~ ~

wet look:
eto,kosu ne shisham vec par godina,ispod pazuha ,noge i prepone da ne spominjem... dala sam sebi oduska sa brkovima... bar vise ne moram makazice da nosim sa sobom da ih strizem... :wink:

ej l ti to mene zezas, ni ja!!! :)
ne smeta mi poshto sam u kuci ako sam ruzhna bar ne moram da se cimam oko toga dosta mi je shto se kupam

srodna dusha, najzad
sad mi je lakshe mislila sam da nas nema
doduse nesto sam strugala prepone letos fuj...a i shishanje je palo

idem s neta posto sam pravi dzanki a i uzalud mi je da chekam

jagodica:
ej l ti to mene zezas, ni ja!!! :)
ne smeta mi poshto sam u kuci ako sam ruzhna bar ne moram da se cimam oko toga dosta mi je shto se kupam

srodna dusha, najzad
sad mi je lakshe mislila sam da nas nema
doduse nesto sam strugala prepone letos fuj...a i shishanje je palo

idem s neta posto sam pravi dzanki a i uzalud mi je da chekam

ja vala kupanje zimi jedared mesecno(dobro ajd plaknem se samo-znas vec na sta mislim),a ovako,zima je,hladno je...samo mi fali upalu pluca da navucem...a i nakupala sam se na moru za citavu sledecu zimu i prolece,molim lepo...

e,cula sam da su bolne te prepone...ja vala necu da nasednem na taj stos,kao muskarci vole da je glatko... zaebi...da vole,gnjavili bi sebe... ja volim maljavo,zato volim mog decka...
ja volim prirodu i priroda voli mene... kad je mogla ona ruskinja(dlakava kao sam djavo) u londonskom tubu da na crne dlake obuce providno bele najlonke i da je muvaju svi odreda u metrou,sta meni ostaje... nego - viva la natura! :wink: :lol: 8)

p.s.a kosu isto ne shisham...sad je do guze,videcemo dokle ce... (isto greje zimi,videla si one reklame za sampon gde se umotaju u kosu...to ti je lepo umesto shala i mirna backa...)

Goscica:
wet look:
Goscica:
Otac mog druga je brijao skroz obrve mesec dana pred ispit.To je bio jedini nacin da ne izlazi iz kuce! :lol: Jagodice, mozda je to resenje i za tebe? :P

sinovljeve ili svoje? :wink: :lol: 8)
Svoje :lol: Ali je zato covek postao hirurg :P :wink:

eeee...zato ja necu biti hirurg sa ovim mojim "morskim pijavicama" (eto,i arhaicne narodne lirike lepo upucuju u gustis,molim lepo)

8) :lol:

Goscica:
Otac mog druga je brijao skroz obrve mesec dana pred ispit.To je bio jedini nacin da ne izlazi iz kuce! :lol: Jagodice, mozda je to resenje i za tebe? :P
:lol: :lol: To je nece spreciti da visi na netu... i opet nista od ucenja.. :lol: :lol:
treba joj konfiskovati komp... bar dok ne polozi ispite... :P :wink:

jagodica:
bili su venerini brezhuljci, nokti, kosa, bubuljice..ovo nije bilo
e pa izvolte.
obrve...kakve su vashe i kako to radite
moje su ovakve xxxx xxxx
:?
Kažu da obrve treba da prate konture lica, ali ja ih ne slušam :shock:
Jedno vreme su bile extremno tanke, to mi je dosadilo pa sam ih "pustila"...
Sad su baš kako treba. :D :wink:

ja nemam obrve!
izgorele su u pozaru, nemam ni jednu dlaku na sebi!
depilacija je za mene naucna fantastika!
voleo bih da sam dlakav i da imam duge do 2m obrve pa da ih cesljam.
sve da cesljam!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back