5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

Ko god je hteo da prikupi podatke mogao je.
ту си у право да су могли, али то не функционише тако,
треба им ТВОЈЕ ОДОБРЕЊЕ!! - мислим да је ово веома кључно али још не знам зашто. могуће је због духовног нивоа - не би мирно могли да спавају да су ти они украли нешто!

дакле на тесту ти си био иницијатор ко је дао свој днк материјал а нису они!

...Harald Kautz Vella објашњава много тога...

IMG_5125б.jpg

i naš slavni reditelj je ušao klub teoretičara zavera.
каква теорија завере, све што раде без пристанка већине (односно раје) је по правилу окренуто против раје.
па да видимо да ли смо имали референдум за:
1) 5г?
2) маске и вакцине
3) забрану увоза пестицида
4) хлорисање воде
5) нерада (има нас који нећемо да радимо) али хоћемо да живимо
6) избора фреквенција за мобилне и бежичне уређаје
7) избор грба на застави
8) избор анарихије насупрот хијерархије
итд... ма пишају по нама а тврде да пада киша

da se slušala raja i dalje bismo bili u srednjem veku
овако се слушају "паметни" па цела наша цивилизација употребљава ресурсе природе (метали, нафта, земља...) и прави производе који после завршавају на ђубришту. дакле препакују природу у смеће - јел то боље од средњег века???

овако се слушају "паметни" па цела наша цивилизација употребљава ресурсе природе (метали, нафта, земља...) и прави производе који после завршавају на ђубришту. дакле препакују природу у смеће - јел то боље од средњег века???
Jeste.

што??,
јел смо направили наш стартдистројер па идемо да уводимо демократије на оближње планете?
(сва срећа па творац није ставио никакву инфериорну цивилизацију у околини како не би могли да оштримо ђоку на њима)

или да ослобађамо локално становништво од њихове територије?
или да им намећемо кога ће да воле и с ким да спавају? (претходни пост од чварка на пример) - мада ово раде суптилније преко радио таласа и усађивања идеја преко истих

Pa ti bi sada kenjao u poljskom wc-u, ustajao u 5 ujutro cim svane, legao cim zadje Sunce I doziveo do magicnih 40 ako imas srece jer bi verovatno umro od trovanja krvi, mozda gonoreje, kuge ili tako neceg a spavao bi verovatno u stali sa pacovima, buvama na usranom i upisanom senu..

Poslednja izmena:
каква теорија завере, све што раде без пристанка већине (односно раје) је по правилу окренуто против раје.
па да видимо да ли смо имали референдум за:
1) 5г?
Nisi imao ni za 2g,3g I ostalo pa ne kaki, a da pruzis neki dokaz osim teotija to nece o doziveo...
2) маске и вакцине
Vakcinavija protiv covida nije obaveza, za ostale koje si primio kao mali, tetanus I slicno zahvali lekarima jer si zbig toga verovatno ziv
3) забрану увоза пестицида
Bez njih neki veci vid prozivdnje zitarica I slicno ne bi bio moguc...
4) хлорисање воде
Hlor just u manjim kolicinama dpbar
5) нерада (има нас који нећемо да радимо) али хоћемо да живимо
Ko ti brani da ne radis, sada vec kenjas.
Ako mislis da radis I da ti neko daje pare onda definitivno ta ishrana umanjuje IQ
6) избора фреквенција за мобилне и бежичне уређаје
I to mozes, ne moras imas. 5g telefon, cak ni 3g....
7) избор грба на застави
Sada opet K njas, eto ja hocu da bude moj druid iz Wow-a, moze?
8) избор анарихије насупрот хијерархије
итд... ма пишају по нама а тврде да пада киша
Pa da je anarhija osobe kao ti prve stradaju... Tako da...

Pa smanjite uticaj 5G.....

Srbija je imala ogromnu zicnu mrezu iz SFRJ ,znaci mogla je, ali po diktatu telekoma , koji ju je posedovao i seljacki monopolisao , ona je urusena..
Vecina ljudi koji su platili debelo telefonski prikljucak je opljackana i odustali su i predali besplatno taj prikljucak....jer je tarifa odrzavanja bila previsoka...

Politicari svinjari, i jagnjece brigade rukovode svetom i njima trebaju obrti koji brzo donose pare...
ne proizvodnja, nego ultramasivna proizvodnja,

Da vratimo na zracenje....
Samo zracenje ce se drasticno smanjiti uz istu pokrivenost ako se broj korisnika koji su mobilni smanji....vrlo jednostavno....
Ostavis samo stvarno potrebne komunikacije , a ne hihihihih, sedim u prevozu i gledam video materijale sa youtuba.....
Ako je problem u zracenju..
Zatim ako je problem u tehnologiji zracenja, to se takodje moze smanjiti, tehnologijom koja je posteno skupa, stvarno skupa, komplikovana, ali je moguca....odavno moguca, ali je skupa u sva vremena...

