Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vragolasta Amfibija:e,ko nije probao dvostruki zivot nije probao nista.nema veceg zadovljstva od imanja necega sa strane.ne mora drugi covek...moze i bljuvanje po forumu.
ok mozda, ako se ne izmakne kontroli ja sam verovatno zato asocijalna sa okolinom zbog ovoga
ma i to sa pushenjem...moze samo ako si oralac.ne moze to svaku da napali,nekoj je muka,povraca joj se.meni nije bilo muka a recimo analno mi nije neshto interesantno, kad i sama cackam dupe nije mi nishta napaljivo. nije neprijatno ali nije neshto? pokusala sam malo i analni mada ne dovoljno ali shta znam
kad se jednom budes hebala nece ti dugo pasti napamet da pushish.10 na osmi je bolje hebanje.
a sto ih ti ne teras da te lizhu prvo,onda bi ti mozda bilo bolje a i napalila bi se vise.pa valjda nisam bila opushtena pa nisam htela da neko dzara svojim zubima po osetljivim organima a mozhda sam luda tj frigidna ali ko me ebe . ma nisam nishta odavno radila ima pola godine mozda i vise.
najbolje da nadjes nekog osecajnog...al ne nekog shonju da ti se smuci...eto taj BOki.on je verovatno agresivan isuvise.nije za tebe.pa nije bio, mada mislim da je suvise racionalan. i ono tradicionalan je : )) mada smo se odma sprijateljili shto mi je inace tesko pogotovo u toj plesnoj skoli. ali dobro, ebiga.
a ti sta da ti radim kad volis skotove.
naucices da ih koristis kasnije.za sad su ti neupotrebljivi.ha kad kasnije. pa dobro. hvala na seansi.
Vragolasta Amfibija:
i sta ako si pusila...sve to radimo,k je k...nema veze ciji je...da li je na istom coveku ili ne.
da ako je sustina pushenja pushenje...ali obicno nije.zorab:Vragolasta Amfibija:
i sta ako si pusila...sve to radimo,k je k...nema veze ciji je...da li je na istom coveku ili ne.
Znas, Amfibijo, prvo sam se nasmejala na ovaj deo tvog posta, tako je lakonski i duhovit. A onda sam razumela da se u njemu krije nesto mnogo dublje i, ako mogu tako da kazem, sustinskije.
U njemu su sadrzani cist altruizam, neogranicena sloboda individue i negacija puritanizma. Ako su, kroz istoriju, ljudi osvajali svoja prava da bi bili ocoveceni, onda je ovakav stav rezultat svih tih prava, kulminacija humanizma. I sada mi padaju na pamet i Aleksandra Kolontaj, i Erika Jong, i jos neke hrabre i pametne zene...
E, kad ti padne na pamet i Jovanka Orleanka, javi Jagodici, ona je em religiozna, em se razume u PIROTEHNIKU, pa će da poradi na realizaciji detalja ... !!!zorab:Vragolasta Amfibija:
Znas, Amfibijo, prvo sam se nasmejala na ovaj deo tvog posta, tako je lakonski i duhovit. A onda sam razumela da se u njemu krije nesto mnogo dublje i, ako mogu tako da kazem, sustinskije.
U njemu su sadrzani cist altruizam, neogranicena sloboda individue i negacija puritanizma. Ako su, kroz istoriju, ljudi osvajali svoja prava da bi bili ocoveceni, onda je ovakav stav rezultat svih tih prava, kulminacija humanizma. I sada mi padaju na pamet i Aleksandra Kolontaj, i Erika Jong, i jos neke hrabre i pametne zene...
?:onda mu neko ko radi sex tek tako, i josh ne naplacuje, "blagosloven"
trazim u svojoj dushi kontraargument ali ga tu ne nalazim, samo namachinjem neke drushtvene norme...ebiga to je valjda loshe? aj da studiram prvo malo pa cu onda da pushim opet
samo da li cu tada znati...? i ko ce hteti?
mislim da sam ja neko ko treba da ima momka, imala bih ga! moj sklop je iocigledano drugaciji.
nema shanse..... ne ne
Vragolasta Amfibija:e mogla si i nesto pametnije da kazes...
sledeci put kad zelis da dignes temu a da bude in teresantno,,, javi
limunada:E,ovde samo fali post tuznog patka pa da ugodjaj bude kompletan![]()
Vragolasta Amfibija:
ostalo mi do danas da zaskacem kola,iako sam odavno deflorisana...dos vr d dejs.
?:Vragolasta Amfibija:
ostalo mi do danas da zaskacem kola,iako sam odavno deflorisana...dos vr d dejs.
ma pusi ga.....imas film..."sudar"