5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

to se zove elektromagnetni puls i jeste tako ako je impuls jak.
ali ako svoje kompjutere držite u faradejevim kavezima onda vam taj emp ne može ništa!
ps. stari kompjuteri su imali kućište koje je bilo faradejev kavez - današnji laptopovi ne!
У случају нуклеарног рата треба користити рачунаре у класичним кућиштима, јер ће сви лаптопови, теблети и телефони да буду онеспособљени.

Најбољи су рачунари-лампаши њима ЕМП не може ништа, само су мало већи, али им уопште не треба кућиште.

uVDczcFl6u5gW5LN3LVrDS6Y9dzqxyyoYp2LPLF1stJ4BKKtJohVenpLJJp76t1QL4MkgBtDqGAa7hAepkFr1Ppn.jpg

neće biti nuklearnog rata, jer to pravi zemlju neživljivom posle - vakcine su mnogo elegantnije
Крећеш се ка синтези.Ја сам покушао пре пар година да формулишем свеобухватну теорију завере која би обухватала све актере који нам раде о глави и подјебавају нас:рептили, илуминати, масони, бечко-берлински историчари, убице Кенедија, Ленона и Мерилин Монро, Ватикан, ЦИА итд.

Крећеш се ка синтези.Ја сам покушао пре пар година да формулишем свеобухватну теорију завере која би обухватала све актере који нам раде о глави и подјебавају нас:рептили, илуминати, масони, бечко-берлински историчари, убице Кенедија, Ленона и Мерилин Монро, Ватикан, ЦИА итд.
nisi uključio glavnog igrača...a to je đavo

боље немој ни да мислиш да је све зеза јер је вода већ до врата...
хоћеш да кажеш да те две јабуке које су суве заправо и не постоје јер је оно иза зелено?
ladno se i meni odma iza kuce osusila jabuka jedna, a druga je na pola... ali ja sam mislio da je to zato sto su stare
i ova na pola se susi sa strane suprotne kuci, a to znaci da ih ne zracim ja sa wifi

posusilo mi se jos dosta drveca sve razlicita, 1 vrba, 1 divlja... zaboravh sad, i ne znam kako se zove svako
lipe se ne daju, mada ih je nacela neka bolest, breze su super, a u sumi sam relativno dobar, poredeci sa okolinom, debela ladovina, drvece luci neku smolu koja deluje terapeutski, samo mi je zao sto nemam cetinare

Poslednja izmena:
debela ladovina, drvece luci neku smolu koja deluje terapeutski, samo mi je zao sto nemam cetinare
i ja sam primetio u jednom šumarku pored da bagrenej luči smolu (po meni više nego obično - ako sam upravu onda hoće da izbaci "nešto", opet po meni aluminijum iz kemtrejlsa, jer on kao metal reaguje sa radio talasima)
a to znaci da ih ne zracim ja sa wifi
da li si ti ili komšija.. ili najverovatnije ceo komšiluk jer vajfaji je toliko jak da dobacuje i do 200m na otvorenom!!
lipe se ne daju, mada ih je nacela neka bolest, breze su super
mislim da ovo zavisi od kraja do kraja.. kod mene recimo breze odumiru, viđao sam i platane da se suše, voće...

Poslednja izmena:
i ja sam primetio u jednom šumarku pored da bagrenej luči smolu (po meni više nego obično - ako sam upravu onda hoće da izbaci "nešto", opet po meni aluminijum iz kemtrejlsa, jer on kao metal reaguje sa radio talasima)

da li si ti ili komšija.. ili najverovatnije ceo komšiluk jer vajfaji je toliko jak da dobacuje i do 200m na otvorenom!!

mislim da ovo zavisi od kraja do kraja.. kod mene recimo breze odumiru, viđao sam i platane da se suše...
Kod mene se drvece za sada drzi dobro ,blizu gde zvim .
Sto se tice chemtrailsa manje ih ima.

ne znam, ali suse se sa suprotne strane odakle dopire wifi
opet po meni aluminijum iz kemtrejlsa, jer on kao metal reaguje sa radio talasima)
od radara na kolima i/ili od korišćenja telefona u kolima spregnuta sa aluminijumom!)
tamo dalje se vidi da su jelke tamnije - odnosno se nisu osušile...
ja mislim da nisi u pravu, da nas to tek ceka sa 5g jer moraju da budu zgusnuto postavljeni tornjevi, antene

ja mislim da nisi u pravu, da nas to tek ceka sa 5g jer moraju da budu zgusnuto postavljeni tornjevi, antene
drago mi je da misliš da nisam u pravu (voleo bih da mi neko dokaže da radio talasi u zadnjim godinama nisu za pomor ljudi napravljene)
.. nije 5g u pitanju.. 5g je samo "zakonska odredba da mogu da zrače na, bukvalno svim frekvencijama koje im se prohte" jer ovi raniji g-ovi imaju fiksne frekvencije (800, 900, 1800, 2100 mislim da nema više). i tu je bio problem jer kako idu istraživanja eugenike, pronalaze nove i nove frekvencije koje deluju na čoveka (pogubno).. pa da ih mogu odma implementirati.

mislim šta je bio problem sa brzinom kod 4g? 1MB/s.. nije dovoljno? rekao bi da jeste, i da nije što ne stave paralelene prijemnike i predajnike i umnožavaće se brzina?

ne znam, ali suse se sa suprotne strane odakle dopire wifi
ima jedan efekat koji sam uočio da recimo neće sva drva da se suše (ako je drvored od istih sorti) već jedno se osuši a odma do njega ista vrsta se ne osuši... mislim da zavisi od drveta do drveta (kao jedinke), nekima smeta više nekima manje. kao i kod ljudi... nekome zvone uši nekome ne.. nekome tera tiroidu u tilt nekome ne....što? bemliga...

A spectrum auction is a process whereby a government uses an auction system to sell the rights to transmit signals over specific bands
то је само расподела фреквенција, али ти пре 5г ниси могао да доделиш, рецимо, 20гигахерца некоме само 800/900/1800/2400.. има ту детаља као што су "канали" око 900мегахерца који су рецимо 20kHz удаљени једно од другин (наводим пример, не знам тачно колики су али постоје канали) 900.020, 900.040, 900.060...

Back