Ne bih rekao da se smanjuje, jer gledam snagu repitera, tj celija...velika je...

Ali da li ste sigurni da je to najveci problem..
Npr donet je zakon da se ugradjuje biorazgradljivost u plastiku...pvc..
Tako je dobijeno mnogo praha, mikroplastike, koja se raspada ali ulazi u biosvet, u zivotinje u biljke, a preko jela i u coveka...
Tu celija molekul plastike shvati kao hormon....ovaj ili onaj..pobesnis jer si za dorucak pojeo jaje , a kokoska cackala na djubristu kod seljaka, zuta jaja ko dukat, ali si besan 1h posle dorucka..

I silni lepkovi, i silni premazi i boje i svasta nesto..

A da predjemo na nacin ponasanja...
Velika akumulacija novca i transferi kojima je cilj destrukcija, neke grane privrede npr....kupovanje nekog proizvoda da bi se sklonio sa trzista...
usmeravanje trzista....
Pa mediji...ljudi koji zele WW3 je danas svakodnevica...koja je to budalastina od ljudskog roda....ali zapusteno , pustas budale da imaju iste prihode kao i pametni i zabole te tuki i onda dobijas omocenje budalastine...
Jos se vise mnoze ....

Samo zracenje ce se drasticno smanjiti uz istu pokrivenost ako se broj korisnika koji su mobilni smanji....vrlo jednostavno....
to da, ako je predaja sa tornjeva isključivo namenjena mobilnim. ali po meni mobilni je samo prašina u oči, prava namena tornjeva je zračenje, bez obzira koliko ima telefona prikačenih.
Ne bih rekao da se smanjuje, jer gledam snagu repitera, tj celija...velika je...
ako gledaš logiku da je toranj tu zbog mobilnih telefona - onda je snaga nelogično prevelika. tj možeš da se zavučeš u ćošak ćoška svoje kuće opet ćeš imati signa, možeš telefon staviti u dupli faradejev kavez opet će imati signal!! - to je veliki problem a niko ne shvata.
Pa mediji...ljudi koji zele WW3 je danas svakodnevica...koja je to budalastina od ljudskog roda....
to im je "outcome" iz analize rizika i korena problema, namime broj ljudi u ovom sistemu je stvarno problem - i šta im je rešenje? eliminacija - ima i bolji rešenja ali to znači da bogati moraju da ostave većinu svojeg bogatstva i da bugu kao i ostali - to neće i onda prave viruse, ukrainu...

Ali da li ste sigurni da je to najveci problem..
Npr donet je zakon da se ugradjuje biorazgradljivost u plastiku...pvc..
Tako je dobijeno mnogo praha, mikroplastike, koja se raspada ali ulazi u biosvet, u zivotinje u biljke, a preko jela i u coveka...
Tu celija molekul plastike shvati kao hormon....ovaj ili onaj..pobesnis jer si za dorucak pojeo jaje , a kokoska cackala na djubristu kod seljaka, zuta jaja ko dukat, ali si besan 1h posle dorucka..
nije zračenje jedini problem,
čovek je napadnut na mnogo frontova (hrana, zračenje, voda, mediji, idiotskim softverom.. pa čak najstarijim direktnim načinom - ratom)

evo još jednog malo zapaženog problema: qr-code
svi su to počeli koristiti, i svima je to ok, niko se ne žali?

ali ima tu jedna caka:
zapravo neprimetno su prešli sa barkoda na kjuar kodove
sa razlikom da je čovek kod bar kodova mogao pročitati kod svojim očima, ali kod qr više nema čitanja treba mašina! (tj telefon) - time su neprimetno vezali izvore zračenja za čoveka!!!!

jel bilo kakvih refernduma, glasanja??
ma neće stoka politička da pita raju ništa bre

@Umri_muski što ne napraviš svoj jutjub kanal na engleskom - mislim da imaš dosta toga pametnog da preneseš - pa ko hoće nek sluša po svetu (lično sam mislio tako nešto da napravim)..?

Poslednja izmena:
Ko ti brani da ne radis, sada vec kenjas.
porez.. imam ja kuću koja ima svoju vodu, nešto struje.. ali dođu ovi svake godine nešto da naplate.. a neće da prime jabuke
Vakcinavija protiv covida nije obaveza
ali je indirektno obavezna (što je isto).. u italiji poslodavac dobija krivičnu prijavu ako daa platu nevaksanom
I to mozes, ne moras imas. 5g telefon, cak ni 3g....
ali će ti predajnik staviti na 500m od kuće sa svim tim i još više!?
Hlor just u manjim kolicinama dpbar
ja pijem ne hlorisanu vodu (tj sa planine) i potpuno je drugi svet!
Nisi imao ni za 2g,3g I ostalo pa ne kaki, a da pruzis neki dokaz osim teotija to nece o doziveo...
i tu nisu pitali ništa samo seru po raji
Bez njih neki veci vid prozivdnje zitarica I slicno ne bi bio moguc...
itekako bi bio moguć - ali eugenika i industrija raka ne bi bila moguća!

