...

Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
Кад год ријешим проблем осјећам се као слијепац... како не видиш а не може лакше.
Само што није било нечег за чим сам трагала цијелог живота.

Целог живота трагам за изгубљеним новчаником у коме има више хиљада евра.

Џабе буљим у тротоар, њега нема па нема.

Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?

Ne gubi se.

Ne, nisam nikada imala taj trip.

Целог живота трагам за изгубљеним новчаником у коме има више хиљада евра.

Џабе буљим у тротоар, њега нема па нема.

:hahaha:

To je uvek tako I to je sjajno.......
Asocira me na likove koji potroše gvozdene čizme da bi otišli iza 7 planina, a posle skapiraju da košulja srećnog čoveka i nije od nekog specijalnog materijala ili spec kroja, čak slična ili ista kao i njihove :znamiguje:
Što bi rekla moja baba, a i Trismegistos: Kako je gore, tako je dole...*
* najzloupotrebljeniji izraz, ali taaako tačan... (prim.aut)

Чуј заљубљен....изгара бре, видиш ваљда да данима прича о прожимајућој љубави у коју се човек сав утопи. :lol:

Mi smo familijarno skloni zaljubljivanju... moj sin se zaljubio do ušiju u jednu djevojčicu :) rekao mi pred spavanje da pitam vaspitačicu da on pleše na predstavi sa tom djevojčicom, a ne sa ovom drugom koja mu se, kaže, ništa ne sviđa... a ovaj dječak sa kojom pleše izabranica njegovog srca uopšte ne zna da pleše z:D

Mi smo familijarno skloni zaljubljivanju... moj sin se zaljubio do ušiju u jednu djevojčicu :) rekao mi pred spavanje da pitam vaspitačicu da on pleše na predstavi sa tom djevojčicom, a ne sa ovom drugom koja mu se, kaže, ništa ne sviđa... a ovaj dječak sa kojom pleše izabranica njegovog srca uopšte ne zna da pleše z:D

Благо теби :) Тј. вама.

Ја се никад нисам заљубила за мање од бар 5-6 месеци дружења с неким. Цео живот сам по том питању на леру.
Али ме зато тешко и пролази.

Back