.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e da...zbog slabe posećenosti teme može lock

- - - - - - - - - -

jos jedan psiholog, to ono izvrnuta psihologija il kako se zove

ima toga ja sam nesto slicno sa jenom dragom osobom pricao, i ona se slaze, al kod mene je ne ne a da da, tako da nema daljnje price

ja nisam psiholog, mene život učio

e da...zbog slabe posećenosti teme može lock

- - - - - - - - - -

ja nisam psiholog, mene život učio

znam jednog psihopata tako trcao onda godinama za jenim is samoubistva pokusala, dobro niko ne ide tolko daleko a neke ni ne vidis koliko su poremeceni teke mazohiste i sta ja znam kako ih sve zovu

vidi druga strana :eek:
ok nemora lock

- - - - - - - - - -

znam jednog psihopata tako trcao onda godinama za jenim is samoubistva pokusala, dobro niko ne ide tolko daleko a neke ni ne vidis koliko su poremeceni teke mazohiste i sta ja znam kako ih sve zovu
aj sad isto to al polako jer ništa nisam skonto

nadam se da sam bolje
znam jednog al psihopata bila, tako trcala ja jednim godinama cak i samoubistva pokusala, dobro niko ne ide tolko daleko a nekima ni ne vidis koliko su poremeceni teske mazohiste i sta ja znam kako ih sve strucno zovu

sta htedoh reci, ako te zena vec pitala, pogotovu kod nad dole, znamo da slobodne nikad ne pitaju prve, onda je ona vec prsla, znaci ili ti odgovara i pristanes ili ne i sta ima da se igras misa i macke?

nadam se da sam bolje
znam jednog al psihopata bila, tako trcala ja jednim godinama cak i samoubistva pokusala, dobro niko ne ide tolko daleko a nekima ni ne vidis koliko su poremeceni teske mazohiste i sta ja znam kako ih sve strucno zovu

sta htedoh reci, ako te zena vec pitala, pogotovu kod nad dole, znamo da slobodne nikad ne pitaju prve, onda je ona vec prsla, znaci ili ti odgovara i pristanes ili ne i sta ima da se igras misa i macke?

Ništa te nerazumem... Si pio nešto?

nadam se da sam bolje

brate ne razumem te ništa al sad bezajebancije

- - - - - - - - - -

nisma na poslu sam, ja sam prirodno glup

funfcih ojro fur autorenrihtung

ja se nadovezo na to da kad odbijes onda te jure
iz muskog ugla: ako te zena vec pitala onda je zainteresovana, sta cu koj moj se igram macke i misa, valjda sam covek, kazem da ili ne

sve ostalo je po meni jedna vrsta poremecaja

kad je vidla da je poludeo za njom normalno da će da se igra s njim
možda bi mogo da okrene list odjednom i da pokaže iznenadnu nezainteresovanost

Ma da, obično se uplaše, i to da čovek ne poveruje! :)

Mnoge se boje zaljubljivanja, pogotovo nepoznatog lika, ili ako je lik u ljubavnoj eforiji, spreman tada na svašta. :)

Zato je bolje, kao što kažeš, da malo oladi, spusti loptu na zemlju, i pravi se nezainteresovan. :)

Ma da, obično se uplaše, i to da čovek ne poveruje! :)

Mnoge se boje zaljubljivanja, pogotovo nepoznatog lika, ili ako je lik u ljubavnoj eforiji, spreman tada na svašta. :)

Zato je bolje, kao što kažeš, da malo oladi, spusti loptu na zemlju, i pravi se nezainteresovan. :)
zato što ima magaraca koji su spremni na svakojake gluposti ukoliko primete da je ženska nezainteresovana

zato što ima magaraca koji su spremni na svakojake gluposti ukoliko primete da je ženska nezainteresovana

Verujem, to sam ranije i predpostavljao, a imao sam i ja jedan slučaj kad sam bio malo mlađi, nisam razumeo taj stav ženske... :)

Ja iz principa navalio da je osvojim, da vidim kako to izgleda kad muškarac osvaja ženu, jer nikad u životu nisam ja osvajao, več bio osvajan... :)

Isto se tako žena ponela, ali ja bio mudar, i dobijem ja nju na finoću i kobojagi nezainteresovanost. :)

Ali posle eto ti belaja, zaljubili se i ona i ja jedno u drugo, a oboje imamo porodice! Dve godine nam trebalo da se oladimo, ipak je razum pobedio, ali moglo je da se desi svašta...

Treba biti oprezan, pogotovo sa osečanjima, i svojim i osečanjima žena... :)

ma može snoška al neobavezna, bez upliva emocija
emocije što dalje
misim dobro to ne može uvek da se kontroliše, al napraviš distancu...misim neam pojma

Normalno, za vas slobodne nema problema, ali oženjeni moraju jako strogo paziti... :)

Meni se dešavalo da kao ono samo sex, a posle nisam mogao da se ih otkačim, čak mi i na vrata neke dolazile...

I rekoh sebi, e nečeš više Nidjo, pa makar nevideo pitjke nikad! :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back