gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ****** bez skajpa - stara je poslovica. Mora se provjeriti roba.
A jel kad je pravi Termin da se dvoje sa foruma uskajpuju ?
Da li skajpujetr sa forumashima ? Jesteli stekli ljunavnika/ljubavnicu , kutjne prijatelje i slichno ?
nije mi ni jedna forumasica ponudila skajp
koja je u pitanju?)
Nije ni meni do pre dva dana![]()
Ne postoji neko odredjeno vrijeme da se prelazi na skajp . Sa Krstarice sam skajpovao samo sa jednom djevojkom .A jel kad je pravi Termin da se dvoje sa foruma uskajpuju ?
Da li skajpujetr sa forumashima ? Jesteli stekli ljunavnika/ljubavnicu , kutjne prijatelje i slichno ?
A odkad je to ? Ja To prvi put chujem
)
Nije ni meni do pre dva dana![]()
da zbilja ko je toliko gloop da trazi tvoj skajp
A jel kad je pravi Termin da se dvoje sa foruma uskajpuju ?
Okej mi je da se uskajpujem sa svima koje ovde gotivim.
Prijatelje moze, neko muvkanje je druga prica.
Zovi anđela on će ti sve objasni. Valjda ti u kameru treba da vičeš:"zo, špric mi. Vas ist das, kepa?!"
Znachi ti skajpovanje povezujesh sa sexom
Shokirana sam
I ja, kad sam saznao da se to radi. Za pare.
Šta ima da skajpuješ, izađi napolje, vidi se s ljudima. Majka mu stara.![]()
Ne možeš izaći sa nekim ko je udaljen 100 ili 1000 km . Paranormalna živi u Njemačkoj .I ja, kad sam saznao da se to radi. Za pare.
Šta ima da skajpuješ, izađi napolje, vidi se s ljudima. Majka mu stara.![]()
opaaaaaa matori predator sije po subotici. op op opNe možeš izaći sa nekim ko je udaljen 100 ili 1000 km . Paranormalna živi u Njemačkoj .
Prijateljica sa kojom sam ja skajpovao živi u Nišu a moj kućni prijatelj kojeg sam upoznao
na Krstarici živi u Subotici .