5 oktobar - dan prevare

B.A.L.:
Ti ako nemas nikakv argument na to sto sam napisao,ti bolje nemoj nista onda ni da pises.Ja sam lepo postavio pitanje,ako je Sloba nacista i najveci zlocinac za muslimane,kako to da je bio u dobrim odnosima sa Sadamom? :confused: prosto je divno kad nemate nikakve argumente"demokrate" i osecate se tako nemocno.volimtakve da vas gledam... :grin:

Diktarori se vole i ljube, ma koje vere bili.......njima je jedina vera, fotelja i vlast.........
To sto je Sloba bio prikan sa onim monstrumom , koji je pobio hiljade Kurda, i drugih Iracana ,koji su se na bilo koji nacin oglasili protiv njegove tiranije , govori o slobi.......

A podrzavanje tog "prijateljstva " o tebi................

Napokon, vasionskom pravdom oba diktatora zavrsavaju kako su i zasluzili.........

albumpicphp1iv6.jpg

Sada moze da se busa, ali , djavo je dosao po svoje....... :evil:

inagadadavida:
Diktarori se vole i ljube, ma koje vere bili.......njima je jedina vera, fotelja i vlast.........
To sto je Sloba bio prikan sa onim monstrumom , koji je pobio hiljade Kurda, i drugih Iracana ,koji su se na bilo koji nacin oglasili protiv njegove tiranije , govori o slobi.......

Неко би исто тако могао рећи да ђинђићева пријатељства са мафијашима исто тако говоре о њему самом.

inagadadavida:
Napokon, vasionskom pravdom oba diktatora zavrsavaju kako su i zasluzili.........

Опет, неко би могао рећи и да је Ђинђић завршио онако како је живео. Али то би било дегутантно.

inagadadavida:

A podrzavanje tog "prijateljstva " o tebi................

albumpicphp1iv6.jpg

Sada moze da se busa, ali , djavo je dosao po svoje....... :evil:
Slazem se sa drugom "Cavezom" sto je rekao da to onda ispada i da je Djindjic zavrsio onako kako je vodio zivot...Tu moze da se napravi onda paralela izmedju Slobe,Sadam,i Djindjica...mada ja ovu prvu dvojicu vise cenim,iako su neki hteli da ih posvadjaju samo zbog razlictih vere govoreci kako su neki Iracani ucestvovali u ratu u Bosni.(takvih je bilo ali se to zovu placenici,koje i mi ovde u Srbiji imamo :lol: )

goxy:
Nije, nije.....Veazane su ti ochi 'vezom propagande'', pa ne vidish dalje od nosa........
Ako je neko pun mrznje i gorchine onda su to ljudi iz ''patriotskog bloka''...Ja sam cool
a048.gif
.....
Nisu ljudi iz "Patriotskog bloka" puni mrznje i to pokazuje da sama ova tvoja recenica...ako smo mi patriote,kako onda vas blok nazivas :lol: A ste puni mrznje pokazuje sam cin mitinga i balona na "Trgu republike" kad je Sloba umro. :-o .Kad je Djindjic ubijen niko nije organizovao bilo kakvu zurku,mada je bilo par likova iz mog kraja koji su se napili u kafani :lol: .U tom trenutku to mi je malo bilo bezveze sa njihove strane,al kad pogledam onu vasu manifestaciju sa "Trga Republike" poceo sam cak i da podrzavam onog lika sto se popisao i bacio crvenu boju na plocnik Zorana Djindjica gde je sahranjen.

B.A.L.:
Slazem se sa drugom "Cavezom" sto je rekao da to onda ispada i da je Djindjic zavrsio onako kako je vodio zivot...Tu moze da se napravi onda paralela izmedju Slobe,Sadam,i Djindjica...mada ja ovu prvu dvojicu vise cenim,iako su neki hteli da ih posvadjaju samo zbog razlictih vere govoreci kako su neki Iracani ucestvovali u ratu u Bosni.(takvih je bilo ali se to zovu placenici,koje i mi ovde u Srbiji imamo :lol: )

Vremenom ce sve vise ljudi tako razmisljati...

goxy:
Slobo Sadame......toliko o dotichnoj personi......
Да ли је ово у функцији глорификације Слобиног лика и дела? После Слобе у Србији пакао по народ у економском смислу, после Садама пакао по цивилизацију стару више миленијума. И то од модерних варвара НАТО и САД. Народ у Ираку сада види како је било под Садамом, а како је сада под Америма и њиховим спонзорушама. Амери се отуда неће тако лако извући. Знају они то па зато сада примају убрзано нове чланице партнерства за мир јер им треба новог топовског меса са Балкана. То им дугују Тадић, као бивши министар војни и Драшковић као потенцијални хашки сужањ. Е, да нам је сада мудрост једног Слобе, а о Титу и да не говорим!

goxy:
Sadam je bio *********.....To je link koji ih je povezivao.....
Кина је још увек, званично, комунистичка земља, али ће врло брзо да угуши западњачку привреду. Русија је званично капиталистичка а суштински и даље социјалистичка у смислу југословенског комунизма из 80. тих година, па лупа економске шамаре ЕУ и тражи да се руски стандарди поштују при увозу меса и поврћа из ЕУ. Видим ја БИЋЕ СКОРО ПРОПАСТ СВЕТА (капиталистичког!). Још ће Кастро да доживи нову, али суштинску социјалистичку и радничку револуцију, којом ће бити дефинитивно капитализам послат у историју, а нова ера социјализма " са људским ликом" завладати светом.

goxy:
Nije, nije.....Veazane su ti ochi 'vezom propagande'', pa ne vidish dalje od nosa........
Ako je neko pun mrznje i gorchine onda su to ljudi iz ''patriotskog bloka''...Ja sam cool
a048.gif
.....
Патриотски блок је УВЕК И ЈЕДИНИ био за спас и добро Србије. Све остало је само српска несрећа и дегенерисаност. Французи су највећи националисти и патриоте, исто је и са Шведима, па им се то узима као плус, једино се Србима, од таквих као ти и осталих политичких спонзоруша, то узима као минус! Али: ОВО ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА, па ма шта то значило, а све је лоше резервисано само за Србе!

paola:
Кина је још увек, званично, комунистичка земља, али ће врло брзо да угуши западњачку привреду. Русија је званично капиталистичка а суштински и даље социјалистичка у смислу југословенског комунизма из 80. тих година, па лупа економске шамаре ЕУ и тражи да се руски стандарди поштују при увозу меса и поврћа из ЕУ. Видим ја БИЋЕ СКОРО ПРОПАСТ СВЕТА (капиталистичког!). Још ће Кастро да доживи нову, али суштинску социјалистичку и радничку револуцију, којом ће бити дефинитивно капитализам послат у историју, а нова ера социјализма " са људским ликом" завладати светом.

interruwu2.gif

rusi2uy6.png

paola:
Патриотски блок је УВЕК И ЈЕДИНИ био за спас и добро Србије. Све остало је само српска несрећа и дегенерисаност. Французи су највећи националисти и патриоте, исто је и са Шведима, па им се то узима као плус, једино се Србима, од таквих као ти и осталих политичких спонзоруша, то узима као минус! Али: ОВО ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА, па ма шта то значило, а све је лоше резервисано само за Србе!
Patriotski blok LDP-DS-G17.....Moze..... :)

Back