5G Mreža krenula u Srbiji 2.12.2025. Praticemo simptome i posledice...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
35.075
...

Dakle 5G mreža je zvanično krenula u Srbiji pre koji dan, tačnije 2.12.2025.

Ovde ćemo pratiti sve potencijalne opste drustvene i individualne simptome i posledice usled delovanja iste

Recimo...
Cinjenica je da smo u poslednjih 3-4 dana imali neuobicajeno veliki broj saobracajki...
Ok...mozda to mozemo pripisati kao losijem vremenu i sl. premda znamo i za losije...

Individualno svako od vas zna da li je imao glavobolje, dijareje, poremecaje pritiska, sna i sl...
Zvanice vesti o tome mozda budu tipa "Virus opet hara, Grip u jeku....novi soj "Karakondzula"....
Da dobro ste culi tj procitali tako je nekidan isla vest o novom tipu virusa "Karakondzula"...

Dakle svakako i svime pa i raznim izmisljotinama ce prikriti eventualno lose dejstvo 5G mreze na ljude...i ne samo ljude vec i zivotinje, tehnologiju itd. ...

Drustveno takodje cemo pratiti situaciju, da li ovo znaci vise slobode ili vise kontrole...
Nešto mi govori da ce pre biti ovo drugo...
Jer sami rekose da je 5G zasad samo u 2% Evrope, a u 100% Kine...
O slobodama u Kini ne bih sad duzio....:ceka:

Nadalje....
Na susednoj temi o Vucicu i broju 5...sam vec ukazao na taj indikativan momenat...gde se verovatno ne slucajno... podudaraju taj momenat njegovih sinhroniziteta sa brojem 5 i ujedno promocija 5G mreze...

Dakle u jednoj zemlji imamo spoj diktatora i 5G mreze...sta lose moze da se desi...? :zzzz:

Nastavicemo da pratimo i navodimo potencijalno indikativne slucajeve i dogadjaje...povezane sa uvodjenjem 5G mreze u Srbiji...

:kpozdrav:

...

:rotf:
Screenshot_20251206_092526_Samsung Internet.jpg

Glavni simptom mora biti sunovrat nataliteta kao sto se desilo u Kini i Evropi, znaci cilj je da i mi sustignemo ostale zemlje... ide se na globalnu deseksualizaciju kao u Koreji, Japanu, Americi.
Uzmimo primer Estonije, tzv. digitalnog raja. Svaka sledeca generacija je za 10% manja. Upravo to je resenje u vezi preuzimanja poslova od strane robota.

Back