zezajte se vi zezajte sa zeljama, al ako dovoljno jako pozelite mozda vam se i ostvare..moj drug je juce trebao da vrati za beograd..ujutru smo zajedno bili ispred meduze..on pozeleo da se sto pre vrati za istanbul..sinoc smo mi koji smo ostali razmenjivali utiske uz turski caj i kadaif kad je stigla njegova poruka da se vraca nazad..jeste da mu je pobegao avion, al da se vratio sto pre vratio se:)
zato budite precizni da bozu ne zbunite:)

ова година ко и свака друга
нешто било лепо нешто није
ал добро, ипак спада у боље
за идућу годину не планирам ништа нарочито,нек ме живот носи

Uhhh... ovu 2012-tu prekrcah nekako, ne mogu da se setim po čemu ću je pamtiti ...neka ide, bila je samo tek da se upiše u godinu života...
A za 2013-tu imam želje, za meni drage osobe ...neka se njima ostvare a ja ću se već nekako snaći

Sta je bre ovo?
Nema novogodisnje teme, rezimea za 2012-tu, planova i zelja za 2013-tu?
Ja odlucih da se sledece godine slucajno okliznem, zaljubim i zavolim. :kafa: Vi?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨ *
¨¨¨¨¨¨¨¨¨ **
¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
¨¨¨¨¨¨¨***o***
¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
¨¨¨¨¨**♥**o**o**
¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
¨¨¨*****♥*o**o****
¨¨**♥**o*****o**♥**
¨******o*****♥**o***
****o***♥**o***o***♥ *
¨¨¨¨¨____!_!____
¨¨¨¨¨\_________/¨¨

Пази само да се не поломиш оклизнувши се! :) Лепо је видети да неко има такве планове за наредну годину. Обично људи размишљају само како да дођу до новца.

А добар ти је наслов теме - ханзапласт.
Жеље све да се остваре и то. Ја да одем тамо где сам планирао и тамо нема жене да ти сере, нема деце да се деру.
Једва Ћекам :харт:
Желим да имам пуно пара следеће године и вишак 5 к €, да претекне толико, потрошимо их за путовање.

...nek ide 2012...nishta nije valjala,dobrodoshla sledeca...da dobijem 2 reshenja koje cekam ko ozebo sunce, i da mi se cera zaposli...a posle...pa mogla bi didem opet na more u inostranstvo...msm ovo mu dodje ko ono...Deda Mraze ja bih zeleo...ali zelje nas odrzavaju,bar mene:mrgreen:

Sta je bre ovo?
Nema novogodisnje teme, rezimea za 2012-tu, planova i zelja za 2013-tu?
Ja odlucih da se sledece godine slucajno okliznem, zaljubim i zavolim. :kafa: Vi?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨ *
¨¨¨¨¨¨¨¨¨ **
¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
¨¨¨¨¨¨¨***o***
¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
¨¨¨¨¨**♥**o**o**
¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
¨¨¨*****♥*o**o****
¨¨**♥**o*****o**♥**
¨******o*****♥**o***
****o***♥**o***o***♥ *
¨¨¨¨¨____!_!____
¨¨¨¨¨\_________/¨¨

ja čekam da prođe dvajesprvi dvanesti tekuće godine pa ću posle da planiram...

Није била лоша, мада, међу најгорима до сад...
Али, желим да се 2013. извучемо из финансијске кризе. Остало може да буде као и до сад.

Godina koju ispracam je bila godina unutrasnjih promena, izolacije i ulaganja. Godina koja sledi bi trebalo po nekoj kosmickoj pravdi da bude godina hrabrog ubiranja plodova.

Godinu cu ispratiti u gradu koji sam dugo cekala, nadam se na najlepsi nacin kao zalog za pozrtvovanost i kao podsticaj nekoj buducoj hrabrosti koju cu, pored zdravlja, jedino sebi pozeleti.

ovo je bila moja godina i donela mi je sve sto sam htela, jeste pocela suvise sporo ali nije ni cudo kad je vodena.
kraj godine je bas onakav kakav mi je bio potreban, ja vise od ovog ne umem ni da smislim da trazim.
univerzumu hvala a sledeca moze da ide svojim krivudavim tokom pa gde me odvede...

Kakva je ovo apatija? Niko zelja nema? Ja pisem sve u tefterche i samo prekirizim kad je finito.
smilie_girl_320.gif

ovo je bila moja godina

Takodje. I donela mi je vise nego sto sam planirala i ocekivala.
Sledeca ce biti fantasticna, osecam to u svojim artriticnim koskama. :lol:

od domace dunjevace :zaljubljena:

Nista dok se na napijes Ouza, napunis kadu vodom i legnes u nju. Imaces utisak da plivas sa delfinima. :lol:

otju da putujem po inostranstvu, eto ..

I ja. Mozda se i sretnemo na nekoj misionarskoj ekspediciji. :lol:

Ozbiljno:
Moram da diplomiram i odsecem neke repove bez tedencije da se regenerisu. Ne mogu, i necu vise da se saplicem o njih.

Guraj, guraj..da postanes neki dr mr..

A jao meni ovo zvuci kao neki knjigovodstveni plan i obracun...

Pa na kraju svake godine se pravi bilans. Oni vredniji prave ga svaki mesec..cisto da se na kraju godine ne iznenade.

mozda da ipak sacekamo da prodje 21. :lol:

Sto mozes danas, ne ostavljaj za sutra! :lol:

Godina koju ispracam je bila godina unutrasnjih promena...

Unutrasnje promene uvek zavredjuju veliki :klap:

Пази само да се не поломиш оклизнувши се! Лепо је видети да неко има такве планове за наредну годину. Обично људи размишљају само како да дођу до новца.

Neka bude to zbog divnog osmeha i ubivackih ociju, pa da ne zalim.

Poslednja izmena:
'prošla je bila loša, nadam se da će nova biti bolja'... :roll:
svake godine čujem i iz godine u godinu ispada da nikome nikako da krene nabolje.
a naročito mi se povraća od onih koji 'odluče' da će od tog dana sve biti drugačije. :roll:

Sve što sam ove godne, htela, u većini stvari sam uspela. Uspela sam u onoj najvažnijoj. Da prebrodim šta mučilo me je, šta nekada "jelo" me je. Te stvari su sada iza mene. Još samo da se zdravstvena situacija dovede u red, pre sveg ovoga, i ja biću odveć među nasjsretnijim personama. Sve drugo će doći samo po sebi. Ovo je bilo ključno po mene i za mene i ove godine sam u tome uspela. Da zaboravim. Da ništa više ne boli.

Sledeće se nadam još boljem zdravlju i preseljenju, učenju nekog novog stranog jezika, ako Bog da sreće i zdravlja. Želim uvek samo da su mi dobro, živi i zdravi Ljudi koji su mi bitni i važni.Ttako je i moj deka znao reći: "Samo da je nama Nas, i da je porodica na okupu". Sve drugo ću ja onda bez problema.

Back