4umash od koga se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mene mrzi da se svađam.

Ovde su svađe šablonizovane.
Puca se u polnost, u glupost, u nečiji izgled i tome slično.
Kad pogledaš, počastili se ljudi međusobno, a niko nije izašao iz duela kao pobednik.

Publika aplaudira.
Dečje radosti.

Moja koncepcija je realnija jer problematici ne pristupam ostrašćeno, jer sa žena, je l te.
Zamisli kad Smokva ne bi postavljala slike.

Smokva zna da se nasmeje na slici, pa se stiče utisak da se baš nama obraća, a obavezno napiše i duhoviti kometar uz sliku.
Tad imaš utisak da je u pitanju nekakav strip koji prati realan život sa Bobijem kao šlagom na torti.

Treba znati i pozirati, znati s kojim ciljem se pozira, a njeni ciljevi mi nikada nisu bili sumnjive prirode.
Zoro u svakoj fotografiji vidi namere da muški svet bude zaveden ili nešto tome slično, budiboksnama.

:eek::rumenko:
pa joj..posramila sam se

Kad pogledaš, počastili se ljudi međusobno, a niko nije izašao iz duela kao pobednik.

Publika aplaudira.
Dečje radosti.

Па, како да се свађаш кад су аргументи такви некакви.

Хоће то мало и по породици, а то ми је најниже што може.

Ја се и у животу свађам кад ми баш пукне филм, кад више не може да се издржи, али и онда не вређам, држим се теме.

Као и сваки штребер, па и у свађи :zcepanje:

Па, како да се свађаш кад су аргументи такви некакви.

Хоће то мало и по породици, а то ми је најниже што може.

Ја се и у животу свађам кад ми баш пукне филм, кад више не може да се издржи, али и онда не вређам, држим се теме.

Као и сваки штребер, па и у свађи :zcepanje:

Mene ponekad nešto navede da pecnem nekoga, onako, malo, a sve mislim neće da se uvredi jer mu ne mislim zlo.
A otkud ljudi s druge strane ekrana znaju šta im misliš?
Kad mi dođe da uvredim zbog nečeg što me provocira, oćutim da se ne bismo preganjali letnji dan do podne.
Ili ono, razmislim, svako ima prava da je budala na svoj način.

Ma nema.......Ima uplasenih deckica i ljudi koji su malo vise nacugani,nostalgicni ili u depresivnom stanju.....
Forumasice su gore.....:zcepanje:
Nekad me i povuku za jezik ali opet se trudim da budem:cool:
To mora da je neki decko sa politike ili slucajno psihologije....:D

Publika aplaudira.
Dečje radosti.

Tačno :)

I onda te napadaju jer ne ulaziš u rasprave kriveći te da si licemeran i da ne ulaziš u konflikte kako bi održao dobre odnose i svima se dopao ne shvatajući da si dostojanstven zapravo. I da nemaš potrebu spuštajući druge da dižeš sebe iako nisi mutav. To samoprecenjivanje, isticanje svojih vrlina, napadi na druge... iz kojih vrište ogorčenost i zajedljivost zakamuflirani (lažnom) samouverenošću su tužni i očajni. A da ne pišem o nevaspitanju koje se pravda iskrenošću.

Mogu da se nasnivam, raspravđjam, ubeđujem,... sa nekim ko mi je blizak. Ovde... Ovde se kao i na ulici, samo okreneš na peti i boli te štikla za takve.

ne postoji na forumu niko od koga se plasim...jaka sam i ja preko racunara:lol:
postojali/postoje samo oni koje na neki nacin volim
u @Master sam zaljubljena :zaljubljena:
@Lider je beskrajno sarmantan i vrcav :zper:
@ranjeni Zoro je beskrajno fascinantan, i glavni iz krste da ozbiljno vidi i da ozbiljno plati coveka da mu bude super super kreator foruma

a od kog si ti mislio da ona strahuje? :lol:

od admina tjah od taba velicanstvenog :lol:

- - - - - - - - - -

Ja ću sada da izbegavam teme od ove tetice zato što nas je lagala da postoji neki forumaš od kog se plaši, kad ono njena malenkost pred Suncem.
)

- - - - - - - - - -

od nine se bre plasim..eto od koga. :lol:

- - - - - - - - - -

u stvari ovo je konkurs za 4umasha od koga bih zelela da se plasim. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back