Кланови на ЉиС-у

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.964
Ко ми год каже да не постоје, рећи ћу му да лаже :p

Неретко се дешава да ако се сукобите са једном особом на форуму, на вас ће да се острви чопор форумаша без икаквог разлога! :eek: Нити сте се њима обраћали, нити сте имали икакав контакт :confused: У питању је солидарност, шта ли већ... :roll:
А ово је најуочљивије на Женама :thumbdown:

Питање је:
Ко је све у вашем клану?
Чији клан вам је омиљен, а чији омражен?

:whistling:

mozda ih je nekad bilo vishe nemam pojma ne pratim tako pomno ovaj pdf doshla neka u pm dosadna grupa ljudi
elem,shta te briga nek napadnu,ja bash volim kad je kolektivno protiv mene...skoro pa je tako ravnopravno po sve njih na gomili

pa sto ne okacis na zene
Па, зато што ће крдо ''госпођа'' да почне да ми даје дијагнозе и измишља мане, па зато да чујемо љисовце...

Тамо је заиста неподношљиво... Једном приликом су се хвалиле како су неку девојку својим ''понашањем'' отерале са форума :thumbdown:

Ко ми год каже да не постоје, рећи ћу му да лаже :p

Неретко се дешава да ако се сукобите са једном особом на форуму, на вас ће да се острви чопор форумаша без икаквог разлога! :eek: Нити сте се њима обраћали, нити сте имали икакав контакт :confused: У питању је солидарност, шта ли већ... :roll:
А ово је најуочљивије на Женама :thumbdown:

Питање је:
Ко је све у вашем клану?
Чији клан вам је омиљен, а чији омражен?

:whistling:
Pisao sam već o tome više puta. Mislim da su ta moja izlaganja i opservacije sasvim blizu ozbiljnom naučnom delu, neskromno ću ustvrditi.
Ako Vas interesuje, možete putem tražilice pronaći tekstove.

Ne, nisam član nijednog klana. To je, između ostalog, povezano sa mojom individualnošću i verom u ličnu slobodu.

Svaki mi je omrazen cak i prijateljima ne dozvoljavam da me uvuku u svoj..sve realno objektivno pozitivno moze ostalo ne

Znaci osim namazanih pevaca, popularnih koka, postoje i klanovi ------ puno je to novih informacija za jedan dan:think:!

A koji su to klanovi, svaki klan ima i vodju valjda, pa ono, jel ima nesto kokretno, ili ...........trt:(
Msm ako ima neki dobar da se prikacim:)!

ja ovo ne razumem? :neutral:
I bolje:zag:
Znaci osim namazanih pevaca, popularnih koka, postoje i klanovi ------ puno je to novih informacija za jedan dan:think:!

A koji su to klanovi, svaki klan ima i vodju valjda, pa ono, jel ima nesto kokretno, ili ...........trt:(
Msm ako ima neki dobar da se prikacim:)!

Opet ti kazem ako ces linijom manjeg otpora mora trpis autoritet i onda kad ne znas di teras nekom se zameris 100%..teraj po svom bolje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back