@Umri_muski što ne napraviš svoj jutjub kanal na engleskom - mislim da imaš dosta toga pametnog da preneseš - pa ko hoće nek sluša po svetu (lično sam mislio tako nešto da napravim)..?
To nije resenje...
Resenje je aktivna akcija, a to kasnije moze biti pokriveno kojom god hoces medijskom scenom, naravno prilagodjeno toj sceni.
A edukacija, posto mislim da to sugerises nije resenje.

Trebalo bi da je draft solidno pocetno resenje, ali ljudi su vec puno zatrovani , pa da se pojavi neko ko kaze nemam kesha, hocu od vas kesh, za to i to i za nesto sto ne mogu da kazem, ima da se uhvate za to sto ne mozes da kazes...

A ako artikulises, znaci svedes sve na poznato, onda im se ucini samo zavlacenje , nije to tacno da je zavlacenje, ali ja nisam u +10%
Nije to uzdizanje i hvaljenje, cak i kad sam bio u +10% tesko je islo...
Sta znaci nisam u +10%?
To znaci kad ja pocnem da pricam da je nesto vazno , niko zivi ne vidi da je to vazno....ok, reci ce neko ili svako pa mozda nije stvarno vazno..

E onda ja uradim sledece, uopste ne pricam sta je vazno , nego insistiram na prakticnom primenjivanju i uz retoriku , znaci emo pokrivenost retorikom koja je siromasna ali tacno odabrana...
I ljudi onda nista ne shvataju sta radim..nagadjaju nesto , obicno pogresno , ali ne shvataju sta radim...Ni sefovi iznad , a jos manje podredjeni..
Dok odjednom posle 15 dana ili 3 nedelje, ne vide promenu , ali sve je totano drugacije..
Jedina promena je nestanak javasluka...iz njihovog ugla...a ustvari sve je drugacije....i onda ja mogu da nestanem....

I na zalost to se i desava u Srbiji , znaci odmah sefovi imaju rodjake, ovo ono , koji su bolji za novi sistem....

Tako da u Srbiji apsolutno vazi a mislim i za kapitalizam, da se u praksi ko je pametan , drzi onih sistema gde je potrebno svakodnevno administriranje, jer onda se obezbedis da te ne mogu maknuti....
I jos ugradis nestabilnosti , tako da cak i da te maknu , sistem ima da se srusi...to je neprimetna nestabilnost ali je efikasna do bola..

Nesto slicno kao sto u filmovima imate da ogromna milionska advokatska firma placa samo 5000$ glavnom majstoru zgrade i onda sve radi , a to rade na crno....
To je ugradjena nestabilnost, backdoor za programere....
Ako novi to ne zna, a nece znati jer je zabranjeno pa glavni majstor nece reci, ali ce pokazati da sistem ne radi....onda sistem puca...
Ugradis 6,7,8 takvih nestabilnosti i garantovano ima da popuca sistem i da je urusen 6 meseci posle tvog odlaska..

Jako lukavo , destruktivno i stvarno odgovarajuci odgovor na kapitalizam i ponasanje nadredjenih struktura...

Sa druge strane ako je ceo svet pun tih ugradjenih nestabilnosti , a jeste, onda imamo drustvo koje kolapsira vrlo lako....
Ja umem da oformim organizaciju koja je bez ugradjenih nestabilnosti...bukvalno nadjem gde je ko nestabilan i prebacim ga na drugo mesto , on sretniji , firma stabilnija, ali to je uzas po mene....kad tad cu biti sutnut...

Dakle resenje jeste ili u privatnoj imovini , dokle god ona obezbedjuje zastitu odnosa i pravila kucnog reda koje nije u vezi sa drustvom...tj moze biti drugacije od drustvenog...

A drugo je resenje povezanost posebnim vezama...

A trece resenje je lokalni kibuc...tj geto , posebno ustrojena teritorija...

A moze biti resenje i to sto kazes, ali moram naci nekog ko spada u +10%, tj vec mora da postoji struktura a da je taj neko zaposlen , da radi prevod motivacije na +10% nivo...

Ljudi su vec komercijalizovani , zele da zive danas a ne sutra...

A nivo danasnjih srednjoskolaca ne mogu da pogodim, jer ono sto ja slusam dok cekaju prevoz je na nivou vrlo nabusitih, agresivnih , glupih osoba...
Da ne pricam o pricama koje su vezane za tuce, to tek ne razumem, uopste nije sukob u pitanju niti princip, cak ni neka drasticna hijararhija...totalno nebulozno ali ima smisla iz njihovog ugla..

Poslednja izmena:

Back