fenix2710
Primećen član
- Poruka
- 667
Moram priznati da ja uopste nisam sklona niti me privlaci ista sto ima ikakav ukus, miris, privid avanture, tajne veze...jer to skoro uvek znaci da taj neko nije slobodan. Moja natalna nema takve pokazatelje, ali se bar u jednom slucaju gde sam mogla da proverim u uporednom pokazalo da nam je Venera bila u toj 12-oj kuci, kuci tajni.. Iako je trajalo par godina,iako taj nije bio zauzet, cak sta bio je mladji 2-3godine od mene, ali jednostavno nesto je njega blokiralo da se opusti, a mislim da nisam ja, jer nisam neki frik koji uslovljava, mislim da sam u danasnje vreme krajnje izrasla i formirala se u normalnu licnost.Najčešće kroz povezanost 5. polja sa 12. poljem, na bilo koji način... Recimo vladar 5. u 12. ili obrnuto, zatim dodatni faktori mogu biti Neptun i znak Ribe u vezi sa 5. poljem.
Ako su ovi pokazatelji povezani sa 7. poljem, onda to mogu biti npr. tajne u braku, ali ovo je samo uopšteno, mora se sve tumačiti od slučaja do slučaja.![]()
Meni je 5kuca u lavu, njegov Vladar Sunce u 7-mom polju, kazu sjajno..ali nije bas tako.
Peto polje mi je prazno, ali imam jaku zelju da budem mama..posto smatram da cu tek tad biti ispunjena i da se moj zivot otvara kroz decu, nadam se vise dece..
Poslednja izmena: