500.000 ljudi u Srbiji nema nikakvu zdravstvenu zastitu?!?

Zdravstveno osiguranje za nezaposlene postoji, medjutim da bi bilo besplatno, neophodno je da primanja clanova porodice nisu visa od propisanih, nema visak nekretnina u vlasnistvu itd.(nisam za ovo sigurna, mislim da je tako). U suprotnom se placa. Cula sam za neko obavezno zdravstveno osiguranje, ne znam po kom osnovu, mesecno se uplacuje 1700-1800 dinara. Pitanje je koliko ljudi moze mesecno da uplacuje tu sumu.
Aman, odnese se izjava sa dva svedoka da NEMAS prihode, LK i potvrda od poreskog i dobijas knjizicu. Prva overa na 3 meseca, posle na godinu dana. Za decu je automatski, potrebna je samo decija krstenica...
Problem je sto ima ljudi (kao nas kum) koje MRZI da odu do opstine da naprave izjavu, a JOS IH VISE MRZI da stoje u redu za knjizicu u socijalnom...:otkacio:

Aman, odnese se izjava sa dva svedoka da NEMAS prihode, LK i potvrda od poreskog i dobijas knjizicu. Prva overa na 3 meseca, posle na godinu dana. Za decu je automatski, potrebna je samo decija krstenica...
Problem je sto ima ljudi (kao nas kum) koje MRZI da odu do opstine da naprave izjavu, a JOS IH VISE MRZI da stoje u redu za knjizicu u socijalnom...:otkacio:

Ne treba vise dva svedoka:super:

Back