stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majka priroda je tako udesila, i tako rade sve zivotinjske vrste, da se muzjaci udvaraju zenkama, stoga muzjak koji promeni veliki broj zenki je dobar (cim ga tolike zenke biraju) muzjak.
Sa zenkama je druga stvar, one imaju udvarace i biraju, i ako precesto biraju, a udvaraca ima brdo (od sacuvaj boze preko ok, do :zper:), dobijaju etiketu "lake" zene.

E sad, da li su muskarc frajer ako je spavao sa njih, primera radi, 50 a zena hurva ako je spavala sa njih 50?
Ne, po mom misljenju su osobe koje ne mogu da ostvare emotivnu i stabilnu vezu, ili koji jure za seksom.

Poznajem jednog koji ima 5 dece sa 5 zena a 6 zena trenutno trudna

Sve počne sa ljubavi ali mu brzo dosadi pa hop nova što recimo nije strasno al je strasno što svakoj ostavi present

Šta je muskarac koji voli da švrlja u narodnom tumačenjem ?

Šta je žena koja voli da vara u narodnom tumačenjem ?

Ipresionirana sam serijom selo gori a baba se češlja

Ime im isto, jer rade istu radnju. Varaju.

- - - - - - - - - -

Poznajem jednog koji ima 5 dece sa 5 zena a 6 zena trenutno trudna

Sve počne sa ljubavi ali mu brzo dosadi pa hop nova što recimo nije strasno al je strasno što svakoj ostavi present

E taj je budala, daleko je on od svalera, a od Badze nema ni slovo.... :hahaha:

Figurativno receno, ali kad vec pitas... treba imati muda pa stati pred zenu koju varas i reci, gotovo je, nismo vise jedno za drugo, zelim razvod...

A vidi vidi

Al onu svoju ženu vole sa njom ima djecu kuću itd. Nebi je dao za celi svijet (jel tako sugenzi )

A to sto vole da se podvuče pod tudje suknje njemu dodje kao neka vrsta fitnes

Šta je muskarac koji voli da švrlja u narodnom tumačenjem ?
alfa muzjak<3

Šta je žena koja voli da vara u narodnom tumačenjem ?

kurrava<3
Ipresionirana sam serijom selo gori a baba se češlja
seljarija

Lao Ce (Kineski mudrac):
je na ovo pitanje odgovorio:

"Ako jedan ključ otvara mnogo brava, to je dobar ključ.
Ako jednu bravu otvara mnogo ključeva, to je loša brava."

Poslednja izmena:
op, op, op...objavlujem da je edukacija završena, svi ste dali približno slične odgovore, a "baba se nije ni počešljala, ali selo skoro da je izgorelo"
..
lock na temu...dosta je za večeras...žao mi samo onog finog srca iz naslova :heart2:
..
prevari nas Paranormalna sa tim..cmok i pozdrav za sve :ljub:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back