!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zainteresovana:
gurbet:
ce se zamandali ovi kafic ki sto gi vidim
AAAaaaaaa!!! Ti si Dinkićev špijun!
...
Uh!
...
:oops: Ma ne priča se ovde, dragi, cenjeni, obrazovani kolega, protiv Vlade, naprotiv, nismo mi iz Parlamenta...
Može jedan skivić, slaže Vam se uz kravatu, a mnogo mi ličite na onog Dasu iz reklame, znate onog što spašava kuče, (šliht, šliht) imate iste takve mišice, bicepse i tricepse... (valjda će da naiđe Amfibija da mi pomogne sa ovim stručnim, naučnim izrazima :oops: ).
nis je tebe nisam razumo ovo za parlamenat i dezinspekciju i te cepse al daj vamo tanak spricer da moz da se radi poslen kad dojde da bidne fajronat na temu. i dat kazem kod ti tvoji dasa gledaj monoceps kaki im je

Feelgooood:
Dete!! Daj ovde duplu votku sa limunom, bez leda :)
da stucemo to pa da bezimo:) ko zna dokle ce da radi kafic... ako moze i za poneti:)
Ma, ima da radi dok ima gostiju! Rastu ćemo da pripitomimo sa tablom - No parking for child under sexteen! :wink:
Hm, pa da ti pustim i Cecu, iako je prošlo pola dva, sa tom votkom bez limuna (nema još ovog što je otišao po limun :? )...
Ionako neće stalni gosti da se bune, jer ih još nema, sve je još 'taze k'o burek'! :P

Gurbet, ne se sekiraš, služimo i Strance u noći (mislim, one koji ne pričaju srbski, pa da ih ceo svet razume)! :wink:
A valjda ćemo posle da razumemo i mi sami sebe. :P
A šta ono reče za neke cepse...? :?

zainteresovana:
Shinoda:
Alo gazdarice/gazda iml' nekog bre!?
Co'ek ovde da umre od zedji!
Shinoda, Shinoda, pa nisam ti ja kriva što ti iscure sva pljuvačka gledajući ove gole stomačiće po ulici! :P Dehidriro čovek načisto. :roll:
Evo tebi jedan jegger, i flašica kisele, i ne talasaj :wink: , vidiš da mi se već uvalila inspekcija, i nezadovoljni gosti. :roll:
Hej nisam ja kriv sto je leto! :D
Mojne se sekiras zbog gostiju, usluga je za sada na visini!Necu vise da te sekiram, odo' ja za sank kod one devojcice sa ledomatom! :wink: :twisted:

zainteresovana:
Feelgooood:
Dete!! Daj ovde duplu votku sa limunom, bez leda :)
da stucemo to pa da bezimo:) ko zna dokle ce da radi kafic... ako moze i za poneti:)
Ma, ima da radi dok ima gostiju! Rastu ćemo da pripitomimo sa tablom - No parking for child under sexteen! :wink:
Hm, pa da ti pustim i Cecu, iako je prošlo pola dva, sa tom votkom bez limuna (nema još ovog što je otišao po limun :? )...
Ionako neće stalni gosti da se bune, jer ih još nema, sve je još 'taze k'o burek'! :P
Dobra ti je ta, za tablu :wink: Nemoj samo Cecu da mi puštaš, k'o Boga te molim, da mi ne presedne ova vodica :) Ovog što je otišao po limun, pa ga nema sto dana..lično ću da preslišam :twisted:

Shinoda:
zainteresovana:
Shinoda:
Alo gazdarice/gazda iml' nekog bre!?
Co'ek ovde da umre od zedji!
Shinoda, Shinoda, pa nisam ti ja kriva što ti iscure sva pljuvačka gledajući ove gole stomačiće po ulici! :P Dehidriro čovek načisto. :roll:
Evo tebi jedan jegger, i flašica kisele, i ne talasaj :wink: , vidiš da mi se već uvalila inspekcija, i nezadovoljni gosti. :roll:
Hej nisam ja kriv sto je leto! :D
Mojne se sekiras zbog gostiju, usluga je za sada na visini!Necu vise da te sekiram, odo' ja za sank kod one devojcice sa ledomatom! :wink: :twisted:
E, alal ti, i pomozi joj da natoči 'ladan špricer za rutenet Grubera, pardon, Gurbeta. :wink:
Nešto mnogo rastegla, otkad joj se primakao 0077...
To današnje osoblje... :roll:

zainteresovana:
A šta ono reče za neke cepse...? :?
pa toti je monoceps kad ima samo jen misic. koj je najveci misic u telu srce valjda. al ima jos jedan stos puni sas krv. to zene prvo gledau mos i njega da gledas kad trazis dasu sebi. a mos i mozaik u glavu da trazis al to i nije bas misic

zainteresovana:
loop:
nikad nisam kapirao ovakve teme, mislim cemu sluzi, odoste ljudi previse u virtual, ja ne razdvajam bas toliko virtual od real...

