400 000 gladne dece u srbiji

Istina ziva sto kaze iwo jima.Licno poznajem kapetana vojske RSK koji mi je pricao kakva su naredjenjea dobijali, da razmontiraju raketne sisteme, da issiaju gorivo iz oklopnih voizla, i da spreme narod za bezaniju..kao da ''cuvaju'' narod, a kad su presli na teritoriju Srpske niko ih nije pogledao, nije im dao hranu, ni melko za decu, nista...njega zabole za krajinu i za srpstvo, video je sta se krije iza toga, u sustini.

Lepo, od srpske dece do ko poznaje kapetana i sta je on rekao...a ja sam mislio da je nastup poslanika u srpskoj skupstini vrhunac opstrukcije...
Na kraju krajeva, nije ni bitno koliko ih je, sve dok je i jedno dete gladno treba da se nadje nacin da se nahrani. Cinjenica jeste da je vecina od te dece ciganskog porekla i tu je problem sto drzavni organi dozvoljavaju da pripadnici te manjine krse zakon na svakom koraku. Od slanja u skolu do sakacenja dece radi prosenja. Resenje bi bilo otvaranje nekoliko ustanova na teritoriji Srbije (mislim na fizicke objekte) u kojima bi mogli da se smestaju deca koju ndlazni uhvate u prosnji. Prosi, znaci nema sta da jede, znaci roditelji ne mogu da mu obezbede egzistenciju, znaci drzava neka ga hrani , oblaci, skoluje ali drzavi i da vrati to sto je ulozeno u njega, ne u dinar nego trudom i zalaganjem i postovanjem.
De Gol je na taj nacin stvorio jednu od najefikasnijih specijalnih policijskih snaga koje i dan danas rade po istom principu.

У Србији се оснива савет за демографску политику који ће имати за циљ да предузме активности у циљу поправке катастрофалног демографског стања нације.

a ti bi bio kao predsjednik ..i imao "glavnu rijec"..;);););););););) a?tak nesto slicno imao je i Adolf...

Back