gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Da li varate svoje žene / devojke ? Zasto to radite ?
P.s možete naravno da odgovorite sa rezervnim nickom
P.s možete naravno da odgovorite sa rezervnim nickom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.s možete naravno da odgovorite sa rezervnim nickom![]()
Nameravas da varas muza?
Nesto si povilenela sa temama, te pukao kondom, te sta ce mi on u kuci ceo dan, kada ce na posao bla bla bla
Grize te savest![]()
Nisam zlatan priznajem. Sto ne bismo pojeli neki slatkis ako nam se sam nudi, greota da ga propustimo.
![]()
Alo bre ti
Ja vodim brigu o duši mi nameravam da odmah i bez stop uđem u raj
A ona takodje nije zlatna ?
A on tebe. Sumnjiva si mi![]()
A sto sam to ja tebi sumnjiva ?
Ja što kažem tako i mislim vazda sam bila iskrena
Nemam stalnu.
To znam da si iskrena, zato i pitam. U poslednje vreme otvaras teme sa slicnom tematikom, pa si me bacila u razmisljanje.
To znam da si iskrena, zato i pitam. U poslednje vreme otvaras teme sa slicnom tematikom, pa si me bacila u razmisljanje.
varaju oni koji su samozivi,i bezobzirni(napominjem da mi nije prevara ako oboje ne vole jedno drugo medjusobno keksaju se sa strane i zajedno su iz pogresnih razloga,npr:dece sto je jos gore za istu,al to je vec neka dr tema...tu nema prevare jer nema ni ljubavi i oboje su svesni ponasanja dr.)Da li varate svoje žene / devojke ? Zasto to radite ?
pa zato sto se pojavi neka bolja forumasica koja rado daje ne zvoca i bolje kuvaDa li varate svoje žene / devojke ? Zasto to radite ?
pa zato sto se pojavi neka bolja forumasica koja rado daje ne zvoca i bolje kuva![]()
varaju oni koji su samozivi,i bezobzirni(napominjem da mi nije prevara ako oboje ne vole jedno drugo medjusobno keksaju se sa strane i zajedno su iz pogresnih razloga,npr:dece sto je jos gore za istu,al to je vec neka dr tema...tu nema prevare jer nema ni ljubavi i oboje su svesni ponasanja dr.)
varaju oni koji ne cene ono sto imaju,pa mi nikad nije bilo jasno sto se ostaje sa zenom ako ti ona ne ispunjava sve uslove,seksualne,intelektualne...
jel to lenjost,navika ili sta...
a ima i onih koji idu sa pricom sex ne znaci ljubav ja sam se samo s njom kresnuo..bravo pa svi znamo za tu razliiku al ja ne bi varala i da idem sa tom pricom jer
1.to je nepostovanje drugog na toliko nivoa...
2.pogazena rec...poverenje se samo 1 gubi i posle cu sumnjati u sve sto kazes..
3.i da ja njemu kazem opet nalozila sam se to je bilo jelte samo khm...kako neko moze zaista da vam veruje i da zna kako se vi osecate.
a i sve te vezice sa strane mogu opet kad naidje kriza da izrode nesto ozbiljno...jer se onda umesto borbe za vezu odlazi u drugu sigurnu ladju....
tako da po meni varanje nije stvar ja je nisam voleo/voleo sam da je kresnem(svi mozemo da napravimo tu razliku)
vec postovanje date reci,postovanje istine,i tudjih emocija(i cinjenice da dr nije u mojoj glavi,da seks nekad moze da odvede i na dr str.....)
a ako ti ja ne zadovoljavam sve potrebe jbg naci ce se druga al nemoj da mi trosis vreme..
mislim ima i zena i muskaraca koji prave tu razliku izmedju lj/sx i u vezi od pocetka pristaju na takav odnos,i meni je to ok ako su oni 100% ubedjeni u emocije partnera,i ne vide nikakav rizik u takvom ponasanju,uostalom svako ima neku svoju verziju srece,al ko hoce tako nek bude iskren od pocetka,inace je sve to samo laz...
![]()
pa zato sto se pojavi neka bolja forumasica koja rado daje ne zvoca i bolje kuva![]()
I samo forumasice?
Sa moje tacke gledista, forumaljke deluju dosta nerentabilno.
Da ne kazem nesto manje politicki korektno.![]()