Nenad1988
Buduća legenda
- Poruka
- 45.581
Vlast Severne Makedonije mora dosta toga sada uraditi da spreči ovakve situacije.Зато ће у Кочанима тек да буде пожар!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vlast Severne Makedonije mora dosta toga sada uraditi da spreči ovakve situacije.Зато ће у Кочанима тек да буде пожар!
Vlast Severne Makedonije mora dosta toga sada uraditi da spreči ovakve situacije.
Није,али се мора све решити.Надам се да није касно за то.
Страшно.U citavoj Makedoniji imalo samo 12 licencije za nocni klubovi izdati u 2024,licencija imaju rok 1 godina
https://www.economy.gov.mk/mk-MK/ne...diskoklub-i-diskoklub-na-otvoren-prostor.nspx
Слажем се.Treba decu uciti da se sto manje nocu vrzmaju napolju.Ovo je velika tragedija neopisiva.
Razumem.Ne pametujem, ali ja imam delimičnu klaustrofobiju. I kad idem u tako neki klub obavezno gledam vrata i prozore. Ne zadržavam se ako ih nema ili su 1 vrata ili sednem kod njih. Extra ako ima dosta prozora, njih je lako razbiti. Zatvoreni prostor mi pravi nelagodu.
Drzava izdaje dozvole.Је ли држава реновирала и ту несретну дискотеку? Огласио се македноски ненадлежник?
Nije mi jasno kako je u to stalo preko 1000 ljudi?Strašno !
Velika tragedija.
Ta "diskoteka" spolja liči više na neku veliku šupu.
Gde su dupla vrata, gde je još par izlaza u slučaku požara?
Nagurali.Nije mi jasno kako je u to stalo preko 1000 ljudi?
Ал су Македонци одмах реаговали, оставке и хапшења. Њихова "ненадлежница" није изашла да брани неодбрањиво и није рекла "не дам Горанчета"!Drzava izdaje dozvole.
Реаговали са јер дођоше на власти прошле године,па сада хапше званичнике (из опозиције) који су били на власти до 2024.Да су овим данашњим владали 5 година би морали да хапше сами себе.Ал су Македонци одмах реаговали, оставке и хапшења. Њихова "ненадлежница" није изашла да брани неодбрањиво и није рекла "не дам Горанчета"!
Ал ови у СРБ су потпуно погубили конце. Створен је један тоталитарни систем, пљачка, лаж, гола сила, бахатост. Овде један човек свакодневно крши Устав, злоупотребљава све државне ресурсе. Себи је створио култ личности. Он одлучује шта је "истина", он оптужује, он осуђује, он амнестира. Он каже "не дам Весића", "не дам Гашића и Лончара". Шта ради "независна" судска власт? Подвије реп.Реаговали са јер дођоше на власти прошле године,па сада хапше званичнике (из опозиције) који су били на власти до 2024.Да су овим данашњим владали 5 година би морали да хапше сами себе.
Да се не лажемо, политичари из свих странака са корумпирани.......