:
hvala na savetu, esperanza
mada, mislim da nisi pazljivo procitala naslove mojih poruka. Mislis li na Prvu ili Trecu? ;-)

misli da bi trebao da sve oteras u........,zatvoris oci i kazes sebi ja sam novi covek,ovo je sve iza mene,zatrpano,zaboravljeno cusnuto u neki najmracniji kutak,otvoris oci i krenes u zivot sam,sa novom nadom,rasterecen bremena koje te je opterecivalo;)

o...imas ih vise od dve?
ja ih nisam citala cela,mrzi me...samo malo...ko nesto bla bla bla...
ali...volela ibh da mogu neki svoj nemir da prenesem ovde i da mi bude lakse

jel tebi lakse kad pises tako ovde?

sta osecas?

tj...zasto to pises?

esperanza
ma da, korenito... a-a, nisam od takvih, too late

ova sto nikako da se smiri
eksponiram se, rekoh vec
i, mozda, mada sumnjam, dobijem komentar vredan paznje. Zapravo, komentar s nekom isceliteljskom snagom. Dobro je, vec pokusavaju...

:
esperanza

Ako hoces da zivis u miru,oprosti,zaboravi i kreni dalje .....meni je uspelo,samo moras biti jak i ne pokleknuti pred iskusenjima i preprekama,ici samo napred,napred.......i valjda ce se pojaviti svetlost na kraju tunela,a ako se ne pojavi, nauci da zivis sam sa sobom,nekad je to najbolje;)

esperanca137:
:
esperanza

Ako hoces da zivis u miru,oprosti,zaboravi i kreni dalje .....meni je uspelo,samo moras biti jak i ne pokleknuti pred iskusenjima i preprekama,ici samo napred,napred.......i valjda ce se pojaviti svetlost na kraju tunela,a ako se ne pojavi, nauci da zivis sam sa sobom,nekad je to najbolje;)
Sasvim sigurno je tako.Ako hoces da zivis u miru,oprosti,zaboravi i kreni dalje.... i meni je uspelo,samo moras biti jak i ne pokleknuti pred iskusenjima,ici samo napred,napred.....ali :-D GDE NADJE U TUNEL TI? ZGAZICE TE VOZ.Nauci da zivis sam sa sobom,zato sto mozda devojka mora ponekad da otputuje.Ne moras odmah da privedes nesto! Mnogi ne umeju da zive sami sa sobom.Zato se neke zenske jebu ko stuke,a neki momci se bedace zato sto bi i oni.....

luckastalutkica:
esperanca137:
Sasvim sigurno je tako.Ako hoces da zivis u miru,oprosti,zaboravi i kreni dalje.... i meni je uspelo,samo moras biti jak i ne pokleknuti pred iskusenjima,ici samo napred,napred.....ali :-D GDE NADJE U TUNEL TI? ZGAZICE TE VOZ.Nauci da zivis sam sa sobom,zato sto mozda devojka mora ponekad da otputuje.Ne moras odmah da privedes nesto! Mnogi ne umeju da zive sami sa sobom.Zato se neke zenske jebu ko stuke,a neki momci se bedace zato sto bi i oni.....

sta reci:roll:

Valjda je procitala osoba koja te inspirisala na ovo otvaranje duse. Nisi valjda dzaba kucao? Ustvari nisi, sad ti je malo lakse kad si to podelio sa ovim ljudima na forumu.

Tja pretpostavljam da je cilj bio da ona procita.Il sta vec.Ne vidim svrhu ovakovog javnog eksponiranja tvojg literalnog dela.Il si hteo da te pohvalimo kako si to divno srocio.Ili tesimo "ranjeno srce".Il cisto zezas masu sto ce biti da je ipak najverovatnije.Jer to jedino ima smisla,postaviti ovako nesto ovde.

Ti "beznickni" ;) Super si majke mi. Divno je sto ima ljudi koji ne kukaju vec kazu, "Aj oladi malo, volim ja i sebe malo vise od tebe" i posle jos sa toliko humora sa dobrom primesom ironije gledaju na sve to.
Koja pozitiva :D

Cool and go on!

