek zivi, djavolji damari, kojima, kao adekvatna "rekacija", sleduje IGNORISANJE, najpouzdanije oruzje pred isfrustriranim, neubedljivo ili nikada ostvarenim osobama. Elem, mani se corava posla, tako je fensi i prozirno...
Kakva debilana.... Multinick?:Ha, ovo i nije tako nesimpaticno za razmotriti! Voleti sebe vise od onoga koga (ama bas) volis.Je l' to put ka narcizmu? Heheheheee
Sumnjam da je ostalo u i na meni prikljucaka za jednu ovakvu transformaciju. A i tebi fale zarezi!![]()
![]()
![]()
Takav sam, kakav sam... prica je zavrsena... koliko god "kvalifikovan" da (o)zracim neposrednu okolinu da budem voljen.
I, drago mi je sto si jedan takav jubilej meni priredila! 8-)
...si teo rec, pretpostavljam...Pera_Zdera:Da vi's kad te ja zaskocim! Ha!
:...si teo rec, pretpostavljam...
Just ignored...