5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

Sta mislis @openbox o ovom nacinu zastite od geopatogenog zracenja
Ljudi su vekovima isprobavali šta je to što im može pružiti udoban san. Isprobavali su raznorazne varijante ali su se najbolje odmarali na krevetu koji je bio napunjen slamom. Zašto? Neko će reći zbog udobnosti... Verovatno imam puno istine u tome ali ima još jedan bitan razlog a to je svojstvo slame da ne propušta štetna zračenja. Istraživanja su sprovedena tek u 20.veku ali je dokazano da slama predtavlja odličnu zaštitu od geopatogenog zračenja. Takođe su otkriveni i srodni materijali kao što su stabljike rogoza (trske) čija je struktura slična strukturi stabljike pšenice (slame). Trska se intezivno koristila za izgradnju objekata za stanovanje, ugrađivane u zidove, tavanice, različitih predmeta za domaćinstvo... kao gradivni i izolacioni materijal.
Jedna od najstarijih metode zaštite je postavljanje prostirke od slame ili trske ispod ležaja za spavanje. https://szrasura.weebly.com/zascarontita-od-zra269enja.html

apsolutno je to tačno štos citirao,

moja teorija je da ono što daje život, san, zdravlje... jeste neka energija iz etra ili sam etar.
+ on kada prođe kroz biološki materijal onda se još poboljša. to je otkrio i wilhelm reich sa svojim orgonskim akumuatorom.
naime on je svoj "kavez" napravio tako što je ređao metal pa vunu pa metal pa vunu... mislim da je fora da
kada taj orgon (etar, prana, či...) prođe preko dnk (kojeg ima u svim bio stvarima) onda dobija više "živototvornin parametara".

sa druge strane pogledaj čime oblažu kuće danas? stiropor.. ja imam takvu jednu grozota spavati unutra, jedva za kavezom uspem da
dovedem spavanje na neki minimalni prihvatljivi nivo (a sama kuća lepo izgleda spolja).

dok recimo sam probao kod oca da spavam gde je kuća od zemlje a plavon je od trske blata i pleve..eeee ali neverovatno dobro je tamo spavati.
i ocu sam to objasnio - video i on da tu ima nešto

apsolutno je to tačno štos citirao,

moja teorija je da ono što daje život, san, zdravlje... jeste neka energija iz etra ili sam etar.
+ on kada prođe kroz biološki materijal onda se još poboljša. to je otkrio i wilhelm reich sa svojim orgonskim akumuatorom.
naime on je svoj "kavez" napravio tako što je ređao metal pa vunu pa metal pa vunu... mislim da je fora da
kada taj orgon (etar, prana, či...) prođe preko dnk (kojeg ima u svim bio stvarima) onda dobija više "živototvornin parametara".

sa druge strane pogledaj čime oblažu kuće danas? stiropor.. ja imam takvu jednu grozota spavati unutra, jedva za kavezom uspem da
dovedem spavanje na neki minimalni prihvatljivi nivo (a sama kuća lepo izgleda spolja).

dok recimo sam probao kod oca da spavam gde je kuća od zemlje a plavon je od trske blata i pleve..eeee ali neverovatno dobro je tamo spavati.
i ocu sam to objasnio - video i on da tu ima nešto
Jeri uzemljavaš krevet pravilno? Ako je drveni ram, sve ti je đžaba.

Sta mislis @openbox o ovom nacinu zastite od geopatogenog zracenja
Ne postoji "geopatogeno zračenje", bežao si sa časova fizike očigledno u školi

Jeri uzemljavaš krevet pravilno? Ako je drveni ram, sve ti je đžaba.
Može da stavi alu foliju ispod kreveta za svaki slučaj. Ona upija sva ta opasna zračenja, al prvo da dođe neki stručnjak sa viskom i da proveri dal postoji neko ukrštanje podzemnih voda i tako to. :lol:

al nešto mi više liči na kućicu za psa
liči na stvari koje su ti prethodno ubačene u glavu.. i stvarno me više nije sramota ni stid, ni ništa drugoo... jer ako njih nije sramota da zrače ljude otvoreno i da ih lažu o tome - nije ni meni frka da branim od toga u ovakvim stvarima niti da ih prikazujem.

