5.dimenzija..STA SE DESILO??

Cela ta zbrka oko prelaska u 5.dimenziju se moze svesti na sledece:

Covek se kao bice ispoljava u ovom trodimenzionalnom svetu u svom fizickom obliku,koga prate i ustvari regulisu energetska polja,koja se popularno nazivaju Cakre.Sva praksa alternativnog lecenja se zasniva na poznavanju ovih energetskih centara.Ovde ispod je slika toga...

cakre-235x300.jpg

...Kao sto se tu vidi jedna zanimljiva stvar za 5 cakru je napisano da predstavlja Komunikaciju,naravno to nije obicna ona fazona"cao,zdravo,kako si?" :),vec komunikacija izvan vidljivog sveta,sa finijim nivoima postojanja,prirodom,boljeg razumevanja sveta i samog sebe.Dakle covek kao bice poseduje potencijal za prelazak na vise nivoe svesti,"dimenzije stvarnosti",tako da se tu sve svodi na to da mi kao pojedinci dosegnemo tu 5 dimenziju,a ne u vidu promene nas okoline i slicno,ova stvarnost je trodimenzionalna i nema razloga da mi nesto izmiosljamo i menjamo taj nas odnos u ovom svetu.Sva veca stanja mi kao ljudi mozemo doziveti zbog nase povezanosti sa celokupnim postojanjem.

Inace taj odnos u vidu broja 7 se spominje takodje u ucenju kabale,egipatskoj misterijskoj skoli,i verovatno su svi culi za izraz koji se kaze kad je zena u ekstazi, da je "na sedmom nebu",naravno rec je o sedmoj cakri,dimenziji postojanja kako vec to hocete nazvati. ;)

Back