ebiga sad ste me napravili zazubice, odoh ja da kupim jednu real cocu :arrow:

C-Ya
Pa u tome je poenta, da ne piješ Cocu ' na prazno'. :wink: Već i kod kuće, a u društvu. :P

aha, e po to je u redu 8)

zainteresovana:
E, alal ti, i pomozi joj da natoči 'ladan špricer za rutenet Grubera, pardon, Gurbeta. :wink:
Nemoj se sekiras, tu sam da pripomognem kad treba!
Ako ti treba kuvar slucajno ne ustezaj se da mi dadnes pos'o! :D

Shinoda:
zainteresovana:
Ohoho, tek uš'o, a već bi da bari unaokolo!!! I na žar... Mmmm, ne može to tako, prvo probni rad. Da čujemo šta će inspekcija da kaže, pa šta će Dinkić, tj. Rasta, pa da vidimo :wink: ako Bog da, da se siti nagledamo (i nakučkamo), pardon, nakuckamo! :P

zainteresovana:
Shinoda:
zainteresovana:
Ohoho, tek uš'o, a već bi da bari unaokolo!!! I na žar... Mmmm, ne može to tako, prvo probni rad. Da čujemo šta će inspekcija da kaže, pa šta će Dinkić, tj. Rasta, pa da vidimo :wink: ako Bog da, da se siti nagledamo (i nakučkamo), pardon, nakuckamo! :P
Ja vid'o nov ficjka, rekoh sebi: "Mozda treba neka radna snaga ovo-ono! :D Moze i probno ali kol'ko placjas?

Shinoda:
Ja vid'o nov ficjka, rekoh sebi: "Mozda treba neka radna snaga ovo-ono! :D Moze i probno ali kol'ko placjas?"
Još ne naplaćujem.
01.gif]

A ako častiš devojčicu (iza šanka) napojnicom, njena stvar! :wink:
Samo nemo' više da mi pregreva ledomat! :evil: Znaš ti kolk'o košta nov aparat!? Iz Italije, bre! :twisted:

loop:
zainteresovana:
loop:
nikad nisam kapirao ovakve teme, mislim cemu sluzi, odoste ljudi previse u virtual, ja ne razdvajam bas toliko virtual od real...

C-Ya
Pa u tome je poenta, da ne piješ Cocu ' na prazno'. :wink: Već i kod kuće, a u društvu. :P

180 (Smena, 'ebi ga.) dinara, naravno, al' primamo i evriće, u bodovima.

ja sam onaj shto sedi po kafitjima i gleda....ispijam svoju koka kolu vetj satima...prekrshtam noge chas ovako chas onako...ruka ovako pa onako...glodjem plastichnu kashchicu....i povremeno telefoniram

zainteresovana:
Shinoda:
Ja vid'o nov ficjka, rekoh sebi: "Mozda treba neka radna snaga ovo-ono! :D Moze i probno ali kol'ko placjas?"
Još ne naplaćujem.
01.gif]

A ako častiš devojčicu (iza šanka) napojnicom, njena stvar! :wink:
Samo nemo' više da mi pregreva ledomat! :evil: Znaš ti kolk'o košta nov aparat!? Iz Italije, bre! :twisted:
Ajde radicu za dz, ali ne vise nedelju-dve...cisto da se musterije naloze malo!
Dovescu ja malu sankericu u red nemoj se sekiras! :wink: :twisted:

zainteresovana:
loop:
zainteresovana:
loop:

C-Ya

180 (Smena, 'ebi ga.) dinara, naravno, al' primamo i evriće, u bodovima.

ewo 1000-darka ebiga nema sitno...
samo nemoj da me saljes po obliznjim radnjama da sitnim :x

Wow :shock: ! Shinoda, volonterstvo uvek dobro došlo! :D (Taman da mi se primaknu i ženske mušterije, a ne da beže ko Đavolice od Krste! :wink: )
Evo ruke - ne diraj mi džabalebaroše, a -ice može, ako se slože. :wink: OK? :P

AntunTun, samo mi ti budi feelgooood, a ti Feelgooood, samo mi budi u dobrom mudu (mood-u), pa da pozdravimo moderatore, sa pesmom Las Ketchup (iako je tek četvrtak, a 'j' se čita kao 'h'):

Friday night it's party time Friday night it's party time
feeling ready looking fine,
viene diego rumbeando,
with the magic in his eyes
checking every girl in sight,
grooving like he does the mambo
he's the man alli en la disco,
playing sexy felling hotter,
he's the king bailando et ritmo ragatanga,
and the dj that he knows well,
on the spot always around twelve,
plays the mix that diego mezcla con la salsa,