*

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.901
Ponekad imam utisak da je odje zavladala neka sekta

Teme su so lala

Bili se ljubili ili čak glavu gubili ?

Kolko su šanse da dje pronađete momka ili devojku prije prvog snega ?

Poslednja izmena:
ko glavu ne gubi
taj nikako i ne ljubi
moze samo da umislja kako stavarno ljubi
i moze izgledati ko da stvarno ljubi

prava ljubav je smrtonosna stvar, gdje se umire najdalje za 10 godina, odnosno ne umire, jer ko je dovoljno pametan da je svati pametan je i da se zastiti od smrti
ljubav kad se osjeti to je jace od svake droge, i obicno traje samo 3 minuta ili dana, i malo je ko osjetio ustvari ljubav, mozda 1% ljudi na planeti

ljubav se uvjek osjeca samo prema onoj prema kojoj ako to osjecanje ispoljavas postoji 100 ljudi koji bi te ubili, nikad se ne desava da postoji prava ljubav u vezi u kojoj ne postoje muskarci koji bi ubili momka jer je sa tom djevojkom, ili jer su ljubomorni sto se oni dobro slazu i izvode najzesce trikove, prave lom u pozitivnom smislu, provode se u zivotu

ljubav je najteza filozofija, ne najkomplikovanija, ali najteza za shvatiti posto za to treba hrabrosti
ja sam samo oko 3 puta na po dan dva ili cetiri dana u zivotu znao sto je prava ljubav, sad je moje znanje o tome samo sijenka toga

Poslednja izmena:
Ta sekta se bori protiv svakog zadovoljstva muskaraca :malav: kako ga uciniti najnesrecnijim je njihova misija :rotf: cak ni PP :aha: ni slike o sexu ni nista sexualno sa njima ne smes imati :heart: oh to obar s nogu muskarca i takvu bi ljubio zeleo i voleo :zaljubljena:

:hahaha:

Poslednja izmena:

Back