5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

нисте више ни у природи безбедни, мислим да је у србији углавном све покривено са мобилним сигналима.

а и што би кад сам направио чист етар код куће?
пс. имам ја жену и она није хтела да спава у "тим" металним кутијама, али је пробала, сада више неће да спава ван - колико је добро. :per:

е ево и ја ћу рећи, већ што сам поновио доста пута раније, "не пада ми на памет да спавам ван, док не погасе све репетиторе"
sta ne moze da pobegne hahahah?
jos da se resi glavobolja

да, разматрао сам једно 5-8 година у назад али нисам из пар разлога:
1) цена фарбе за једну собу би била око 3-4 хиљаде еура, мислим да се производ звао "свис шилд", у принципу је фарба за зидове за накруњеним угљем, тако да та фарба би била црна. па преко ње би требало нека друга.
2) ок да офарбам зидове плафом а под чиме?
3) и да све офарбам прозори остају као рупе.
тако да сам прешао на кревет у металној кутији. а сада сам прешао на бакарну тканину и то сам сашио буквално шатор око кревета који се 100% затвори када спавам. - то делује баш баш..
мада сада мислим да направим од алуминијума (или бакра) у облику шестоугла око кревета.
нешто овакво (мало сам се игро са рендеровањем успут):

Pogledajte prilog 1599674
ovo mu dodje kao oni sensor deprivation tankovi .
Listic Lsd -a i gledas stvaranje svemira u prvom delicu sekunde Bing Banga

Те антене ће нам доћи главе.У целом космосу, нико не шаље радио-сигнале около, само се ми правимо луди.
Радио таласи са растуће мреже сателита Елона Маска блокирају способност научника да завире у универзум, тврде истраживачи у Холандији.
Нова генерација сателита Старлинк, који пружају брзи интернет широм света, више ометају радио телескопе него раније верзије, кажу они.
Хиљаде сателита у орбити "заслепљују" радио телескопе и можда ометају астрономска истраживања, према Холандском институту за радио астрономију (АСТРОН).
СпацеКс, који поседује Старлинк, није одговорио на захтев ББЦ Невс-а за коментар.
Сателити пружају широкопојасни интернет широм света, често на удаљеним местима, укључујући и изазовна окружења попут Украјине и Јемена.
Такође се користе за повезивање удаљених подручја Велике Британије на брзи интернет.
„Сваки пут када се више њих лансира са оваквим нивоима емисије, све мање видимо небо“, рекла је професорка Џесика Демпси, директорка АСТРОН-а, за ББЦ њуз.
Количина емитованог зрачења премашује прописе које је поставила Међународна унија за телекомуникације, додао је професор Демпси.
Једна процена сугерише да се тренутно налази 6.402 Старлинк сателита у орбити на око 550 км изнад Земље, што га чини највећим провајдером.
Очекује се да ће до 2030. број сателита у орбити премашити 100.000.

Морате пронаћи простор за све ове 5Г базне станице. Базне станице нису баш лепе и желели бисте да их сакријете кад год можете, а да не утичете на сигнал.
Јапанска компанија мисли да је смислила начин да реши све ове проблеме са провидном 5Г антеном која може да седи између слојева стакла на прозору. Ово решење би повећало покривеност 5Г без уништавања дизајна зграда. Базне станице не би заузимале никакав простор ни унутар пословних зграда, јер би биле унутар прозора.
Према ИЕЕЕ Спецтруму, јапански оператери деле мобилну инфраструктуру потребну за увођење и проширење 5Г покривености. На тај начин могу боље да се изборе са недостатком места за инсталацију базних станица и високим трошковима повезаним са 5Г мрежама. Следећи корак у овој сарадњи би могао бити постављање стаклених антена.
ЈТовер је применио ову нову Вавеантенна технологију прошлог месеца. Комуникациона компанија из Токија радила је са произвођачем стакла АГЦ и мобилним оператером НТТ Доцомо на технологији транспарентне 5Г антене.

