....

@Kerefeka: Sad ce marlon da nas isproziva…“nasle“ se dve guzice sa avatara. A covek bio ubedjen da se sa ovim avatarom ne mere dogurati daleko. :lol:

Nego, posto sam zakrzljao na intelektualnom nivou (ili sto bi kolega kami rek´o : oglupeo od zene i dece :lol:), jel imas kakvu preporuku u vezi knjiga? Samo mojne da su neke zeMske shit-teme tipa 50 Shades of Grey i slicno. Generalno, ljubav kao tema dolazi u obzir samo ako je radnja knjige krajnje mucna, teska i mracna. ´Naci nista harmonija, cvetaju nam ruze i ta sr*nja.
Jos bolje od ljubavnih tema, ako mere narafski, predlozi neku knjigu koja se bavi drustvenim, socijalnim temama i tako to.
Moze i nesto o samurajima i drugim banditima.

Aj davaj nesto. Fala… :hvala:

@Kerefeka: Sad ce marlon da nas isproziva…“nasle“ se dve guzice sa avatara. A covek bio ubedjen da se sa ovim avatarom ne mere dogurati daleko. :lol:

Nego, posto sam zakrzljao na intelektualnom nivou (ili sto bi kolega kami rek´o : oglupeo od zene i dece :lol:), jel imas kakvu preporuku u vezi knjiga? Samo mojne da su neke zeMske shit-teme tipa 50 Shades of Grey i slicno. Generalno, ljubav kao tema dolazi u obzir samo ako je radnja knjige krajnje mucna, teska i mracna. ´Naci nista harmonija, cvetaju nam ruze i ta sr*nja.
Jos bolje od ljubavnih tema, ako mere narafski, predlozi neku knjigu koja se bavi drustvenim, socijalnim temama i tako to.
Moze i nesto o samurajima i drugim banditima.

Aj davaj nesto. Fala… :hvala:

Dobro mi otvori oči..nisam ni vid'la da smo dve guz'ce...

Ta 50 nijansi sive mi je omiljena za bljuckanje...Ne volEm takvu literaturu...
Uzmi Slepi čovek iz Sevilje, Robert Vilson...triler,ali višeslojan..ni nalik onim TV filmićima-krimićima...( može i Ju Nesbe, ozbiljna je pomama za njegovim knjigama)

Svrati na temu Biblioteka 2, pa da ti nadjemo još nešto...( tamo sam ionako jedina guz'ca)

Poslednja izmena:
Dobro mi otvori oči..nisam ni vid'la da smo dve guz'ce...

Ta 50 nijansi sive mi je omiljena za bljuckanje...Ne volEm takvu literaturu...
Uzmi Slepi čovek iz Sevilje, Robert Vilson...triler,ali višeslojan..ni nalik onim TV filmićima-krimićima...

Al´ vrhunske. :lol:

Za 50 senki i bljuckanje imas :heart:

Ovu knjigu predlazu neki ljudovi i po drugi forumi, tako da fala - moracu da procitam i stanem oglupljavanju na put. :)
Bidne li mi se svidela - imas :heart::heart:

- - - - - - - - - -

To dodje ova, jelte?

http://www.amazon.de/Der-Blinde-von-Sevilla-Roman/dp/3442456371

Ce da reknem zeni da mi pokloni za NG...10 jura more da pljune na mene bem li ga. Vredim... :mrgreen:

To je ta!
Oooodlična, kažem ti.
I meni i suprugu se dopala.
Već znam da ću imati :heart: :heart:
Kod nas su objavljene još neke - Nemi i ukleti, Mala smrt u Lisabonu, Slepa krv, Ubice iz potaje...sve rasprodato ( ja kupila odavno,ali nisam stigla da ih pročitam)

Žena da se isprsi, retka si vrsta...

To je ta!
Oooodlična, kažem ti.
I meni i suprugu se dopala.
Već znam da ću imati :heart: :heart:
Kod nas su objavljene još neke - Nemi i ukleti, Mala smrt u Lisabonu, Slepa krv, Ubice iz potaje...sve rasprodato ( ja kupila odavno,ali nisam stigla da ih pročitam)

Žena da se isprsi, retka si vrsta...

E pa sestro, fala ti ki bratku. Ce da krenem od Sevilje, pa posle mozda produzim do teg LiZabona itd. :lol:

Ovo boldovano joj omak saljem mejlom, ´naci ima da me ugradi u NG budzet kako zna i ume, ne zanima me. :mrgreen: :rotf:

Back