- Poruka
- 31.029
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ту си у право да су могли, али то не функционише тако,Ko god je hteo da prikupi podatke mogao je.
каква теорија завере, све што раде без пристанка већине (односно раје) је по правилу окренуто против раје.i naš slavni reditelj je ušao klub teoretičara zavera.
овако се слушају "паметни" па цела наша цивилизација употребљава ресурсе природе (метали, нафта, земља...) и прави производе који после завршавају на ђубришту. дакле препакују природу у смеће - јел то боље од средњег века???da se slušala raja i dalje bismo bili u srednjem veku
Jeste.овако се слушају "паметни" па цела наша цивилизација употребљава ресурсе природе (метали, нафта, земља...) и прави производе који после завршавају на ђубришту. дакле препакују природу у смеће - јел то боље од средњег века???
понестало аргумената па мора на силу да се мења тежиште теме??Ova tema i naslov vriste za tim da tu opalim nekoliko slika debelih pedera.
што??,Jeste.
Ptice i svi leteci oblici zivota. Taj ocigledni genocid sigurno spada u top 10 zavera koje se trenutno intenziviraju sirom svetahttps://nova.rs/kultura/emir-kustur...JDBr4R8zcW74xwWZpeSCvEkiaI#Echobox=1651180461
Nažalost, i naš slavni reditelj je ušao klub teoretičara zavera.
Pa ti bi sada kenjao u poljskom wc-u, ustajao u 5 ujutro cim svane, legao cim zadje Sunce I doziveo do magicnih 40 ako imas srece jer bi verovatno umro od trovanja krvi, mozda gonoreje, kuge ili tako neceg a spavao bi verovatno u stali sa pacovima, buvama na usranom i upisanom senu..овако се слушају "паметни" па цела наша цивилизација употребљава ресурсе природе (метали, нафта, земља...) и прави производе који после завршавају на ђубришту. дакле препакују природу у смеће - јел то боље од средњег века???
Nisi imao ni za 2g,3g I ostalo pa ne kaki, a da pruzis neki dokaz osim teotija to nece o doziveo...каква теорија завере, све што раде без пристанка већине (односно раје) је по правилу окренуто против раје.
па да видимо да ли смо имали референдум за:
1) 5г?
Vakcinavija protiv covida nije obaveza, za ostale koje si primio kao mali, tetanus I slicno zahvali lekarima jer si zbig toga verovatno ziv2) маске и вакцине
Bez njih neki veci vid prozivdnje zitarica I slicno ne bi bio moguc...3) забрану увоза пестицида
Hlor just u manjim kolicinama dpbar4) хлорисање воде
Ko ti brani da ne radis, sada vec kenjas.5) нерада (има нас који нећемо да радимо) али хоћемо да живимо
I to mozes, ne moras imas. 5g telefon, cak ni 3g....6) избора фреквенција за мобилне и бежичне уређаје
Sada opet K njas, eto ja hocu da bude moj druid iz Wow-a, moze?7) избор грба на застави
Pa da je anarhija osobe kao ti prve stradaju... Tako da...8) избор анарихије насупрот хијерархије
итд... ма пишају по нама а тврде да пада киша
Sliku si vec postavljas a ona nije nikakav dokaz, vidjao sam 5g tornjeve a oko njih sve buja, dakle seruckas...
to da, ako je predaja sa tornjeva isključivo namenjena mobilnim. ali po meni mobilni je samo prašina u oči, prava namena tornjeva je zračenje, bez obzira koliko ima telefona prikačenih.Samo zracenje ce se drasticno smanjiti uz istu pokrivenost ako se broj korisnika koji su mobilni smanji....vrlo jednostavno....
ako gledaš logiku da je toranj tu zbog mobilnih telefona - onda je snaga nelogično prevelika. tj možeš da se zavučeš u ćošak ćoška svoje kuće opet ćeš imati signa, možeš telefon staviti u dupli faradejev kavez opet će imati signal!! - to je veliki problem a niko ne shvata.Ne bih rekao da se smanjuje, jer gledam snagu repitera, tj celija...velika je...
to im je "outcome" iz analize rizika i korena problema, namime broj ljudi u ovom sistemu je stvarno problem - i šta im je rešenje? eliminacija - ima i bolji rešenja ali to znači da bogati moraju da ostave većinu svojeg bogatstva i da bugu kao i ostali - to neće i onda prave viruse, ukrainu...Pa mediji...ljudi koji zele WW3 je danas svakodnevica...koja je to budalastina od ljudskog roda....
nije zračenje jedini problem,Ali da li ste sigurni da je to najveci problem..
Npr donet je zakon da se ugradjuje biorazgradljivost u plastiku...pvc..
Tako je dobijeno mnogo praha, mikroplastike, koja se raspada ali ulazi u biosvet, u zivotinje u biljke, a preko jela i u coveka...
Tu celija molekul plastike shvati kao hormon....ovaj ili onaj..pobesnis jer si za dorucak pojeo jaje , a kokoska cackala na djubristu kod seljaka, zuta jaja ko dukat, ali si besan 1h posle dorucka..
porez.. imam ja kuću koja ima svoju vodu, nešto struje.. ali dođu ovi svake godine nešto da naplate.. a neće da prime jabukeKo ti brani da ne radis, sada vec kenjas.
ali je indirektno obavezna (što je isto).. u italiji poslodavac dobija krivičnu prijavu ako daa platu nevaksanomVakcinavija protiv covida nije obaveza
ali će ti predajnik staviti na 500m od kuće sa svim tim i još više!?I to mozes, ne moras imas. 5g telefon, cak ni 3g....
ja pijem ne hlorisanu vodu (tj sa planine) i potpuno je drugi svet!Hlor just u manjim kolicinama dpbar
i tu nisu pitali ništa samo seru po rajiNisi imao ni za 2g,3g I ostalo pa ne kaki, a da pruzis neki dokaz osim teotija to nece o doziveo...
itekako bi bio moguć - ali eugenika i industrija raka ne bi bila moguća!Bez njih neki veci vid prozivdnje zitarica I slicno ne bi bio moguc...
To nije resenje...@Umri_muski što ne napraviš svoj jutjub kanal na engleskom - mislim da imaš dosta toga pametnog da preneseš - pa ko hoće nek sluša po svetu (lično sam mislio tako nešto da napravim)..?