5 Days A Stranger (mozda malo dobre igre nije na odmet)

Inspector

Aktivan član
Poruka
1.373
E ljudi ja sam se do skoro zaludjivao sa nekim igrama koje imaju odlicnu grafiku ali cije su misije prilicno dosadne i jedno te isto se sve ponavljau krug ! Slucajno sam naleteo na igru 5 Days A Stranger ! Naime nisam mogao da verujem ! Igra koja zauzima samo 1.3 mb moze da bude bolja od svih onih dosadnih igara sa perfektnom grafikom ! Igra zahteva da se misli i to vrlo mnogo, a radise o lopovu koji je hteo da obije kucu De foo-ovih ali sta se desilo prozor kojim se popeo bio je zakljucan ! Uskoro se u kuci srece sa jos troje ljudi koji su isto hteli da se usunjaju u kucu, ali kada su usli sve za njima se zakljucalo ! On posle saznaje da se u toj kuci desilo u bistvo i da zato u kuci nema nikog ! Uglavnom vas cilj u celoj igriesta da pobegnete izkuce za tih 5 dana pre nego sto vas stigne duh koji hara kucom ! U igri cete se susretati sa sa raznim predmetima duhovima kosturima, a svaka od tih stvari ima neko logicko znacenje koje ce vas nabvesti da izadjete iz kuce ! Ponavljam igra je preteska ali je zato jako zanimljiva i sastoji se od 5 nivo (1 nivo 1 dan u kuci). Ja sam stigao do 4 dana ali mi je pao sistem tako da mi se sve izbrisalo ! Ko predje neka mi javi sta je uradio ! AKO predjete uspesno ovu igru da vas obavestim da je izasao i njen drugi deo 7 days a skeptic koji jos nisam igrao ali znam da se radi o buducnosti na nekom svemirskom brodu sa koga morate da izadjete a da vas duh neubije ! SRECNO I MISLIM DA CE VAM OVO BITI JEDNA OD OMILJENIJIH IGRICA ! Link o igri : http://www.fullyramblomatic.com/5days (igra je u vise navrata proglasavana za igru godine) ! Link za download : (nisam nasao ali ko nadje neka ga postavi)!

Back