P.S. Imas cast da budes dostojan mog 700-tog posta ;)

latica:
Tja pretpostavljam da je cilj bio da ona procita.Il sta vec.Ne vidim svrhu ovakovog javnog eksponiranja tvojg literalnog dela.Il si hteo da te pohvalimo kako si to divno srocio.Ili tesimo "ranjeno srce".Il cisto zezas masu sto ce biti da je ipak najverovatnije.Jer to jedino ima smisla,postaviti ovako nesto ovde.
Pluralizam dozivljaja onoga sto sam ovde ostavio je nediskutabilan. Dosadasnji komentari su raznoliki, cak dijametralno suprotni, sto je i uobicajeno na vecini topika Foruma.
Vec sam se izjasnio da je, najverovatnije, u pitanju eksponiranje. Ali, jos istrazujem, uz vasu pomoc... makar bilo poslednje sto bi vam palo na pamet da mi pomazete da spoznam.
Tebi, latice, nesmunjivo nije potrebno da se nakasljes da bi me prosvetlila. Tipujes na eksponiranje apdejtovano "zezanjem mase", navodeci ga jedinim smislenim razlogom mog obracanja. Spocitavati nesmisleno kod drugih, podrazumeva da sama, makar u ovom postu, pristupas smisleno. Poceti jednu takvu opservaciju recju "tja", i to bez zareza nakon nje, razoruzava te u dobronamernosti, sto se u ostatku tvoje, ocito, "preko *****" srocene pisanije slojevito potvrdjuje u ironisanju zacinjenom blazenom pezorativnoscu i kvazifilozofiranjem. Kako samo lako isplivaju uvek zivi, djavolji damari, kojima, kao adekvatna "rekacija", sleduje IGNORISANJE, najpouzdanije oruzje pred isfrustriranim, neubedljivo ili nikada ostvarenim osobama. Elem, mani se corava posla, tako je fensi i prozirno...

Kiss_me:
Ti "beznickni" ;) Super si, majke mi. Divno je sto ima ljudi koji ne kukaju vec kazu, "Aj oladi malo, volim ja i sebe malo vise od tebe" i posle jos sa toliko humora sa dobrom primesom ironije gledaju na sve to.
Koja pozitiva :D

Cool and go on!

P.S. Imas cast da budes dostojan mog 700-tog posta ;)
Ha, ovo i nije tako nesimpaticno za razmotriti! Voleti sebe vise od onoga koga (ama bas) volis. :lol: Je l' to put ka narcizmu? Heheheheee
Sumnjam da je ostalo u i na meni prikljucaka za jednu ovakvu transformaciju. A i tebi fale zarezi! :lol: :lol: :lol:
Takav sam, kakav sam... prica je zavrsena... koliko god "kvalifikovan" da (o)zracim neposrednu okolinu da budem voljen.

I, drago mi je sto si jedan takav jubilej meni priredila! 8-)

