-.-

- S kim si danas bila na Fejsbuku.
- Ni sa kim.
- Zašto me lažeš?
- Prvo ne vređaj me. Drugo ja ne lažem. Treće neću te ubeđivati u nešto što ti ne želiš shvatiti.
- A to je neka tajna?
- Da privatno je.
- A sa kim si se dopisivala?
- Sa sestrom.
- I ja ne smem videti šta si se sa njom dopisivala?
- Ne ako je to između nas dve...
I kreće durenje...
Kako bi ste vi ovo objasnili? Ja ne mogu shvatiti.:confused:

Извињавам се што улећем и вероватно испадам глуп у друштву, а јел зна он за твоју активност ође, мислим просто не могу да верујем да му ОВО не би сметало кад би зано за то!

Znači čovek ne sme pričati o muškarcima.... ne razumem...

Драга њему смета твоја невина активност на фејсу, а овде су ствари много шифрованије и интимније, па само питам да ли му то смета. Што се тиче тога да ли смеш не само што смеш, већ је и пожељно (па због тога смо овде ваљда)!

Не мо се лутиш на мене :bye:!

- S kim si danas bila na Fejsbuku.
- Ni sa kim.
- Zašto me lažeš?
- Prvo ne vređaj me. Drugo ja ne lažem. Treće neću te ubeđivati u nešto što ti ne želiš shvatiti.
- A to je neka tajna?
- Da privatno je.
- A sa kim si se dopisivala?
- Sa sestrom.
- I ja ne smem videti šta si se sa njom dopisivala?
- Ne ako je to između nas dve...
I kreće durenje...
Kako bi ste vi ovo objasnili? Ja ne mogu shvatiti.:confused:

Dopada mu se tvoja sestra:kafa:

Драга њему смета твоја невина активност на фејсу, а овде су ствари много шифрованије и интимније, па само питам да ли му то смета. Што се тиче тога да ли смеш не само што смеш, већ је и пожељно (па због тога смо овде ваљда)!

Не мо се лутиш на мене :bye:!

Ja ću svoj nalog da ukinem i na Fejsu i ovde....ali pod uslovom da njemu daju nalog za psihijatriju.
P.S. Ne ljutim se.

Ja ću svoj nalog da ukinem i na Fejsu i ovde....ali pod uslovom da njemu daju nalog za psihijatriju.
P.S. Ne ljutim se.

nemoj da se navučeš ko drugarica kad joj je neki pametnjaković rekao - mala, dođi 'vamo, imam nalog.
a na pita - kakav nalog?
odgovor je bio - da mi pušiš malog

ok, svi su bili pod gasom, al opet ....

:lol::lol::lol:

Ja nisam navikla da me neko tako pretresa i ispituje... nije mi jasno kako neko ne konta stvari tipa "privatnost" i ostale gluposti...
Pošto je započeta tema Facebook... Ja njega i forume redovno uključim... ali ga ne koristim... retko i to kad se dogovaramo za izlaske... dopisivala sam se na Skajpu konkretno... jeste sad srećni?xD:mrgreen:
I kako ne konta da je ispao jadan i da tim neće ništa postići....

On ispo jadan sto ga lazes i sto te provalio:eek::hahaha:

Back