........

i covek moze da zeli nesto vise od sitnog seksa sa str...misli i o tome..ne moramo da zadovolavamo svaki nas instinkt da bi bili srecni..i ja necu varati sebe ako uskratim neki mali uzitak da bi sacuvala veci...

Morace Dizni da napravi crtac o Romeu i Juliji da bi odrzao iluziju stvarnom.:kafa:

- - - - - - - - - -

Razdvajanje sexa, romanticnog i svakog drugog druzenja i porodicnih obaveza je recept za srecu. Apsolutna separacija i aparthejd.:deda:

Morace Dizni da napravi crtac o Romeu i Juliji da bi odrzao iluziju stvarnom.:kafa:

- - - - - - - - - -

Razdvajanje sexa, romanticnog i svakog drugog druzenja i porodicnih obaveza je recept za srecu. Apsolutna separacija i aparthejd.:deda:

a sto bi razdvajao kad mozes da imas extra seks sa trenutnom zenom,poenta moje price je bila da iako ti se pored tog ekstra keksa dize i na dr mace ne moras da zaskaces svaku koju stignes...
a taj tvoj recpt za srecu meni je recept za nesrecu i laz...

a sto bi razdvajao kad mozes da imas extra seks sa trenutnom zenom,poenta moje price je bila da iako ti se pored tog ekstra keksa dize i na dr mace ne moras da zaskaces svaku koju stignes...
a taj tvoj recpt za srecu meni je recept za nesrecu i laz...

Sve to sto si navela moze, ali da se ona ne uvuce meni u kucu.:tiganj:

Back