50 Cent

[LoG:
]
123456789:
Lucky girl:
I'll take you to the candy shop,I'll let you eat the lolly pop..Bas me interesuje na sta je mislio... :roll: :P

sta ti to toliko zapalo , pa sta fali tome , sta treba da peva , to je bas dubokuman tekst .
Nije mi jasno u kom si fazonu.
Nece sigurno da peva " idemo da igramo kolce na poljani" ili da se dere ko oni sa gitarama , deru se i neznaju ni sta pricaju
.

hahahahaahahahaahahaha, da da, wazhno da oni NE ZNAJU (odwojeno zemljoradniche) shta prichaju...
znachi, ne mogu da werujem da ljudi josh pishu rechenitze tog tipa...
dubokoumno!!!!!<<< juuuu....

jbteeeee....

koji si ti bukvalista , i jel si citao temu od pocetka ili si se samo ubacio i poceo da ke*as neku tvoju filozofiju .

[LoG:
]
break:
Ivdi vidi loga, jesili ti mozda uciteljica :?: Ti kao pises ispravno :shock: Ja neznam da procitam slovo "W" mislim u srpskom jeziku se ono ne cita kao "V". Mozda je to iz fazona ali malo je jadan.
Zar ne mislite tako :wink:

ivdi ivdi, haha....
"jesi li" se pishe odwojeno...
a to shto ti "ne znash" (opet odwojeno debilchino) da prochitash je twoj problem...
rekao sam, i ponowitju, niko was ne tera da chitate ono shto ja pishem...

Koji si ti seljak , doso si na forum da se vredjas.

Imas srece sto sad nisi pored mene jer bi zezce riljao zemlju , zemloradnice.

kao prwo, najjache da ti znash shta je bukwalista, kada ne znash da se pishe zemljoradnik, zemljoradniche...
i nemoj mi pretiti, zawichaja ti, ccc, znam ja was repere, i washe pretnje...
drzhi se ti swojih dubokoumnih txtowa, i ostani na swom niwou, pretzenjujesh se...

123456789:
[LoG:
]
break:
Ivdi vidi loga, jesili ti mozda uciteljica :?: Ti kao pises ispravno :shock: Ja neznam da procitam slovo "W" mislim u srpskom jeziku se ono ne cita kao "V". Mozda je to iz fazona ali malo je jadan.
Zar ne mislite tako :wink:

ivdi ivdi, haha....
"jesi li" se pishe odwojeno...
a to shto ti "ne znash" (opet odwojeno debilchino) da prochitash je twoj problem...
rekao sam, i ponowitju, niko was ne tera da chitate ono shto ja pishem...

Koji si ti seljak , doso si na forum da se vredjas.

Imas srece sto sad nisi pored mene jer bi zezce riljao zemlju , zemloradnice.

on je upao,nazalost u sred foruma,a niko ga nije zvao..sta ces,mora negde da se uklopi..ja sam se svadjala sa njim,ali sam odustala,jer nema svrhe..nastavice seljacki po svome..

nema swrhe, jer si glupa k`o kuratz i plitka k`o lawor...
a seljachki je i zatutzano to shto ti ne mozhesh da shwatish swoje skromne mogutjnosti, pa ulazish uopshte u neke rasprawe...
drzhi se britney spears, nije za tebe nishta komplikowanije, preforsiratjesh se...
i, zar ti josh chitash moje poruke? zar nisi prewazishla to? hehe...
i widim, shto se tiche shlihtanja, nastawljash po swome...
samo agresiwno!
hehe...

koji si ti lik , zemljoradnice , tebi niko ne preti, samo sam rekao da si bio tog trenutka pored mene verovatno bi orao njivu .Ti si zemljoradnice , lektore, ocigledno dosta dubok ali ako ovako nastavis ima brzo da se zamutis.

widish, wetj si nauchio neshto od zemljoradnika, pishe se zemljoradnik...
swaka chast...
a sa tobom mi stwaaaaarno ne pada na pamet da se drk4m...
ti si preglup...
nije da wolim lakija, ali za tebe je mozak...
ae qsh...

[LoG:
]widish, wetj si nauchio neshto od zemljoradnika, pishe se zemljoradnik...
swaka chast...
a sa tobom mi stwaaaaarno ne pada na pamet da se drk4m...
ti si preglup...
nije da wolim lakija, ali za tebe je mozak...
ae qsh...

ako nisi vec do sad primetio ti se bre moronu drk*s sa celim forumom .

[LoG:
]mama ti se dr|<a sa tzelim forumom, hehe...
ae qsh, stwarno, ti nemash shta da mi kazhesh...
idi slushaj swoje dubokoumne txtowe...

e pa zezno si se , posto drkas svoju kevu , pitaj nju ko ti je tata *****m ti mater retardiranu Retardo jedna uobrazena i iskomplekisrana , kad naucis da pises javi se , a te tvoje komplekse leci na drugom mestu idiote ludi.

........
eto, sada nisam najgori lik na netu...
i nemojte wishe da mi qkate...
owaj dubokoumni je mnogo wulgarniji...
shto kazhe apu,
thank u, come again...

123456789:
[LoG:
]mama ti se dr|<a sa tzelim forumom, hehe...
ae qsh, stwarno, ti nemash shta da mi kazhesh...
idi slushaj swoje dubokoumne txtowe...

e pa zezno si se , posto drkas svoju kevu , pitaj nju ko ti je tata **m ti mater retardiranu Retardo jedna uobrazena i iskomplekisrana , kad naucis da pises javi se , a te tvoje komplekse leci na drugom mestu idiote ludi.

No self control.....aw such a pitty.........and he looked like a nice boy.....ah ta omladina......nemam reci

VisionOfDisorder:
Dragi 50 cent predstavlja sve ono shto u muzici ne valja. Glupi C.H.I.M.P.
1. Nema nikakav talenat
2. Nema nikakav vokal
3. Nema nikakvu spiku (tekstove)
4. Nema svoju muziku (ne mislite valjda da on pravi one -navlaka- bitove.
5. Pa shta ako su ga roknuli 9 puta. To samo pokazuje koliki je idiot.
6. Digao ga je Eminem, koga je digao Dre.

On i takvi su krivi shto je rap mrtav. Verovatno ne primecujete o chemu on u stvari pricha.
"lick the lolipop"????
Hahaha.

slazem se potpuno sa ovim..i on je prava komercijal..jer sam je rekao...ja ovo shto radim mi se ne svidja...ali ce se svideti klincima i tako cu zaraditi kintu...budala

Back