.

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Primijetila sam da na balkanu mushkarci vole da nose tashnice poznate kao pederushe a podsjetjaju na konduktera ..

Jel nosite pederushe ?

Da li vas ikad pitalo zhensko " shto tje ti To ?" shta ste odgovorili ?

primetio sam, dole je to bas neki opasan trend
al bome ni ovde ne zastaju sve vise njih nose te pederuse nije ni cudo kad imaju po dva mobilana i jos svasta nesto

Velish nisu uputjeni ? Ili se kurrche ? Ili ijedno i drugo ?

eh nisu upuceni, neko je nekad to pravilo izdao da barem to nose mouda su i vokmene nekad tu drzali, sad mobilne sta ja znam, neko bio sponzor toga
sad dal se kurce ne znam, mozda se schweinsteiger sminka stavlja puder ili mejkap pre no sto izadje kad ima one bubuljice

Primijetila sam da na balkanu mushkarci vole da nose tashnice poznate kao pederushe a podsjetjaju na konduktera ..

Jel nosite pederushe ?

Da li vas ikad pitalo zhensko " shto tje ti To ?" shta ste odgovorili ?

Nosim i potrebno mi je. U poslednje vreme nosim oko vrata, skraćen kaiš i ne stoji loše.

Nosim, ne guzvaju mi se dokumenta i novac. Nemam da mislim da li mi je ispao mobilni iz dzepa ili tako nesto.
Ko ima touchscreen fon zna koliko je zeznuto nositi sitnis i kljuceve od kuce, auta u istom dzepu, skroz izgrebe ekran.

Nosim leti...neophodna je zbog dokumenata,telefona,novcanika....
Na sta bi licilo da sve to potrpam u dzep farmerki?

Poslednja izmena:
Nosim, ne guzvaju mi se dokumenta i novac. Nemam da mislim da li mi je ispao mobilni iz dzepa ili tako nesto.
Ko ima touchscreen fon zna koliko je zeznuto nositi sitnis i kljuceve od kuce, auta u istom dzepu, skroz izgrebe ekran.

Kakvu to dokunentaciju vi svakodnevno nosite a da to nema mjesta u mushkom nuFchaniku ?

Back