EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači i tog 1. januara se budite u istim govnima u koja ste legli... ne zavaravajte se.
eto da doprinesem temi sa malo pozitivne energije.
Iju! Koji mračnjak promovishesh.![]()
Iju! Koji mračnjak promovishesh.![]()
Ocekujem u 2013-toj da cu biti normalnija
da ce me deca slusati
da ce prestati da puse
da cu otputovati negde daleko gde cu zaboraviti 2012-tu
da cu pobeci od samew sebe
da vise necu nikome slepo verovati
da cu znati rasirenih ruku da docekam 2013-tu i
da cu umeti lepo i glasno i javno da oteram u pm.ove koji su izmislili bus-plus
da vise necu imati potrebe da se svercujem
da cu voziti svoj auto
ako to jos uvek znam
i da...moracu da produzim vozacku
ma bice dobra ta 2013 ako prezivimo 2012-tu![]()
Ako ima neka forumashica da joj treba oqititi Jelku neka se slobodno javi![]()
ne smeta ti sto ni jedna vise nema prirodnu?![]()
...za mene je nova godina vazda kretala 1. septembra, nakon letnjeg odmora i mrtvog leta. Tada bih pravila planove za sezonu koja dopire do sledeceg jula a 1. januar mi je prosto praznik, povod za prezderavanje i novogodisnju kicericu, prilika da se negde mozda mrdne i kratak predah od nekog rada.
...ove godine necu ni kititi jelku, nakon dva - tri dana nakupi prasinu pa se nerviram sledece dve nedelje jer ne mogu da je istresem i pocistim. A svejedno necu ni biti kod kuce. Kad se vratim 4-5. januara imam posla preko glave tako da ce cela ta novogodisnja ujudurma proci, bogu hvala, bez mene.
meni je samo vazno da ne bude 2013 dosadna
Sta je bre ovo?
Nema novogodisnje teme, rezimea za 2012-tu, planova i zelja za 2013-tu?
Ja odlucih da se sledece godine slucajno okliznem, zaljubim i zavolim.Vi?
¨¨¨¨¨¨¨¨¨ *
¨¨¨¨¨¨¨¨¨ **
¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
¨¨¨¨¨¨¨***o***
¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
¨¨¨¨¨**♥**o**o**
¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
¨¨¨*****♥*o**o****
¨¨**♥**o*****o**♥**
¨******o*****♥**o***
****o***♥**o***o***♥ *
¨¨¨¨¨____!_!____
¨¨¨¨¨\_________/¨¨
reši ovo i rešila si većinu problema... a ovo dole što ću ti reći mi zvuči besmisleno nakon tvog bolda, ali da pokušam...
nisam mračna, naprotiv... očekujem i ja mnogo što šta, a idealno bi bilo samo kada bi se sve smirilo, usporilo, ustalilo, dovoljno...
taj famozni datim mi ništa ne znači, podseća me samo da sam godinu starija i još uvek sam tu gde sam bila i prošle. a očekivaću nešto bolje od sledeće?
ništa se extremno lepo ili ružno neće desiti, promeniti iz korena samo zato što ja to očekujem.
možda imam problem sa rezonom koji ide nizbrdo, ali nikako ne bih želela da se vinem kao ti i tresnem o zemlju.
toliko sam 'novih godina' doživela da im više ne verujem.![]()
Da vas utešim, cele 2013-te godine ćete se sećati 2012-te sa rečima "kako je prošla godina bila lepa"![]()
pa ne bash.
na prste ruke mogu nabrojati lepe dane.
Ovom godinom se završava 36 000 godina patrijarhata. Sad sledi 36 000 godina matrijarhata. To mi je juče rekao jedan pijanac.
pa ne bash.
na prste ruke mogu nabrojati lepe dane.