ps. nikada za 4 godine mi se nije desilo da sam loše spavao unutra niti da nisam mogao zaspati,
da ne kažem da ima mnogo drugih beneficija, što fizičkih što duhovnih...

ovakvom geometrijom (metalni krsta pa kugla pa obrnuti levak) se pospešuje duhovna komponenta,
samo ti mantijaši su banda koja to neće da vam kaže
inače sličan je dizajn u drugim religijama pa čak trpaju te stvari i na kuće! .. a kao "ukrasi"
F1fBYOv00GM.jpg

a kod tih "krovova" na crkvama omotač/baza = 1.62 (zlatni presek)!! što je isto kao i kod piramida u egiptu!
... to je ta ista banda koja to krije od sveta!!!

Poslednja izmena:
Zar ti nije zagušljivo u krevecu, deluje da nema vazduha uopšte.
ima ventilator koji se ne vidi na slikama..kasnije je dodat, jer kada spavam, nabacim i vrata tako da je hermetički zatvoren

ima nesto i u manjku svetlosti, ako ne spustas roletne...
ima ali to nije ključno.. probao sam ja i to da spavam u sobi u potpunom mraku - ali ne pomaže, "nešto" me budilo noću

.. san zavisi i od mnogih drugih stvari (šta se jede, pije, kakva hemija ulazi u organizam, o čemu se razmišlja pred spavanje...) sve to sam doveo pod kontrolu, ali dok se nisam izolovao od radio frekvencija.. ništa

Poslednja izmena:
evo jedan moj lični primer,
drugar moj veoma dobar, deli isto mišljenje o svemu što pišem i što mislim,
jedino što ne spava u kavezu niti štiti glavu od radio talasa na dnevnoj osnovi.

dakle bio stava: "pre me ubite nego da primim taj vaš otrovni pelc".
zaposlio se u jednoj stranoj zemlji gde sam i ja bio (gde je intenzivno
zračenje preko jarbola mobilnih telefona i w-lan-a)

za mesec dana su ga "slomili"! za mesec dana su mu toliko
uticali na mozak da je promenuo kurs 180!
.. rekao mi je vakcinisaću se ovde, pa šta bude!

ta svecka banda debelo zna šta radi protiv raje!

ps. moram da dodam, da su žene mnogo podložnije ovim manipulacijama putem radio talasa
njima d00pe pomeraju.. samo pogledajte šta prosečna žena u gradu hoće i šta joj pada na pamet?

Poslednja izmena:
nekad su i automobile uzemljavali, a danas me samo cepa struja
to se dešava jer električni uređaji imaju električno polje oko sebe koje, kako vreme ide, puni električnim nabojem sve oko sebe,
iako tela poput automobila, čoveka.. nisu uzemljena onda kada dođe do spoja onda sevaju varnice.

i generalno, ako si manje izložen elektromagnetnim talasima (mobilni, wifi...) manje će te cepati varnice

to se dešava jer električni uređaji imaju električno polje oko sebe koje, kako vreme ide, puni električnim nabojem sve oko sebe,
iako tela poput automobila, čoveka.. nisu uzemljena onda kada dođe do spoja onda sevaju varnice.

i generalno, ako si manje izložen elektromagnetnim talasima (mobilni, wifi...) manje će te cepati varnice
mene su davno cepale i na starom niskom tv-u, koji je imao senzore, 8 njih za menjanje kanala, nekad sam mogao i da ih vidim kako sevaju, vunen tepih je kriv... radi se o statickom elektricitetu, pogresnoj obuci, zarobljenoj struji u nama samima, treba nam uzemljenje, ili da idemo bosi po travi, najbolje kada ima rose

Statičko naelektrisanje se može pojaviti u telu čoveka kada se trljaju noge ili ruke po izolacijskom materijalu, kao što je npr. vuna ili plastika.