:
Pluralizam dozivljaja onoga sto sam ovde ostavio je nediskutabilan. Dosadasnji komentari su raznoliki, cak dijametralno suprotni, sto je i uobicajeno na vecini topika Foruma.
Vec sam se izjasnio da je, najverovatnije, u pitanju eksponiranje. Ali, jos istrazujem, uz vasu pomoc... makar bilo poslednje sto bi vam palo na pamet da mi pomazete da spoznam.
Tebi, latice, nesmunjivo nije potrebno da se nakasljes da bi me prosvetlila. Tipujes na eksponiranje apdejtovano "zezanjem mase", navodeci ga jedinim smislenim razlogom mog obracanja. Spocitavati nesmisleno kod drugih, podrazumeva da sama, makar u ovom postu, pristupas smisleno. Poceti jednu takvu opservaciju recju "tja", i to bez zareza nakon nje, razoruzava te u dobronamernosti, sto se u ostatku tvoje, ocito, "preko *****" srocene pisanije slojevito potvrdjuje u ironisanju zacinjenom blazenom pezorativnoscu i kvazifilozofiranjem. Kako samo lako isplivaju uvek zivi, djavolji damari, kojima, kao adekvatna "rekacija", sleduje IGNORISANJE, najpouzdanije oruzje pred isfrustriranim, neubedljivo ili nikada ostvarenim osobama. Elem, mani se corava posla, tako je fensi i prozirno...
Ovo ti vec nije ukusno... Pokusaj prikazivanja tvoje intelektualne nadmoci i kolosalnog pisanja koje je sasvim sigurno u potpunosti samo tebi razumljivo. Imas par ulecanja samom sebi u usta. Npr, gramaticke konstrukcije i tvojih recenica su neadekvatne, a ti to projektujes na nju. Takodje i svoje raspolozenje... koje je ocigledno zajedljivo... Pokusaj kulture u pisanju si "upisala" sa "kurcem". Tako da definitivno ni ti nisi nevinasce za kakvog se smatras. Cak bi nemi posmatrac zakljucio da si daleko od toga. Ti si "profi" ...ali sta? Knjizevnik ili zahebant?
Jos nesto cu ti drugarsi reci... proizvod tvog mozga je exponiranje... sto je i dokazano nacinom na koji si sve prezentovao... Sve drugo su samo odgovori... manje vise iznudjeni...

:
Ha, ovo i nije tako nesimpaticno za razmotriti! Voleti sebe vise od onoga koga (ama bas) volis. :lol: Je l' to put ka narcizmu? Heheheheee
Sumnjam da je ostalo u i na meni prikljucaka za jednu ovakvu transformaciju. A i tebi fale zarezi! :lol: :lol: :lol:
Takav sam, kakav sam... prica je zavrsena... koliko god "kvalifikovan" da (o)zracim neposrednu okolinu da budem voljen.

I, drago mi je sto si jedan takav jubilej meni priredila! 8-)
Kakva debilana.... Multinick?

:
...si teo rec, pretpostavljam...

Just ignored...

:shock: Ko je ovo napisao sto si ti napisao da sam ja napisao.
Opet stavljas svoje reci u tudja usta....

Nesto pocinjem i zestoko da sumnjam u istinitost celokupne tvoje price... Bilo bi interesantno cuti i verziju te devojke koja ti je odbila brak... da bas cujemo i njeno zasto... a ne samo tvoje...

Suvise "mirodjije" preti da od corbe napravi pomije, pa ako na ovom topicu bude suvise skrivenih poruka jer njihovi autori obitavaju na mojoj ignor listi... "laticanstveni nesmisao" jos kako ce prevagnuti nad bilo cim drugim, bude li se uopste zametnulo...

Ili je neko jedinstven, pa bi bio greh ne udostojiti ga posebnosti i cari ignorisanja. Samo njega.

Dole, na raskrscu prozaicnosti, nikada nije bilo zatisja. Kako sam odavno odlepio, a i vid mi je poceo slabiti, gotovo da vise i ne primecujem sta se tamo desava. Sujeti bespogovorno uskratih izlaznu garderobu, pa njeni umiljati titraji da se ispolji sasvim zgasnuse. Ovi danasnji materijali za okivanje uzdaha... samo mi jos oni zadaju mukice. Verovatno je tako zarad suzbijanja monotonije. Neretko namerno bezimo od problema i odlazemo pouzdane nacine njihovog otklanjanja da bismo cenu smrtnosti odrzavali sto nizom. Sreca da nije u pitanju kvarljiva roba. Ali, sta tu onda smrducka? Heh, taman posla da cackam u odgovore. Skramice za prikrivanje ocaja, same po sebi tanke i porozne, zahtevaju ludost i za zavirivanje pod njih, kamoli za njihovo zadizanje. Ja ni drugima ne dopustam da to cine, ni u istrazivacke ni u sanitarne svrhe. Necu, bre, da mi okace etiketu sterilisane zone, dok god imaju na sta! :wink:

Back