- Poruka
- 3.782
..... zašto si zaključao samog sebe na lepljivoj temi?? : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad ! Moderatori su na forumu od 00:00 do 24:00 ! Svih sedam dana u nedelji. Ili kako bi to ameri napisali, "Vama na usluzi 7/24."divlja u srcu:Dzabe se ti njemu obracas!
Vidis da su moderatori na godisnjem!
Jelda? A kolko vas placaju?Milojko Vasic:Nikad ! Moderatori su na forumu od 00:00 do 24:00 ! Svih sedam dana u nedelji. Ili kako bi to ameri napisali, "Vama na usluzi 7/24."divlja u srcu:Dzabe se ti njemu obracas!
Da, baš tako. Zaključao ja, a onda video zeeeeezanje !SINDI:hehehehehehehhe...dobra fora...
jutros bilo zakljucano..a vidi sad...
kolaricu panicu, pletemo se samicuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
ps.koje sve usluge moderatori pruzaju od 0-24? 8)
nisam ti ja sestra, milojko :wink:Milojko Vasic:Da, baš tako. Zaključao ja, a onda video zeeeeezanje !SINDI:hehehehehehehhe...dobra fora...
jutros bilo zakljucano..a vidi sad...
kolaricu panicu, pletemo se samicuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
ps.koje sve usluge moderatori pruzaju od 0-24? 8)
A koje usluge ti očekuješ, sestro ? 0-24 ?
Ma znam ja da mi nisi sestra, nego mi glupo bilo da ti kažem "brate SINDI ... ".SINDI:nisam ti ja sestra, milojko :wink:
a zar sam rekla da nesto ocekujem?
samo pitam...ko pita, ne skita
![]()
![]()
![]()
![]()
Milojko Vasic:Ma znam ja da mi nisi sestra, nego mi glupo bilo da ti kažem "brate SINDI ... ".SINDI:nisam ti ja sestra, milojko :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, nešto kontam, baš si skromna ako ništa ne očekuješ ...
Sasvim te razumem. Nije ti lako.SINDI:vidi, slosilo mi se od muskaraca kojima je frka od zenskih ocekivanja...te, stoga, od sad pa na dalje i ubuduce, ne ocekujem nista 8)
nije skromnost, vec rezignacija :wink:
Jos jedna rezignirana ...SINDI:Milojko Vasic:Ma znam ja da mi nisi sestra, nego mi glupo bilo da ti kažem "brate SINDI ... ".SINDI:nisam ti ja sestra, milojko :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, nešto kontam, baš si skromna ako ništa ne očekuješ ...
vidi, slosilo mi se od muskaraca kojima je frka od zenskih ocekivanja...te, stoga, od sad pa na dalje i ubuduce, ne ocekujem nista 8)
Milojko Vasic:Sasvim te razumem. Nije ti lako.SINDI:vidi, slosilo mi se od muskaraca kojima je frka od zenskih ocekivanja...te, stoga, od sad pa na dalje i ubuduce, ne ocekujem nista 8)
K'o što rekoh "Vama na usluzi ...". Ti samo poželi uslugu.SINDI:kojim je uslugama rec..slasticarske, automehanicarske, gledanje u karte...![]()
nesto konkretno...
Milojko Vasic:K'o što rekoh "Vama na usluzi ...". Ti samo poželi uslugu.SINDI:kojim je uslugama rec..slasticarske, automehanicarske, gledanje u karte...![]()
nesto konkretno...
Milojko Vasic:Nikad ! Moderatori su na forumu od 00:00 do 24:00 ! Svih sedam dana u nedelji. Ili kako bi to ameri napisali, "Vama na usluzi 7/24."divlja u srcu:Dzabe se ti njemu obracas!