Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka chast i da pored ruzhnih naziva ti ipak priznajesh da je nosish![]()
Ako nije tajna shta transportujesh u njoj ?
E baš toTek je to pederluk... i jos kada nabiju neke slusalice i neki roza kacket uz neku majicu iste drecave roza boje...i onda tripuju da su Baloteli.![]()
E baš to
Ima dobrih torba, ja jednu šmeknula za sebe , Manual, malo veća (može komp unutra) baš, baš je dobra. Ali ove "Baloteli" sa ogromnim natpisima LV i G&D su smešne![]()
i ti simusko mislim nosis te takozvane pederuse?
Novcanik, telefon ili 2 telefona, kljuceve, neka sitnija dokumenta ponekad, clanske karte, vizit-kartice, USB flesh memoriju i to 2 komata,
To su wanna be fudbaleri (i ostali) i njihov stil "vidi imam pare, znači faca sam"a sta ti je to baloteli onaj fudbaler ili neka marka?
Shta pishe na tim vizit karticama a?))))
Puno vi toga nosite .....
To su wanna be fudbaleri (i ostali) i njihov stil "vidi imam pare, znači faca sam"Naravno, ništa nemam protiv originalnog fudbalera Balotelija.
Kein Name, kein Telefon, einfach nur geil![]()
To su wanna be fudbaleri (i ostali) i njihov stil "vidi imam pare, znači faca sam"Naravno, ništa nemam protiv originalnog fudbalera Balotelija.
Ja auf deinen bestimmt. Auf seinen nichter ist sehr nett
lass ihn in Ruhe sonst gibt es Ärger
![]()
nisam ja nista reko da nije on nett ili tako to
tsss und ich bin nicht nett?![]()
sad sam rešila da budemJesil ti mushkarac ?
sad sam rešila da budemi šta ćemo sad
evo idem sa tvoje teme, znam da te nervira kada nisi u centru pažnje. Evo za tebe![]()
Kakvu to dokunentaciju vi svakodnevno nosite a da to nema mjesta u mushkom nuFchaniku ?
Sve ti otjes da znas.Shta pishe na tim vizit karticama a?))))
Puno vi toga nosite .....
ne...Primijetila sam da na balkanu mushkarci vole da nose tashnice poznate kao pederushe a podsjetjaju na konduktera ..
Jel nosite pederushe ?
Da li vas ikad pitalo zhensko " shto tje ti To ?" shta ste odgovorili ?
Primijetila sam da na balkanu mushkarci vole da nose tashnice poznate kao pederushe a podsjetjaju na konduktera ..
Jel nosite pederushe ?
To mi je tako smesno![]()
Primijetila sam da na balkanu mushkarci vole da nose tashnice poznate kao pederushe a podsjetjaju na konduktera ..
Jel nosite pederushe ?
Aj' to sto nose pederuse, nego nose i bele majce. Jutros sam video dvojicu sa pederusama u roze majicama. Prepao sam se da nisu i oni neki kondukteri.
Inace, ne nosim pederuse, jer ne mogu sve stvari za posao da mi stanu u nju.