40 - ogodisnjak .

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
uzima se da je cetrdestogodisnjak bezvremen . naravno ako dobro izgleda a ne da je propao fizicki . evo jednog od 40 godina pa mi recite bi li ga zeljele za sebe ?

Ewan-McGregor-FilmMagic-Getty-Images.jpg

Svaki vid fizickog privlacenja je destruktivan po musko zenski odnos.Svaki vid zblizavanja baziran na fizickom odnosu je osudjen na propast.Ako Bog da,doci ce vrijeme kad ce ta zavjera protiv pravilnog odnosa i porodice bit razoblicena a njeni zastupnici pohvatani.Amin.
Imam 29 godina,hvala Bogu imam vise sijedih u kosu nego ovaj covjek.A imam mozda i veci stomak od njega.Hvala Bogu.

ovog ne bih, ide mi na k ovaj glumac :lol: inace pun holivud frajera u tim godinama, lepse su te generacije no sad ovi decaci
a ko je reko da su muskarci u 40 nikakvi pa se sad ti ovde pradas, jel te to zauz nacepila da si pokojnik :lol:

uzima se da je cetrdestogodisnjak bezvremen . naravno ako dobro izgleda a ne da je propao fizicki . evo jednog od 40 godina pa mi recite bi li ga zeljele za sebe ?

Juvan Megregor je postao to sto jeste jer je interesantan, talentovan, pametan, harizmatican, pozitivan, moze da glumi zavodnika, baju, pedera...i plus ima fantastican osmeh.

Da li bih njega pozelela?
Da, jos ako moze vikend na Kapriju s njim, to mi je skroz ok.

Da li bih pozelela nekog ko izgleda dobro kao on, a da pri tom nema njegove druge karakteristike?
Ne, mnogo me nesto briga za neostvarene prazne lutke i manekene.

Juvan Megregor je postao to sto jeste jer je interesantan, talentovan, pametan, harizmatican, pozitivan, moze da glumi zavodnika, baju, pedera...i plus ima fantastican osmeh.

Da li bih njega pozelela?
Da, jos ako moze vikend na Kapriju s njim, to mi je skroz ok.

Da li bih pozelela nekog ko izgleda dobro kao on, a da pri tom nema njegove druge karakteristike?
Ne, mnogo me nesto briga za neostvarene prazne lutke i manekene.
koje?
prazni su jer nisu valorizovani na trzistu?

- - - - - - - - - -

Mator je za mene.

jos malo pa cale da ti bude:hahaha:

- - - - - - - - - -

Neću. Imam jednog kod kuće. I najbolji je :heart:

eto vidis...i to bez ovih ,,karakteristika,,

- - - - - - - - - -

Fizički, muškarac od 40tak može sasvim lepo da izgleda, ali džaba izgled ako nema harizmu. Bar za mene, ako nema "ono nešto" - može da bude ne znam kakav dasa - :ne:

i kod tebe karizma,ono nesto... imenuj to imenicom lakse je

koje?
prazni su jer nisu valorizovani na trzistu?

Citas li ti ceo post?

Citiram samu sebe:

Sta je tu povezano sa trzistem?

I kad smo se dotakli toga, sto bi trebalo da predstavlja tabu temu u nasoj neokomunistickoj misli, normalno je da zena, kao i muskarac uostalom, zeli pored sebe uspesnu osobu.
To sto je u Srbiji uspeh retka pojava narocito ako nije povezan sa kriminalom je druga stvar.

- - - - - - - - - -

Gde mi nadje ovog Bosiljka, kad mu vidim sliku pet dana srece nemam :lol:

Back