Sa 12 godina.
Pevala sam u horu koji je pratio recital o Titu.
Meni bilo mrsko sve to. I sad mi je mrska svaka udvorička poezija.
Dok su recitovali, na svaki pomen reči Tito, usledila je mikrofonija jer je ON stajao za miksetom.
Normalno je da su nastavnice primetile tu sabotažu i udaljile ga, ali ja sam se iz mesta zaljubila u njega jer sam prepoznala buntovnika.
Nije mi bilo važno što je nizak.

Sa koliko godina ste se prvi put zaljubili ?

Sa cetiri, u malu B. sam se zaljubio, bili smo u istoj grupi u obdanistu, spavali smo u krevetima koji su bili jedan do drugog, onako uzglavlja su nam se dodirivala (pricao sam sa nekim vaspitacicama nedavno, kazu cure da su decji krevetici nakon ojha decenija i dalje na isti nacin rasporedjeni), glava u glavu, i mogli smo tiho da cavrljamo da nas vaspitacice ne provale da ne spavamo. Nikada mi se nije spavalo u podne, B. je bila dodatni razlog tome, jedva sam cekao taj redovni odmor, jer sam znao da je to nase vreme.
Kasnije smo se nasli i u istom razredu u osnovnoj skoli, ali ta simpatija je trajala samo u obdanistu, kasnije je magija iscezla. Javile su se neki tragovi kasnije, po ulasku u pubertet, u ono vreme kad je krenula euforija pipkanja devojcica, usudio sam se samo nju da pipnem par puta, jedino meni je to dozvolila, ostali decaci su nadrljali, kada su poceli da preteruju ocinkarile su ih curice razrednoj, bila frka samo takva, a moja B. je cutala, ni spomenula me nije, prva ljubav zaborava nema. :rumenko:

10♡1 (mod 9)

- - - - - - - - - -

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Secam se da sam tad na pp-u naleteo na jednu forumasicu za koju se posle ispostavilo da je muskarac,neki debeli vozac gsp-a :aha:
A sto mi je dobre poruke slao :rumenko: ...Mislio sam da sam konacno pronasao zenu svog zivota,srodnu dusu :zaljubljena:

Secam se da sam tad na pp-u naleteo na jednu forumasicu za koju se posle ispostavilo da je muskarac,neki debeli vozac gsp-a :aha:
A sto mi je dobre poruke slao :rumenko: ...Mislio sam da sam konacno pronasao zenu svog zivota,srodnu dusu :zaljubljena:

Zamisli kako neki ljudi od takvih poruka žive.
Pričaju priče i zarađuju parice.
Nikada više nije vredela ljudska reč, nego u 21. veku.
Koji književnici, koji naučni radnici, niko se od njih nije leba najeo kao te paljevine koje usamljenim srcima pričaju neke slatkoće.

A samo kad se setim...Bila naj ruznija devojka u razredu zivota mi!Bila onako krzljava,bleda,imala neku odvratnu "pecurka" frizuru,najvise je licila na Evu Ras :confused:
A sad...kako samo sad izgleda.Adriana Lima je strasilo za nju.Zivi u Australiji i udata za nekog Hrvata.

Back