????????????

mammy:
...Kad naidje osoba koja ti odgovara vidjeces kako ce stvari da krenu lako, razumjeces i ono sto je nekad i nedoreceno. Sve ce biti lakse, jednostavnije, ljepse...
Samo sto obicno bude belaja ako doticna odgovarujca osoba nema nameru da nekom odovara. Mislim da je to poenta, sve je to lepo i krasno, bla bla bla... al' sine kad izvsis jednom obicno pocnes da gledas stvari drugim ocima! Pa jos ako si uporan pa izvisis vise puta, eee to je bato sex! Ako je jos i prangija pri ruci... to je to sto puni crne hronike po novinama :twisted:

AllPacino:
da ponovim...vidim da je nekima potrebno....

e ovako...ovo sto sam juce pisao sve izbrisite iz memorije zato sto sam sve napisao pod dejstvom ogromnih kolicina alkohola...dosli mi neki ortaci iz crne gore pa smo se deklasirali totalno...nemam pojma ni gde sam bio...ni sta sam radio..znam samo da sam jutros trazio glavu pola sata...a,vise ne alkohol...nikako...bar jedno vreme...a sto se tice teme...nemam pojma sta sam hteo da kazem...i zbog cega sam to napisao...mozda se i setim ovih dana...
i sta li hoce ova zena od mene sto me svuda provocira...sve mi vise pada na pamet da se znamo...a,jel se mi znamo?...da se mozda nismo zabavljali...ono na kratko...a ti mislila bice duze...jel to?...

Ne vredi, liche! Lavina je krenula. Ljudi se napalili na prichu i tu ti vishe nisi bitan. Bitna je tema, kontash? Shteta samo shto ti netjesh biti prisutan na sopstvenoj temi... poz

:wink: "Slabosti, tvoje ime je - zena!" je rekao Sekspir 8) u "Hamletu". A ovo pre citata je bas lepo receno :wink: A kad smo kod "Hamleta", ja bih da dodam: "Biti il' ne biti - pitanje je sad!" kao moj zakljucak o musko-zenskim temama --> ili 'stegnes zube' i igras na SVE ILI NISTA pa uspes ili bar znas da si pokusao; ili iscooliras, udavis sebe raznim pitanjima i kojekekvim glupostima, i na kraju se kajes, i moz' samo da kazes: "Nesto je trulo u drzavi Danskoj!" (opet "Hamlet") 8) 8) 8) [/i][/b]

8 * lola * 8:
:wink: "Slabosti, tvoje ime je - zena!" je rekao Sekspir 8) u "Hamletu". A ovo pre citata je bas lepo receno :wink: A kad smo kod "Hamleta", ja bih da dodam: "Biti il' ne biti - pitanje je sad!" kao moj zakljucak o musko-zenskim temama --> ili 'stegnes zube' i igras na SVE ILI NISTA pa uspes ili bar znas da si pokusao; ili iscooliras, udavis sebe raznim pitanjima i kojekekvim glupostima, i na kraju se kajes, i moz' samo da kazes: "Nesto je trulo u drzavi Danskoj!" (opet "Hamlet") 8) 8) 8) [/i][/b]

AMIN.

Back