*?

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma dal je to sve vreme u pitanju?

pa bre znas li ti koliko ma frajera koji su se ebali prvi put u 24,25 i to bas ovde na forumu a nece da kazu @!@@
i koji su imali samo jednu devojku u zivotu a ovde kenjaju kako su najveci hebaci grada Chikaga...

sta li je to strasno uraditi,ma lepo je !

nisu svi muskarci stoka..pa cak i ovaj efendija koji tako nedolicno prosipa svoja sran,ja ovde,verujem da ima srecan brak i zenu koju volii ona njega...to je tako normalno !

pa je i sta ako si pusila...sve to radimo,k je k...nema veze ciji je...da li je na istom coveku ili ne.
znas sta je covek: uredjaj za pokretanje i dizanje k...
i kako se ne napalis dok mu pushish?
i da li se uopste napalis?
ako se ne...onda tu nesto nije u redu..onda razmisli zasot to radis.

eto da te posavetujem kao teta Dr,starija kuchka od tebe.

kad jednom budes napisala jednu recenicu tacno znacemo da se se hebala.
ne sekiraj se...ima vremena

pa nekad sam se napalila, nekad ne, zavisi, mada ume da bude strashno smorno...znas verovanto i sama
zavisi od situacije, osobe itd.
moguce i da nesto nije u redu, ali sta mogu

uf kakav lep mail otici cu sa setom u srcu

a efendija...pa da, to je kao neki srecan brak. ali ebote voditi 2struki paralelni zhivot nije opushteno znam i sama kako je to ma koliko bio vesht tu postoji ta komponenta...a ne verujem da klinac nishta ne oseca...mada moguce.
ali opet...mozda je bash ta komponenta potrebnda da bi brak bio srecan, da ne lema svoju zhenu itd. ebiga neki pojmovi su mnogo rastegljiviji od definicija.
ebiga ima i taj 2struki zivot prednosti secam ih se i ja mislish da si strasno slobodan :I
ne secam ih se
mada mozda on i ne hebe toliko koliko prica..to je samo nekakava nadrk.anost...klimax ovo ono

e,ko nije probao dvostruki zivot nije probao nista.nema veceg zadovljstva od imanja necega sa strane.ne mora drugi covek...moze i bljuvanje po forumu.

ma i to sa pushenjem...moze samo ako si oralac.ne moze to svaku da napali,nekoj je muka,povraca joj se.kad se jednom budes hebala nece ti dugo pasti napamet da pushish.10 na osmi je bolje hebanje.
a sto ih ti ne teras da te lizhu prvo,onda bi ti mozda bilo bolje a i napalila bi se vise.

najbolje da nadjes nekog osecajnog...al ne nekog shonju da ti se smuci...eto taj BOki.on je verovatno agresivan isuvise.nije za tebe.

a ti sta da ti radim kad volis skotove.

naucices da ih koristis kasnije.za sad su ti neupotrebljivi.

Vragolasta Amfibija:
e,ko nije probao dvostruki zivot nije probao nista.nema veceg zadovljstva od imanja necega sa strane.ne mora drugi covek...moze i bljuvanje po forumu.
:arrow: ok mozda, ako se ne izmakne kontroli ja sam verovatno zato asocijalna sa okolinom zbog ovoga

ma i to sa pushenjem...moze samo ako si oralac.ne moze to svaku da napali,nekoj je muka,povraca joj se. :arrow: meni nije bilo muka a recimo analno mi nije neshto interesantno, kad i sama cackam dupe nije mi nishta napaljivo. nije neprijatno ali nije neshto? pokusala sam malo i analni mada ne dovoljno ali shta znam

kad se jednom budes hebala nece ti dugo pasti napamet da pushish.10 na osmi je bolje hebanje.
a sto ih ti ne teras da te lizhu prvo,onda bi ti mozda bilo bolje a i napalila bi se vise. :arrow: pa valjda nisam bila opushtena pa nisam htela da neko dzara svojim zubima po osetljivim organima a mozhda sam luda tj frigidna ali ko me ebe . ma nisam nishta odavno radila ima pola godine mozda i vise.

najbolje da nadjes nekog osecajnog...al ne nekog shonju da ti se smuci...eto taj BOki.on je verovatno agresivan isuvise.nije za tebe. :arrow: pa nije bio, mada mislim da je suvise racionalan. i ono tradicionalan je : )) mada smo se odma sprijateljili shto mi je inace tesko pogotovo u toj plesnoj skoli. ali dobro, ebiga.

a ti sta da ti radim kad volis skotove.

naucices da ih koristis kasnije.za sad su ti neupotrebljivi.
:arrow: ha kad kasnije. pa dobro. hvala na seansi.

Vragolasta Amfibija:

i sta ako si pusila...sve to radimo,k je k...nema veze ciji je...da li je na istom coveku ili ne.

