ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
uzima se da je cetrdestogodisnjak bezvremen . naravno ako dobro izgleda a ne da je propao fizicki . evo jednog od 40 godina pa mi recite bi li ga zeljele za sebe ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzima se da je cetrdestogodisnjak bezvremen . naravno ako dobro izgleda a ne da je propao fizicki . evo jednog od 40 godina pa mi recite bi li ga zeljele za sebe ?
![]()
Ne.uzima se da je cetrdestogodisnjak bezvremen . naravno ako dobro izgleda a ne da je propao fizicki . evo jednog od 40 godina pa mi recite bi li ga zeljele za sebe ?
![]()
Eto, samouka ce ga uzMe..
- - - - - - - - - -
..i ponese doma...
![]()
koje?Juvan Megregor je postao to sto jeste jer je interesantan, talentovan, pametan, harizmatican, pozitivan, moze da glumi zavodnika, baju, pedera...i plus ima fantastican osmeh.
Da li bih njega pozelela?
Da, jos ako moze vikend na Kapriju s njim, to mi je skroz ok.
Da li bih pozelela nekog ko izgleda dobro kao on, a da pri tom nema njegove druge karakteristike?
Ne, mnogo me nesto briga za neostvarene prazne lutke i manekene.
Mator je za mene.
Neću. Imam jednog kod kuće. I najbolji je![]()
Fizički, muškarac od 40tak može sasvim lepo da izgleda, ali džaba izgled ako nema harizmu. Bar za mene, ako nema "ono nešto" - može da bude ne znam kakav dasa -![]()
koje?
prazni su jer nisu valorizovani na trzistu?
to bre do 50 te balavci sve, kome to jos treba![]()
dobro drage moje jel vam drazi netko od 35 ?