Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma **** on zna sta prica :wink:hanibal77:uh pazi "njegovo velicanstvo"!![]()
da ga malo ne precenjujes?
auuuuuu SJU pa ti si GAY :shock:Suarez:.i kada kazem kura_c pomislim na ovaj svoj pa onda i na mnoge druge.
ma izgleda da trazi ****xpajamacax:ma **** on zna sta prica :wink:hanibal77:uh pazi "njegovo velicanstvo"!![]()
ma ajd rec da izlizemo....al ****,koje pa ima znacenje :?hanibal77:ma izgleda da trazi ****xpajamacax:ma **** on zna sta prica :wink:hanibal77:uh pazi "njegovo velicanstvo"!![]()
toliko cemo da izlizemo ovu rec da ce izgubiti znacenje
hasan...seCkatiiiii....copy/paste....****...****....etcTOMAX:Ne, molim vas... ne spominjite mi kur... ****!!! :shock:
Idem odma da ga odsečem ako nastavite... OZBILJNO VAM GOVORIM!!! :shock:
a ko je busutra?i ko ga obozava?ja sam novaJulian_Duranona:Obozavate Busturu, a kada se pojavi novajlija sa 17 postova, okomite se na njega... Zamislite da je ovu temu postavio Bustura, kao sto i jeste, pa odgovarajte ili ignorisite.
Ma boli me ****! Staviću protezu!xpajamacax:hasan...seCkatiiiii....copy/paste....****...****....etcTOMAX:Ne, molim vas... ne spominjite mi kur... ****!!! :shock:
Idem odma da ga odsečem ako nastavite... OZBILJNO VAM GOVORIM!!! :shock:![]()
'el?o's ti? :?TOMAX:Ma boli me ****! Staviću protezu!xpajamacax:hasan...seCkatiiiii....copy/paste....****...****....etcTOMAX:Ne, molim vas... ne spominjite mi kur... ****!!! :shock:
Idem odma da ga odsečem ako nastavite... OZBILJNO VAM GOVORIM!!! :shock:![]()
![]()
Kako god da okreneš, bićeš yebena!![]()
![]()
![]()
ja bi,veruj mi.tako mi je tema digla pritisak!a nisam ni provalila ko je napisao! :wink:Julian_Duranona:@xpmx
Nije bitno... Bitno je da ne bi tako reagovali da je temu postavio neko koga poznajete. Mozda i gresim... Gresim, verovatno.