majcheki:Ej ajd dosta bre, šta ste se natovrzli na hani?
Sta te boli pichka!! hahahah ima bre da joj radim sta god hocu znas!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majcheki:Ej ajd dosta bre, šta ste se natovrzli na hani?
ej bre pusti majcheki da ti ne polomim pi c kuSteffan:majcheki:Ej ajd dosta bre, šta ste se natovrzli na hani?
Sta te boli pichka!! hahahah ima bre da joj radim sta god hocu znas!!!![]()
hanibal77:ej bre pusti majcheki da ti ne polomim pi c ku
govedo jedno![]()
Shinoda:jedan moderator bi nam sada bas dobro dosao...![]()
Putowanja,putowanja i samo putowanja.majcheki:Gledam nešto na onoj ''ribici'' svi se slažemo oko jednog - pare nam definitivno trebaju.
Ali šta bi ste vi uradili sa njima?
U šta bi ste uložili?
Šta kupili?
Šta uradili?
:wink:
Tommy_V:ja bih znao sta bih sa novcem - u zavisnosti od njegove kolicine. tako da ako mi kazete kolicinu tacno cu vam reci sta sa time treba uraditi.
hanibal77:a sad imas svinjsku burgijcuSteffan:Pozeleo bih konjsku qurcinu njiiihahahahahah![]()
![]()
majcheki:Tommy_V:ja bih znao sta bih sa novcem - u zavisnosti od njegove kolicine. tako da ako mi kazete kolicinu tacno cu vam reci sta sa time treba uraditi.
Pa pazi ako si od zlatne ribice dobio toliko para da nikada ali baš - baš nikada ne bi mogao da ih potrošiš?![]()
Tommy_V:majcheki:Tommy_V:ja bih znao sta bih sa novcem - u zavisnosti od njegove kolicine. tako da ako mi kazete kolicinu tacno cu vam reci sta sa time treba uraditi.
Pa pazi ako si od zlatne ribice dobio toliko para da nikada ali baš - baš nikada ne bi mogao da ih potrošiš?![]()
Ne postoji kolicina novca koja se ne moze potrositi. Pitanje je samo koliko zena ce ti u tome pomoci!![]()
majcheki:Tommy_V:majcheki:Tommy_V:ja bih znao sta bih sa novcem - u zavisnosti od njegove kolicine. tako da ako mi kazete kolicinu tacno cu vam reci sta sa time treba uraditi.
Ne postoji kolicina novca koja se ne moze potrositi. Pitanje je samo koliko zena ce ti u tome pomoci!![]()
E tomi filozofe - ja bih poželela da ti ribica neda ni dinara![]()
![]()
![]()
Vragolasta Amfibija:mmmm..to je bas originalno i korisno.mozda cu i ja to da uradim
majcheki:a šta ti to treba, to je ujedno i odgovor na temu u ostalom?