40s (teen)

Interesantno, ali ja nikad nisam sebe zamishljala sa toliko godina....
valjda cu da imam porodicu do tad, klinci, razmishljacu unapred pre svega zbog porodice....
nem pojma..... mozda neshto i bude od mene xDDDD

Interesantno, ali ja nikad nisam sebe zamishljala sa toliko godina....
valjda cu da imam porodicu do tad, klinci, razmishljacu unapred pre svega zbog porodice....
nem pojma..... mozda neshto i bude od mene xDDDD

Vidim sebe u GR ili DE kako životarim u provinciji,sa par dece i isto toliko žena.:DTada postajem penzionisani ku(r)var,verovatno sed.Od kose kao u Robinzona pravim nekoliko dredova,ostatak kose šišam na kratko i farbam u crno.:pSedi dredovi bi više delovali kao sajle,ali koga briga.:heart:

P.S.Ozbiljan sam.

ne razmisljam o tome....
ne znam, nekako se plasim starenja, plasim se jebenog vremena, bre, jer znam da tu nista ne mogu da uradim
pici ono sa mnom i bez mene
al' eto, volela bih da do tada uradim nesto sto ce biti znacajno, ne znam, da dizem revoluciju, da pronadjem lek protiv side, napisem neko revolucionarno delo., ma nemam pojma...

tema je sasvim prozaična i izlizana, no
shvatite je ili kao maštanje o idelnom konceptu ili kao zamišljanje realnog koncepta
vi sa 40+ godina...
i šta vidite?

Sigurno cu biti bez zene i dece, zivecu sam u nekoj planini, hranicu se bobicama...barem dok ih ima, kad dodje zima ima da padam u hibernaciju...i tako :mrgreen:

a sada ozbiljno...nemam pojma kako bi moglo izgledati mojih 40 god...ali sigurno nece biti lep prizor videti to, s' obzirom da sam sve ove god. proveo smarajuci se, nista ne radeci, u 40 ima da sibam sa poslovima samo tako da bih preziv'o...:mrgreen:

Mada mi gatara rece da cu se ozeniti lepom i bogatom djevojkom:per: Ima li ovde neka lepa i bogata? Da malo pozurimo sa tim... xD

Sigurno cu biti bez zene i dece, zivecu sam u nekoj planini, hranicu se bobicama...barem dok ih ima, kad dodje zima ima da padam u hibernaciju...i tako :mrgreen:

a sada ozbiljno...nemam pojma kako bi moglo izgledati mojih 40 god...ali sigurno nece biti lep prizor videti to, s' obzirom da sam sve ove god. proveo smarajuci se, nista ne radeci, u 40 ima da sibam sa poslovima samo tako da bih preziv'o...:mrgreen:

Mada mi gatara rece da cu se ozeniti lepom i bogatom djevojkom:per: Ima li ovde neka lepa i bogata? Da malo pozurimo sa tim... xD

ja, ja, ja:zskace:
ionako trazim djuvegiju, a i ucim a kuvam....

Vidim sebe u GR ili DE kako životarim u provinciji,sa par dece i isto toliko žena.:DTada postajem penzionisani ku(r)var,verovatno sed.Od kose kao u Robinzona pravim nekoliko dredova,ostatak kose šišam na kratko i farbam u crno.:pSedi dredovi bi više delovali kao sajle,ali koga briga.:heart:

Au.
Bicu razvedena, ultra - mega - giga nafurana babetina. Jedva cekam.

Ljudi, 40, ne 140. :/

Realno Kao baju na nekoj nizoj poziciji(tipa neko mudo u opstini, ili gradu), zavalio svoje debelo dupe u fotelju i kradem drzavu iz senke

Idealno Kao srpskog Kim Jong Il-a(i mudo medju masonima)

Ako ako,doduse uvek mogu da se podvrgnem liposukciji(jer sam se nakro para, pa mi se moze), ali to bi onda narusilo imidz zlog debelog prasca koji pljacka jadan narod, tako da...

:D

poslovna zena koja s 40 izgleda kao da ima jos uvek 20,zahvaljujuci ultra tretmanima,naravno,kao i uvek na stiklama i u fulu skockana :mrgreen: radim u nekoj mega-giga firmi, vozim extra kola sa zatamnjenim staklima,udata za bar 20 godina starijeg lika,naravno zivimo u vili na dedinju.

hahahah...ma salim se, ne znam...:mrgreen: tj ne zelim da razmisljam o tome :D

Back