blue beam
Aktivan član
- Poruka
- 1.193
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako idu istraživanja eugenike,
Pa ni jedan tvoj izvor nije bio vise validan od balkaninfo / balkanufo / srbininfo i ostalog smeca koje opisujesвише истине има на порнхабу неко од овог вање елеза!
види се из авиона шта им је агенда:
1) ванземаљска инвазија (наравно лажна) балкан инфо и други "инфо" упрли су скоро сваки други дан да убеђују (уводе у беду) људе као ванземаљци постоје!
2) и свеопште уништење/крај/хаос... само што није стигао (ово су секташке форе из америке које су и руси сада преузели)
izgleda je neko napravio letece tanjire (od ljudi) pa sada hoće da napravi prevaru sa tom tehnologijomEvo i Krstarica najavljuje invaziju
Preti nam invazija vanzemaljaca, ali ne onakvih kakve očekujemo!
valjda ne dovoze viruse njimaizgleda je neko napravio letece tanjire (od ljudi) pa sada hoće da napravi prevaru sa tom tehnologijom
bas objasnjavam trust no one da mi tek trebamo da satremo ovu virusnu teoriju zaverenicku, a vidis i ovde pobvezuju fage i viruseNaučnici već dugo znaju da pojedini mikroorganizmi, kakvi su poliovirusi ili bakteriofagi,
zato nam i trebaju svemirski virusi i bakterioFAGI u stvari, virusnu zaveru cemo da satremoIt was assumed that the human and animal viruses looked like the “phages”, were allegedly killing cells and thereby causing diseases, while at the same time producing new disease poisons and in this way transmitting the diseases. To date, many new or apparently new diseases have been attributed to viruses if their origin is unknown or not acknowledged.
jes, ako virusna zavera prethodno "vas" ne satre. ! ....virusnu zaveru cemo da satremo
VIRUSGATE!es, ako virusna zavera prethodno "vas" ne satre. ! ....
Your nose and your mouth!....VIRUSGATE!
добро да замо следћи пут када објавиш нешто да ти тако (трућ бла бла) и верујемо"ma, da...truc,truc, bla,bla..."![]()
Претвориш се у Ђиласа или Шолака, зависно од поларизације 5Г сигнала.Ja sam čuo da ako si blizu 5G antene da se pretvoriš u Đilasa i počneš da kradeš.
Мораш да направиш компјутер-лампаш, који ће уместо интегрисаних кола имати вакуумске цеви.koristim već neko vreme "wacap" na telefonu i reko ajde da ga instaliram na kompu jer komp ima kabel a ne opasnu radio vezu..
prva prepreka na koju naiđoh je da zvanični sajt wacapa nudi instalaciju samo za win8 i više (dakle već su onemogućili i na win7), dobro ajde nađem ja instalaciju koja radi i na sedmici instaliram (naravno potreban je telefon), i preko gugla se ne nalazi...
instaliram na kompu, ugasim telefon, ubacim ga u dupli faradejev kavez. sednem za komp da pošaljem poruku
ono cvrc, kaže sledeće:
Pogledajte prilog 1055049
jbt, kakva goveda!
a dali džaba poruke i pozive? a nisu rekli da telefon mora uvek da je pored i da zrači u fulu?
dobro mislili su mene da zeznu.. ja ću telefon upaliti i ostaviti u kolima 100m dalje!
gubiš fokus savanoviću, ne radi se o kompovima lampašima već o telefonu koji zrači koji je uvek pored!Мораш да направиш компјутер-лампаш, који ће уместо интегрисаних кола имати вакуумске цеви.