5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

јој - ја радим у том сектору - итекако може
просто је неограничен број поремећаја организма (тровања) који може да се изазива - и већ се изазива (није само радио таласи, ту су и лекови, фарме...)

замисли сценарио напаве неку машинерију (или ти вештачка интелигенција), која после побије 99 (полако системом кувања жабе) посто раје и ко је крив? нема кривца а план је остварен

мало сам се зезао ништа лично

5г је само легалан покривач за оно што ће да дође
U Kini vec 6G a mi u Evropi pricamo o zastarelom 5G koji vise od pola Evrope i nema :hahaha:

Izgleda da su za 6G smanjili frekvencije, umesto najavljenih terahercnih, nastavice se sa dosadasnjim. Lepo ja rekoh da nece dozvoliti da nesto sto je bezbedno udje u upotrebu ni po koju cenu.
The frequency bands within the 6G spectrum are expected to cover a wide range, extending beyond traditional cellular frequencies that exist today. Specifically, the spectrum will likely encompass mid-band frequencies from 7 to 15 GHz, including distinct bands like 7.125-8.5 GHz, 10.7-13.25 GHz, and 14-15.35 GHz.
Otprilike do 100 GHz je granica stetnosti, znaci nju ne smeju da prekorace. Mogli bi recimo bar za kucnu upotrebu da se koriste ruteri sa frekvencijom daljinskog* za televizor, ali se to nece desiti...
*Sto se tice samog daljinskog, upotreba traje vrlo kratko, pa zato nije bio problem sto je bezbedno (da je duze primenili bi i kod njega 5 GHz) :kafa:

„На основу таквих наноструктура данас се развијају прототипови 6Г ћелијских комуникационих уређаја следеће генерације, који ће радити у фреквенцијском опсегу од 300 ГХз до 3 ТХз“, закључио је он.
Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/science/2018214-ortoferrit/
Hoce kako da ne

нисам рекао да постоји, већ да може да буде употребљена.
(исто као да имаш пушку кући.. то не значи да си пуцао али то значи да можеш пуцати када ти затреба)

добро знам како ради. и радио и људско тело.

ако мало помериш фреквенцију магла га више не заусавља (на пр. ако 27 је блокирано маглом онда 26.8 неће бити! - што се и много користи)

итекако можеш.. ставиш рецимо вајфај сигнал пулсираш у фреквенцији он 10 херца.. то мало направи људе луђима него што јесу..

боље ти нађи берија тровера - тај је цео живот радио на томе како радиоталасима напакостити другима, па је почео причати

само ти мрзи :)

али легално могу ако им буде требало

могуће, изазива хематоме у мозгу
odelenje Maksima po diviziji nema uspeha kao ti u lupetanju .
Sve ti se svodi Sta bi bilo kad bi bilo

Zanimljiva prica
https://cairnsnews.org/2018/07/26/t...owers-with-a-tank-due-to-radiation-poisoning/
14. јула 2007. Џон Патерсон је провалио у складиште, 'позајмио' бивши тенк британске војске и наставио са систематским рушењем шест базних станица за мобилне телефоне у предграђу Сиднеја, пре него што се његово возило зауставило на месту седме базе станице и он се предао полицији.
Позадина и искуство
Џон је један од водећих аустралијских стручњака за зрачење - човек који је био на челу технологије више од три деценије; човек са страшћу за електронику.
Инжењер телекомуникација, Џон је радио са сваком комуникационом технологијом која постоји. Запослен у Оверсеас Телецоммуницатионс Цоммиссион (ОТЦ), Телекому и Телстри, изградио је, тестирао и пуштао у рад комуникационе системе и завршио преко 54 инжењерска курса како би био у току са најновијим технологијама. Џон је био један од водећих аустралијских мерача радијације, решавач проблема и човек који је пронашао решења за најтеже проблеме.
Још 1978. ОТЦ је обучавао Џона у 'свесности о зрачењу' и саветовао га да води дневник својих искустава са најсавременијом технологијом емитовања зрачења са којом је радио.

