gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A one Louis Vuitton tašnice/torbice? Znate one što svi fudbaleri ove zemlje nose![]()
a ko je dao takav naziv torbicama vuk karadzic?Primijetila sam da na balkanu mushkarci vole da nose tashnice poznate kao pederushe a podsjetjaju na konduktera ..
Jel nosite pederushe ?
Da li vas ikad pitalo zhensko " shto tje ti To ?" shta ste odgovorili ?
primetio sam, dole je to bas neki opasan trend
a ko je dao takav naziv torbicama vuk karadzic?
mislis neseser?
To se nosi u koferu valjda?
A one Louis Vuitton tašnice/torbice? Znate one što svi fudbaleri ove zemlje nose![]()
pogledaj ih kad izlaze iz autobusa mahom nose samo taj neseser i slusalice oko usiju a ostalo ima vljda radnici unose
to se nosi u kofer da al kod njih je drugacije
Neseser je kulturbeutel , To ide u kofer
znam sta je neseser, kazem to oni nose pod misku kad izlaze iz atobusa
Velish nisu uputjeni ? Ili se kurrche ? Ili ijedno i drugo ?
Primijetila sam da na balkanu mushkarci vole da nose tashnice poznate kao pederushe a podsjetjaju na konduktera ..
Jel nosite pederushe ?
Da li vas ikad pitalo zhensko " shto tje ti To ?" shta ste odgovorili ?
Nosim i potrebno mi je. U poslednje vreme nosim oko vrata, skraćen kaiš i ne stoji loše.
Nosim i potrebno mi je. U poslednje vreme nosim oko vrata, skraćen kaiš i ne stoji loše.
Nosim, ne guzvaju mi se dokumenta i novac. Nemam da mislim da li mi je ispao mobilni iz dzepa ili tako nesto.
Ko ima touchscreen fon zna koliko je zeznuto nositi sitnis i kljuceve od kuce, auta u istom dzepu, skroz izgrebe ekran.