5 važnih stvari koje nokti otkrivaju o nama

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пре једно 10-ак година сам у аутобусу видела девојку која је имала поприлично дугачке нокте, црно налакиране, а на врху нокта, тј на том израслом делу, ставила је малу алку, као оне мале минђуше, деловало је као да јој је нешто запело на нокту. :) Што је најгоре, мислим да су јој то били природни нокти, јер тада још није била популарна ова надоградња, мада ко зна. Мене је више фасцинирало како је тако прецизно избушена рупица, а да нокат не пукне.

Ili ono kad u svlačionici posle aerobika onako oznojane i štrokave stave dezodorans.
Verovatno tako i nokte nalakiraju, a ne izvade crno ispod noktiju.:bljak:

Imam utisak da žene znaju da budu štrokavije od muškaraca.:sad2:

Da..
Ima žena koje su veći pesini nego muskarci. ;)
Mozda je nevezano za temu, ali ima žena što bi im stahor krepo' u kuci, koliko je prljavo i neuredno, a kad izadju na ulicu, to šminka, ovo-ono.. Ko da nit kake nit piške.
A opet, ulazio sam u kuce gdje muskarci žive sami, čisto, mozes meda lizati.

Meni se dopadaju noktici sa slike.

Doduse, ja sam zadrta sto se noktiju tice i svasta nesto ne volim, recimo da mi je jedino srcu drag ovalni oblik, par milimetara iznad jagodice u dve boje, ili proziran lak ili bordo, uz dve podvarijante, ili bez ili crven...i toliko. Sve ostalo mi je pisi brisi, stavim neku nijansu zbog garderobe ali odmah je skinem tog dana. Nije mi cudno sto je postavljacu vazna ruka, mislim da je mnogim muskarcima vazna, recimo mom ocu takodje...

Meni se dopadaju noktici sa slike.

Doduse, ja sam zadrta sto se noktiju tice i svasta nesto ne volim, recimo da mi je jedino srcu drag ovalni oblik, par milimetara iznad jagodice u dve boje, ili proziran lak ili bordo, uz dve podvarijante, ili bez ili crven...i toliko. Sve ostalo mi je pisi brisi, stavim neku nijansu zbog garderobe ali odmah je skinem tog dana. Nije mi cudno sto je postavljacu vazna ruka, mislim da je mnogim muskarcima vazna, recimo mom ocu takodje...

Meni su nokti ogledalo žene.

Gadi mi se kad vidim izgrizle nokte, iz kojih šiklja krv..
Takodjer mi se ne svidja kad vidim žensko da ima nokte od 5 cm..
Fuj fuj..

Poslednja izmena:
Ili ono kad u svlačionici posle aerobika onako oznojane i štrokave stave dezodorans.
Verovatno tako i nokte nalakiraju, a ne izvade crno ispod noktiju.:bljak:

Imam utisak da žene znaju da budu štrokavije od muškaraca.:sad2:
fuj, de me podseti :sad2: mada i nase teretane su supacke, pristojna teretana mora pored svlacionice da ima i tuseve, i odmah posle vezbanja pod vodu.

moji nokti govore o meni da sam nekad svirala klavir, od tada su pod konac skraceni...bez laka bez icega, i meni dobri takvi...uzasavam se kandzi, onih koje mogu bez vecih problema da ti oci iskopaju :sad2:

fuj, de me podseti :sad2: mada i nase teretane su supacke, pristojna teretana mora pored svlacionice da ima i tuseve, i odmah posle vezbanja pod vodu.

moji nokti govore o meni da sam nekad svirala klavir, od tada su pod konac skraceni...bez laka bez icega, i meni dobri takvi...uzasavam se kandzi, onih koje mogu bez vecih problema da ti oci iskopaju :sad2:
Ma imaju teretane tuševe samo je problem što su teretane napredovale, ali naše devojke nisu. :sad2:
A ja sam takođe uvek nosila podrezane nokte bez laka, ali zato što su mi ti rožnati delovi jako loši, pucaju, lome se i kidaju.
Hvala bogu pa su izmislili manikir za male pare. Sad mi stave gel lak i mesec dana ne vadim crno ispod noktiju, a nokti prva liga.:super:

Back