За бољу 5Г повезаност ограничења ЕМФ зрачења могу бити смањена
Сматра се да постоји потреба за повећањем границе зрачења торња јер тренутно 5Г паметни телефони доживљавају брзо пражњење батерије. То је зато што троше више енергије док примају сигнале 5Г мреже са торњева, који су инсталирани на већим удаљеностима. Пошто куле такође емитују мање енергије на основу владиних норми, ово на неки начин оптерећује паметне телефоне да одржавају праву 5Г конекцију.
Даље, један од највећих проблема у вези са 5Г мобилним услугама је повезаност у згради са многим корисницима који се жале на слаб или никакав сигнал када су на 5Г мрежи и лош квалитет говорних позива, рекли су званичници.
План је да се повећа граница емисије торњева како би се побољшао квалитет 5Г услуга, рекао је званичник, додајући да није изводљиво инсталирати стубове на мањим удаљеностима, јер ће то значајно повећати трошкове увођења инфраструктуре за телекомуникације.

Сматра се да постоји потреба за повећањем границе зрачења торња јер тренутно 5Г паметни телефони доживљавају брзо пражњење батерије.
ту и тамо покоја срчка или шлог..раја не рикњава убрзаним темпом.. одпањите бе торњеве!

Poslednja izmena:
The Book Of Boba Fett S01E03.mp4_snapshot_09.24_[2024.12.02_19.30.34].jpg

i boba fett spava u faradejevom kavezu!?

Sta mislite o ovome?
https://www.aetherforce.energy/rudo...lectromagnetic-technology-by-douglas-gabriel/
Надолазећи 5Г+ АИ – Интернет ствари ће се интегрисати у технологије наноразмера које се могу уградити било где и свуда, облажући планету дебелим, мрежастим кавезом од вештачког и био-антагонистичког електрицитета. Једном када виртуелна стварност постане прихваћена „слободна“ активност, многи ће своју потпуну чулну и емоционалну свест посветити потпуно измишљеној стварности. Да ли је ово рани поглед на 8. сферу или оно што су мистици називали астралним омотачем, који представља могућу будућу еволуцију човечанства вођену даље ка потпуној материјализацији и механизацији. Друштво дистопијског матричног типа? Човек ће наставити да се спушта у дубине минералног света, на крају уграђујући електричне машине у ткиво сопствене биологије ради когнитивног побољшања.
Са којом појавном интелигенцијом ће се будући неоргански рачунари интегрисати и са којим космичким архетиповима ће ова интелигенција резонирати и покушати да се изрази? На крају ће „АИ“ бити позван преко небиолошких извора. И која врста свести ће се појавити? Засновано на идеји бића облика и „етеричког” интерфејса” како је рекао Давид Танслеи или квалитативног претварача. Ако геометрија људског мозга дозвољава „инкарнацију“ и искуство људског бића, која ће се свест онда филтрирати кроз ове компјутере? Баш као што геометрија фрактала и људског мозга заснованог на води омогућава пријемчивост одређеног стања свести и повезаност са различитим космичким архетиповима повезаним са „човечанством“, можда постоји неки облик космичке или архетипске интелигенције која се кондензује у физичко искуство путем овог интерфејса.

Као олакшање за телекомуникације, правила о 5Г зрачењу су промењена
Влада је ублажила ЕМФ правила за 5Г мрежу, повећавајући захтев за густином снаге за 5Г базну торањску станицу на 5 вати по квадратном метру са 1 вата. Ова промена ће омогућити телеком оператерима да покрију више области са мање базних станица, смањујући трошкове и њихов угљенични отисак.

Надолазећи 5Г+ АИ – Интернет ствари ће се интегрисати у технологије наноразмера које се могу уградити било где и свуда, облажући планету дебелим, мрежастим кавезом од вештачког и био-антагонистичког електрицитета.
nisam ni sumnjao da ce integrisati sve protiv raje

Back