3u1

evo ovako
jel vam se desilo da vam se svidja vise momaka ili devojka
i da je to osecanje uzvraceno od strane svakog pojedinca
i da uspete nekim cudom da taj broj svedete na nekih razumnih 3, npr
i da dalje ne mozete suziti izbor
jednostavno ne mozete
ne mozete ni jednog da otkacite
lepo vam je sa njima
a svesni ste da tako nece moci
jer ne zelite nikome nabijati rogove

i sta raditi tada

.desilo se ali zbog toga shto sam hteo sve ostao sam bez ijedne ...........prekombinovao sam se ............:sad2::sad2:

evo ovako
jednostavno ne mozete
lepo vam je sa njima

i sta raditi tada
da sam neki kuronja sad bi reko :cmok: lenjir u sake:cmok2:
al nisam :(

3+1=4
izvlacimo cisti zakljucak da je par ustvari 2 (dvoje)
u ovom slucaju jednacina je jasna
1+1 = par tj. ti i momak
a da se druga dvojica ne bune dobijama 1+1= gey sto je ok, jer mi smo ljisovci
najbolja jednacina je da nadjes dva momak da ti se dopadaju i jednu devojku :D
tako da dobijamo prostu jednacinau sa 4 poznate i dva srecna para :lol:

prosto...matematika je bas zanimljiva nauka jel da :mrgreen:

p.s nemoj da ti se slucajno dopadaju 3 devojke onda je matematika "a la Sex & grad" :lol:
ne treba mi devojka
bas sam pre 2 nedelje raskinula sa devojkom
i sad bih malo da odmorim

evo ovako
jednostavno ne mozete
lepo vam je sa njima

i sta raditi tada

izadjes iz puberteta

To ne mora da ima ikakve veze sa zreloscu, vec se radi o tome da se seksualnost razlikuje od osobe do osobe. Kao sto postoje oni koji preferiraju sopstveni pol, recimo, tako postoje i oni koji mogu da vole vise osoba u isto vreme, ili da vole jednu, a da praktikuju seks sa vise njih istovremeno, pa se, na primer, organizuju u swingerske klubove, i tako...

Inace, svi smo mi pomalo kao nasa draga bokica :heart:, samo sto ziveci u kuluturi koja je kao bazicni obrazac seksualnog ponasnja razvila monogamnost, to potiskujemo ili negiramo, a istovremeno znamo da se u sustini vecina nas ponasa "poligamno". :confused:

Moze se na ceo slucaj gledati i iz ugla toga da neke osobe mozda imaju preveliko srce da bi u njega smestili tek jednu osobu... :heart:

010849.jpg

To ne mora da ima ikakve veze sa zreloscu, vec se radi o tome da se seksualnost razlikuje od osobe do osobe. Kao sto postoje oni koji preferiraju sopstveni pol, recimo, tako postoje i oni koji mogu da vole vise osoba u isto vreme, ili da vole jednu, a da praktikuju seks sa vise njih istovremeno, pa se, na primer, organizuju u swingerske klubove, i tako...

Inace, svi smo mi pomalo kao nasa draga bokica :heart:, samo sto ziveci u kuluturi koja je kao bazicni obrazac seksualnog ponasnja razvila monogamnost, to potiskujemo ili negiramo, a istovremeno znamo da se u sustini vecina nas ponasa "poligamno". :confused:

Moze se na ceo slucaj gledati i iz ugla toga da neke osobe mozda imaju preveliko srce da bi u njega smestili tek jednu osobu... :heart:

010849.jpg

Dobro..ajd' sad..ja imam prosirenu jednu pretkomoru, se racuna to :D?

Dobro..ajd' sad..ja imam prosirenu jednu pretkomoru, se racuna to :D?

:cistinaocare: Oh, pa svakako Vam se to uzima kao olaksavajuca okolnost u slucaju da se odlucite za vise partnera, koleginice... ;)

... uzgred, da dovrsim odgovor bokici... sta raditi... ja bih u takvoj situaciji svakoj priznao za ostale dve, pa bih nastavio vezu s onom koja takvu situaciju "svari" ;) . A ako bih time izgubio sve tri, sta me briga, mozda je tako i bolje. :whistling:

Dakle, sustina je pronaci osobe koje su ti u pogledu seksualnosti slicne. U tome je sva tajna srecnog ljubavnog zivota. :)

:cistinaocare: Oh, pa svakako Vam se to uzima kao olaksavajuca okolnost u slucaju da se odlucite za vise partnera, koleginice... ;)

... uzgred, da dovrsim odgovor bokici... sta raditi... ja bih u takvoj situaciji svakoj priznao za ostale dve, pa bih nastavio vezu s onom koja takvu situaciju "svari" ;) . A ako bih time izgubio sve tri, sta me briga, mozda je tako i bolje. :whistling:

Dakle, sustina je pronaci osobe koje su ti u pogledu seksualnosti slicne. U tome jeU tome je sv sva tajna srecnog ljubavnog zivota. :)

U tome jeU

Kolega..ako dozvolite..i vitke linije :zper:

010849.jpg
klimam glavom
:)
:heart:

evo ovako
jednostavno ne mozete
lepo vam je sa njima

i sta raditi tada

ja mislio da je u pitanju neki grupnjak, kad ono nista.....
jedan dan sa jednim,
drugi sa drugim,
treci sa trecim...........pa opet u krug......

Back