Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
I ja obracam pažnju na nokte..
Jesam ja lud ??
Haj' što ti, žensko si, al jel normalno da muskarac na to gleda..![]()
Pa zašto ne bi bilo normalno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja obracam pažnju na nokte..
Jesam ja lud ??
Haj' što ti, žensko si, al jel normalno da muskarac na to gleda..![]()
Pa zašto ne bi bilo normalno?Svakako nisi jedini.
Sta znam..
Kome sam god rekao, svi kažu da nisam normalan..
Zato jer vecina gleda samo u sise i u dupe..![]()
Meni nije uopšte neobično da muškarac gleda i nokte. Valjda se gleda ceo paket.
Najviše viđam, uglavnom devojčice, nafrakane tuto-kompleto, pudera na licu 16 kila, a vrat crn od prljavštine.
Najviše viđam, uglavnom devojčice, nafrakane tuto-kompleto, pudera na licu 16 kila, a vrat crn od prljavštine.
Ili ono kad u svlačionici posle aerobika onako oznojane i štrokave stave dezodorans.
Verovatno tako i nokte nalakiraju, a ne izvade crno ispod noktiju.
Imam utisak da žene znaju da budu štrokavije od muškaraca.![]()
Meni se dopadaju noktici sa slike.
Doduse, ja sam zadrta sto se noktiju tice i svasta nesto ne volim, recimo da mi je jedino srcu drag ovalni oblik, par milimetara iznad jagodice u dve boje, ili proziran lak ili bordo, uz dve podvarijante, ili bez ili crven...i toliko. Sve ostalo mi je pisi brisi, stavim neku nijansu zbog garderobe ali odmah je skinem tog dana. Nije mi cudno sto je postavljacu vazna ruka, mislim da je mnogim muskarcima vazna, recimo mom ocu takodje...
Pomenuti otac bi progutao bilo koju manu na zeni samo ako ima lepu kozu, zube i nokte...valjda sam nasledila tatin ukus pa isto zagledam na muskarcima, nista gore od lepog a neurednog coveka![]()
A ćevapčići ti ne se dopadaju?Fine ruke..
fuj, de me podsetiIli ono kad u svlačionici posle aerobika onako oznojane i štrokave stave dezodorans.
Verovatno tako i nokte nalakiraju, a ne izvade crno ispod noktiju.
Imam utisak da žene znaju da budu štrokavije od muškaraca.![]()
A ćevapčići ti ne se dopadaju?![]()
Ma imaju teretane tuševe samo je problem što su teretane napredovale, ali naše devojke nisu.fuj, de me podsetimada i nase teretane su supacke, pristojna teretana mora pored svlacionice da ima i tuseve, i odmah posle vezbanja pod vodu.
moji nokti govore o meni da sam nekad svirala klavir, od tada su pod konac skraceni...bez laka bez icega, i meni dobri takvi...uzasavam se kandzi, onih koje mogu bez vecih problema da ti oci iskopaju![]()
Hihihi, ma simpa mi je kako si na fin način napisao šta valja, a šta ne valja.Meni se svidjali ili ne svidjali, ti od toga nikakve fajde nemas.
Ali uredni su, sto je najbitnije.