6 predloga za opstanak u lošim vremenima

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
7.905
BLOG.jpg

Živimo u zlim vremenima. Vremenima u kome su nestale sve prave vrednosti.

Pošto stres škodi ne samo mentalnom već i fizičkom zdravlju potrebno je da održimo optimizam i ostanemo pozitivni.

Evo 6 predloga za opstanak u lošim vremenima:

1. Ignorišite negativne rečenice upućene vama od strane nepoznatih na internetu i od strane vama nebitnih ljudi u stvarnom životu,

2. Skratite vreme provedeno ispred računara i interneta. Ukoliko vam posao to ne dozvoljava, umesto loših stvari, gledajte smešne i zabavne stvari na Yuotube ili na nekom sličnom sajtu.

3. Posvetite se deci ukoliko ih imate a u slučaju da ih nemate, posvetite se kućnom ljubimcu. Životinje znaju da pokažu zahvalnost, da vole, da se raduju i utiču pozitivno na ljude.

4. Čitajte knjige. Nema loših knjiga. Svaka nađe put do čitalaca.

5. Slušajte muziku, šetajte, spavajte..sve je to zdravo i bolje od ružnih stvari na internetu.

6. Družite se sa ljudima koji su vam slični i koji ne šire oko sebe negativne vibracije.

Da li i vi imate još neki predlog za opstanak u lošim vremenima?

nema opstanka u lošim vremenima bez sigurnog skloništa, dovoljno pitke vode, hrane i izvora energije
nitko nije prebrodio zombi apokslipsu pozitivnim mislima i relax muzikom

Slažem se. Mi ovde diskutujemo samo u vezi emocija, pozitivnih, negativnih..

Dao si dobru ideju, za novu temu. Možeš da je otvoriš na Svaštari, mogu i ja... Šta nam sve treba da opstanemo u slučaju neke katastrofe?

Pogledajte prilog 1585334
Živimo u zlim vremenima. Vremenima u kome su nestale sve prave vrednosti.

Pošto stres škodi ne samo mentalnom već i fizičkom zdravlju potrebno je da održimo optimizam i ostanemo pozitivni.

Evo 6 predloga za opstanak u lošim vremenima:

1. Ignorišite negativne rečenice upućene vama od strane nepoznatih na internetu i od strane vama nebitnih ljudi u stvarnom životu,

2. Skratite vreme provedeno ispred računara i interneta. Ukoliko vam posao to ne dozvoljava, umesto loših stvari, gledajte smešne i zabavne stvari na Yuotube ili na nekom sličnom sajtu.

3. Posvetite se deci ukoliko ih imate a u slučaju da ih nemate, posvetite se kućnom ljubimcu. Životinje znaju da pokažu zahvalnost, da vole, da se raduju i utiču pozitivno na ljude.

4. Čitajte knjige. Nema loših knjiga. Svaka nađe put do čitalaca.

5. Slušajte muziku, šetajte, spavajte..sve je to zdravo i bolje od ružnih stvari na internetu.

6. Družite se sa ljudima koji su vam slični i koji ne šire oko sebe negativne vibracije.

Da li i vi imate još neki predlog za opstanak u lošim vremenima?
Svih 6 tačaka su odlične... mene najviše interesuje tačka 2... ona mi nekako teško ide...

nema opstanka u lošim vremenima bez sigurnog skloništa, dovoljno pitke vode, hrane i izvora energije
nitko nije prebrodio zombi apokslipsu pozitivnim mislima i relax muzikom

Veoma korisna knjiga koju treba preuzeti i pročitati. Ratovi, superzemljotresi, apokalipse razne vrste, kada moramo da napustimo civilizaciju jer više i ne postoji i odemo u prirodu da bi se bar nekako sačuvali. E onda nastupa "Ishrana u prirodi"

https://pdfcoffee.com/ishrana-u-prirodivojno-izd-zavod-pdf-free.html

Veoma korisna knjiga koju treba preuzeti i pročitati. Ratovi, superzemljotresi, apokalipse razne vrste, kada moramo da napustimo civilizaciju jer više i ne postoji i odemo u prirodu da bi se bar nekako sačuvali. E onda nastupa "Ishrana u prirodi"

https://pdfcoffee.com/ishrana-u-prirodivojno-izd-zavod-pdf-free.html
Sve mi se čini da do ovog neće doći, a onda vidim da se u svetu apokalipse već dešavaju.
Ovu knjigu sam imala i pozajmila je nekom davno ko mi je nije vratio...
Veona korisna knjiga. Volim što je pišu i naša vojna lica, ima puno skica kako se lovi, kako postavljati zamke, kako
napraviti sebi stambeni prostor, obiluje fotografijama jestivog bilja, načinima kako ih sačuvati za zimu...
Jasno mi je zašto mi neko nije vratio, hahahah

Ali, sa ovog snimka ne mogu da preuzmem knjigu...bolje je kupiti je, pa je poneti u nov život bez struje...

Back