Važno je znati da se statičko naelektrisanje, gde god se nakupilo, čak i na ljudskoj koži, traje samo kratko vreme.

Ako se to naelektrisanje ne zaustavi, onda ono odlazi, jer priroda ne voli neravnotežu.

Za čoveka je najbolji način da izbegne statički udar kontakt sa zemljom, ili zidom, ili drvenim vratima, pre nego što dodirnemo bilo šta metalno.
Danas se čovekov direktnan kontakt sa zemljom i udeo prirodnih materijala u odeći, obući, nameštaju, sveo na minimum. Sve to dovodi do povećanog stvaranja uslova za pojavu statičkog elektriciteta, koji može imati brojne negativne posledice na čovekovo zdravlje Ako se ova „struja“ duže zadrži zarobljena u telu ona moće imati neke od ovih posledica:
https://sr.wikipedia.org/wiki/Statički_elektricitet
  • Ubrzan metabolizam kalcijuma – koji uzrokuje simptome umora
  • Gubitak vitamina C – povećava nivo šećera u krvi
  • Oštećenja osetljive kože – uzrokuju dermatitis
  • Ometanje delovanja enzima za varenje – uzrokuje želudačno-crevne smetnje
  • Privlačenje čestica prljavštine i bakterija – pogoršanje alergija, rizik od infekcija

1639827554150.png

openbox

Ljudi doživljavaju statički elektricitet kao strujni udar kada dodirnu npr. metalni okvir ili drugu osobu, ako napon na njihovom telu prelazi oko 4 kV (4.000 V).[5]

Micro-shocks can occur when a charged person who is well insulated from the ground touches a conductive grounded object, or when a grounded person touches a charged object that is well insulated from the ground [17].The aim of this review was to evaluate whether the interaction of static EF with the body is limited to the surface or whether there is evidence that the fields may also act on biological functions and thus pose a potential risk to health. https://ehjournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12940-017-0248-y

A IMA I TEORIJE ZAVERE
http://amasci.com/static/e-disease.html

Poslednja izmena:
dobro mislili su mene da zeznu.. ja ću telefon upaliti i ostaviti u kolima 100m dalje!
:rotf:
Uocavate li paralelu u kampanji protiv Rio Tinta i 5G...
kakvu? Da se protiv Rio Tinta bore ljudi koji nesto znaju i imaju realnu sliku sta je doticna firma napravila po zemljama gde je eksploatisala litijum? Sto je za ove druge nemoguce reci, osim paranoje i mlataranja kojekakvih ozracenih likova na YT ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nego, kad pominjete uzemljenje, dobro je da ste stalno uzemljeni lancem koji dodiruje zemlju.
Ima jedna spravica koja moze da vam pomogne da neprimetno spustite lanac niz nogavicu, i imacete uzemljenje 24/7.

Uzemljenje.jpg

Ne znam ko je proizvodjac ali mislim da ce se kolege koji se uzemljavaju lako snaci gde da nadju.

godina: 2004
pattent #: WO2005055579A1
opis:Artificial telepathy production system - A device is proposed which provides the user with a form of artificial telepathy, in particular the ability to communicate with others without obvious signs of connection. The system contains a mobile phone 'module' which is connected to the existing or future public telecommunications network (2G, 3G.4G, 5G, Wi-Fi) . The device also includes a very low power transponder that is wirelessly connected to one or more corresponding transponders implanted in the body.

kakvu? Da se protiv Rio Tinta bore ljudi koji nesto znaju i imaju realnu sliku sta je doticna firma napravila po zemljama gde je eksploatisala litijum? Sto je za ove druge nemoguce reci,
da se koristi za podrivanje Vucicevog rezima kao i anti-5G kampanja za teranje Huaweija

sto se tice litijuma on sluzi upravo 5G robi siroke potrosnje, svejedno u kojoj zemlji se vadi

Back