5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

evo ja ti želim da samo meso i mleko, sireve i testa jedeš bez voća i biljaka,
pogovoto za takve kao ti je svinjetina odlična!
ona što spava, jede u svome izmetu pa je posle na tanjir stave, pogovoto za ove "kulturne" crkvene slave.. vala se samo meso!
Hahaha, ja lepo kazem, mozemo da se takmicimo, 10km trcanje, 50km bicikli, 100 sklekova... Ko prvi uradi pobednik.
Moja krvna slika odlicna, IQ veci od tvog, nisam paranoican kao ti, nisam lazov kao ti...

može, dosta bi bilo samo da istrčimo par kilometar već bi video šta jedeš
FVdJOZnWAAAjoie.jpg

Kada Deckic ode i slika ono drvo sto se osusilo. I kada mi uslika gde je 5g antena, hajde trk mali
ovo na slici znači da su drugi ljudi shvatili da ih vlade truju sa radio talasima (ono što piše na zidu)
a vidim ti nemaš argumenata više pa prešao na vređanje a? ali džaba ti, ne moš me naterati an išta a ja sam provalio kako trujete narod i to ću da mu govorim!

nego bolje pročitaj ovau temu detaljnije postovao sam i slike gde se drva sušila oko antena!

ovo na slici znači da su drugi ljudi shvatili da ih vlade truju sa radio talasima (ono što piše na zidu)
a vidim ti nemaš argumenata više pa prešao na vređanje a? ali džaba ti, ne moš me naterati an išta a ja sam provalio kako trujete narod i to ću da mu govorim!

nego bolje pročitaj ovau temu detaljnije postovao sam i slike gde se drva sušila oko antena!
Ko je ukapirao? Stalno se blamiras na ovom forumu, al stalno, skoro pa kao Izuzetni...
Nauci da pises, to nije tesko, tacka i zarez i pravilno koriscenje istih se uci u osnovnoj skoli, kao i gde ide veliko slovo.

Ne mos - sta to znaci, edukuj se decko prvo pa onda pisi stvari. Do sada sam te pokopao argumentima svaki put i nastavicu tako :)

Nauci da pises, to nije tesko, tacka i zarez i pravilno koriscenje istih se uci u osnovnoj skoli, kao i gde ide veliko slovo.
neću da pratim tekuća pravila (i mnoga druga pravila koja onesposobljavaju čoveka) pravopisa već sam napravio svoja,
koja su mnogo jednostavnija i olakšavaju pisanje kreativnijeg teksta.

a to što radiš je nedostatak tvoje argumentacije o ne štetonosti radio zračenja.. meni su poznate metode patetičara:
-komentariši pravopis
-lične uvrede
-menjanje teme itd.

neću da pratim tekuća pravila (i mnoga druga pravila koja onesposobljavaju čoveka) pravopisa već sam napravio svoja,
Ma super si, komedija si...
koja su mnogo jednostavnija i olakšavaju pisanje kreativnijeg teksta.
To te je neko zestoko zajebao, kreativan si koliko i prazan papir
a to što radiš je nedostatak tvoje argumentacije o ne štetonosti radio zračenja.. meni su poznate metode patetičara:
-komentariši pravopis
-lične uvrede
-menjanje teme itd.
Jok pokopavam te argumentima vec godinama, ti si mala maca koja juri svoj rep

Кина сеје облаке да би обновила своју реку Јангце која се смањује

https://edition.cnn.com/2022/08/17/asia/china-heat-drought-climate-yangtze-intl/index.html
Јангце је само једна од многих река и језера широм северне хемисфере која пресушују и смањују се усред немилосрдне врућине и малих падавина, укључујући језеро Мид у САД и реку Рајну у Немачкој.

Back