Ogromni troskovi ruskih teleoperatera
Узимајући у обзир чињеницу да ниво изложености електромагнетном зрачењу у Русији, према постојећим стандардима, не би требало да прелази 0,1В по 1 квадратном метру на фреквенцијама изнад 2 ГХз, руски оператери ће морати да инсталирају приближно пет пута више базних станица него оператери у другим земљама.
ГСМА указује да ће постављање 5Г мреже у опсегу 3,4–3,8 ГХз у Москви у оквиру московског кружног пута коштати сваког оператера 37,2 милијарде рубаља. Да се Русија придржавала међународних стандарда, сума би била знатно мања – 6,7 милијарди рубаља. За 4,8–4,99 ГХз ове бројке ће бити 54,4 милијарде и 10,3 милијарде рубаља редом. https://habr.com/ru/news/527678/
Pritom je i resenje ocajno, umesto visokih doza na odredjenim mestima samo ravnomerno rasporedjuju svuda
1720349239662.png

у буљу ће раји да гурну предајник ако се не буни
Jos nisu aktivirani
Торњеви би требало да понуде бесплатну везу велике брзине у насељима са ниским приходима којима недостаје приступ. Али за сада само један телекомуникациони оператер закупљује простор у торњевима (и то у само два). Стручњаци су рекли Готхамисту да је то делимично зато што се индустрија повлачи од 5Г у целини.
https://www.curbed.com/article/link-5g-towers-empty-high-speed-internet.html

Jos nisu aktivirani
Торњеви би требало да понуде бесплатну везу велике брзине у насељима са ниским приходима којима недостаје приступ. Али за сада само један телекомуникациони оператер закупљује простор у торњевима (и то у само два). Стручњаци су рекли Готхамисту да је то делимично зато што се индустрија повлачи од 5Г у целини.
https://www.curbed.com/article/link-5g-towers-empty-high-speed-internet.html
Ha ovo vec nije ok.
Previse blizu zgrade ,trebali su da idu iznad nivoa krova zgrade , mada zbog ukrasnog oklopa se ne vidi gde biju antene.

Srbi 1974: Ljudi, molim vas pogledajte samo ovu džinovsku antenu. Ona predstavlja simbol napretka i razvoja naše zemlje

Srbi 2024: Ovoliku antenu su postavili satanisti da nam izazovu sušu i sprže mozak Harpom i 5G mrežom, ubacuju nam čipove u vakcine
Те антене ће нам доћи главе.У целом космосу, нико не шаље радио-сигнале около, само се ми правимо луди.

Ovoliku antenu su postavili satanisti da nam izazovu sušu i sprže mozak Harpom i 5G mrežom, ubacuju nam čipove u vakcine
да могу да изазивају суше, поплаве, земљотресе - могу.
питање је само да ли хоће и зашто хоће - а тај разлог се лако налази...испада да увек пишају по раји а кажу да пада киша

@openbox da li si probao da ofarbas sobu ovim umesto faradejevog kaveza?
да, разматрао сам једно 5-8 година у назад али нисам из пар разлога:
1) цена фарбе за једну собу би била око 3-4 хиљаде еура, мислим да се производ звао "свис шилд", у принципу је фарба за зидове за накруњеним угљем, тако да та фарба би била црна. па преко ње би требало нека друга.
2) ок да офарбам зидове плафом а под чиме?
3) и да све офарбам прозори остају као рупе.
тако да сам прешао на кревет у металној кутији. а сада сам прешао на бакарну тканину и то сам сашио буквално шатор око кревета који се 100% затвори када спавам. - то делује баш баш..
мада сада мислим да направим од алуминијума (или бакра) у облику шестоугла око кревета.
нешто овакво (мало сам се игро са рендеровањем успут):

hI0VNzPWZ4s.jpg

Idi u prirodu, ako ćeš tako, spavaj pod zvezdama, šta se gužvaš više u ovome čoveče ko kakvi Pantelija... :D:hahaha:
нисте више ни у природи безбедни, мислим да је у србији углавном све покривено са мобилним сигналима.

а и што би кад сам направио чист етар код куће?
пс. имам ја жену и она није хтела да спава у "тим" металним кутијама, али је пробала, сада више неће да спава ван - колико је добро. :per:

е ево и ја ћу рећи, већ што сам поновио доста пута раније, "не пада ми на памет да спавам ван, док не погасе све репетиторе"

Back