Znas, Amfibijo, prvo sam se nasmejala na ovaj deo tvog posta, tako je lakonski i duhovit. A onda sam razumela da se u njemu krije nesto mnogo dublje i, ako mogu tako da kazem, sustinskije.
U njemu su sadrzani cist altruizam, neogranicena sloboda individue i negacija puritanizma. Ako su, kroz istoriju, ljudi osvajali svoja prava da bi bili ocoveceni, onda je ovakav stav rezultat svih tih prava, kulminacija humanizma. I sada mi padaju na pamet i Aleksandra Kolontaj, i Erika Jong, i jos neke hrabre i pametne zene...

jagodo,...je...tradicionalan !!!!! bezi od toga !!!!!!! umrela bi pored njega,da znas !!! znas oni su sve kao kul a onda nema sa ddrugaricama a ja mogu sa drugarima i to je normalno...nemoj da mi pushish,bljak...grtko mi je...aaaaaaa ti si glupa a ja sam pametan i zasto vise toliko volis da si u centru paznje,gle Djina kako je ok i tiha !!!

more...jeb...el znas !

dakle"zakljucak"...nadji drugi organ koji nece da ti zvoca.

e sad mozda ati ova jnije zvocao al ja bi volela da jeste pa da ti ovaj post nesto znaci kao savet.
a ovako...da znas za dalje.

zorab:
Vragolasta Amfibija:

i sta ako si pusila...sve to radimo,k je k...nema veze ciji je...da li je na istom coveku ili ne.

Znas, Amfibijo, prvo sam se nasmejala na ovaj deo tvog posta, tako je lakonski i duhovit. A onda sam razumela da se u njemu krije nesto mnogo dublje i, ako mogu tako da kazem, sustinskije.
U njemu su sadrzani cist altruizam, neogranicena sloboda individue i negacija puritanizma. Ako su, kroz istoriju, ljudi osvajali svoja prava da bi bili ocoveceni, onda je ovakav stav rezultat svih tih prava, kulminacija humanizma. I sada mi padaju na pamet i Aleksandra Kolontaj, i Erika Jong, i jos neke hrabre i pametne zene...
da ako je sustina pushenja pushenje...ali obicno nije.
davno se centar bitja spustio od grudi do izmedju nogu...hedonizam je sad glavno zivotno opredeljenje.
mada ja nisam ovo razumela jer imam samo osnovnu skolu.
:idea:

zorab:
Vragolasta Amfibija:

E, kad ti padne na pamet i Jovanka Orleanka, javi Jagodici, ona je em religiozna, em se razume u PIROTEHNIKU, pa će da poradi na realizaciji detalja ... !!! :lol:

Jovanka Orleanka i Marija na Prkosima su iz druge price, nije valjda da si omasio o cemu je rec ? :(

Ne znam gde si ti na putu samorealizacije, ali, da li bi ti ucinio nesto slicno zenama, da parafraziram Amfibiju, bez obzira na kojoj je zeni? Iz ciste ljubavi prema covecanstvu i prirodi? Bez pirotehnike, osim ako pod tim ne podrazumevas goruce srce svoje (ili sta je vec potrebno...)

onda mu neko ko radi sex tek tako, i josh ne naplacuje, "blagosloven" ;)

trazim u svojoj dushi kontraargument ali ga tu ne nalazim, samo namachinjem neke drushtvene norme...ebiga to je valjda loshe? aj da studiram prvo malo pa cu onda da pushim opet
:)

samo da li cu tada znati...? i ko ce hteti?

mislim da sam ja neko ko treba da ima momka, imala bih ga! moj sklop je iocigledano drugaciji.

nema shanse..... ne ne

e mogla si i nesto pametnije da kazes...

sledeci put kad zelis da dignes temu a da bude in teresantno,,, javi

?:
onda mu neko ko radi sex tek tako, i josh ne naplacuje, "blagosloven" ;)

trazim u svojoj dushi kontraargument ali ga tu ne nalazim, samo namachinjem neke drushtvene norme...ebiga to je valjda loshe? aj da studiram prvo malo pa cu onda da pushim opet
:)

samo da li cu tada znati...? i ko ce hteti?

mislim da sam ja neko ko treba da ima momka, imala bih ga! moj sklop je iocigledano drugaciji.

nema shanse..... ne ne

A kad cesh da se udajesh???

ok,smuvacemo se nas dve ako ne ispadne nishta.bar ima da se cackamo svaki dan.
mozemo i cveleta da zovnemo pa trojka kad se odlucis da se deflorishes.

keve ti a ti si izabrala datum defloracije i otishla u najblizhi kafe bar i rekla - dok me ne izbushe ne izlazim. tako si ti odlucila

ne.stala sam na raskrxnicu i natrcala na prva kola.kad je vlasnik izasao da vidi kako mi je zaskocila sam ga neocekivano i deflorisala se dok je on stenjao.
posle sam mu platila odstetu Kasko zbog pretrpljenog stresa i ogrebanih kola i svako na svoju strau.

ostalo mi do danas da zaskacem kola,iako sam odavno deflorisana...dos vr d dejs.

ali da...bas sam odredila datum kad ce to da bude.ali to je glupo,nisam trebala.treba kad se samo desi.muskarcima je sve jedno,oni bi samo da ga krknu ali zenama je teze,mnogo....zato,,,,cekaj koliko ti volja,ti se pitas !

Back