Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
A šta tebe muci ?
Možda da nam kazes? imamo mi saveta ....bas dosta
Можда кад тражим наочаре а оне ми на глави.
Nestalo mi slatko od sljiva, pa mi treba jos tegli sa istim.
Paranormalna, hajde otvori neku temu o sexu da se zezamo.
- - - - - - - - - -
Ili daljinski u ruci?![]()
Кад год ријешим проблем осјећам се као слијепац... како не видиш а не може лакше.Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
Da ...Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
Целог живота трагам за изгубљеним новчаником у коме има више хиљада евра.
Џабе буљим у тротоар, њега нема па нема.
Jesi se to zaljubio?Jeste li nekada imali osecaj da vam je ono sto trazite celog zivota bilo bas tu ispred nosa, samo to niste videli/osetili?
Ja nikada nisam bio zaljubljen.
Ja nikada nisam bio zaljubljen.
Да ли је ово романтичан или патетичан исказ?
Jesi se to zaljubio?
Чуј заљубљен....изгара бре, видиш ваљда да данима прича о прожимајућој љубави у коју се човек сав утопи.![]()
Чуј заљубљен....изгара бре, видиш ваљда да данима прича о прожимајућој љубави у коју се човек сав утопи.![]()
Ne kopiraj me.Можда кад тражим наочаре а оне ми на глави.
Mi smo familijarno skloni zaljubljivanju... moj sin se zaljubio do ušiju u jednu djevojčicurekao mi pred spavanje da pitam vaspitačicu da on pleše na predstavi sa tom djevojčicom, a ne sa ovom drugom koja mu se, kaže, ništa ne sviđa... a ovaj dječak sa kojom pleše izabranica njegovog srca uopšte ne zna da pleše
![]()