.

muskarci su uvek nosili torbe kroz polja i prirodu to je normalno ,e sad to se odskora forsira kao zenska moda i uvaljuje curkicama po 10-1000x precenjenim cenama , treba mi i nosim one torbice preko ramena kad imam sta i da ponesem ne smeta mi i ne ogranicava me , za razliku od zenskih min-dzakova brasna i slog ruke.

muskarci su uvek nosili torbe kroz polja i prirodu to je normalno ,e sad to se odskora forsira kao zenska moda i uvaljuje curkicama po 10-1000x precenjenim cenama , treba mi i nosim one torbice preko ramena kad imam sta i da ponesem ne smeta mi i ne ogranicava me , za razliku od zenskih min-dzakova brasna i slog ruke.

Zanimljivo je kako uvek forsiras to vreme krezubih, prljavih i nepismenih ljudi kao nesto dobro i pozivas se na tradiciju.

Primijetila sam da na balkanu mushkarci vole da nose tashnice poznate kao pederushe a podsjetjaju na konduktera ..

Jel nosite pederushe ?

Da li vas ikad pitalo zhensko " shto tje ti To ?" shta ste odgovorili ?

Meni je to ok. Vecina ih nosi jer su prakticne i ne treba ih dovoditi u korelaciju sa nazivom. To je stvar ukusa.

Ima baš lepih tašni za muškarce,ja kupila sebi jednu.:zaljubljena:One za žene,roze,bele,crvene,pa šljašte..silne nitnice,alkice...nisu za mene.:ljutka:

Back