3DMark 2006

• Začetnik teme Začetnik teme Ćale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
chika_doktor:
7000 je malo puno...Odvadi malo jarane...
Što bi rekla moja baba - 7000 "veoma mekano", sa Athlonom X2 3800 i Club3Dovim 7800GT SLI, bez ikakvog overclockovanja. Za Beograđane i okolinu: možemo neki vikend da organizujemo LAN party, pa da odradimo i jedan drag race. :twisted:

Sto kazu kauboji - You're on partner ! :)

Ma ***** je, citam po netu, niko nece da testira sa njim, uskoro izlazi patch da popravi neke zajebe sto su napravili u kodu programa. A da ne pricam da je optimizovan za nVidiju.

Kako ti radi X2.

Nasao sam program koji instaliras pod Windowsom i daje ti bolju kontrolu nad oba jezgra.
Zove se SMP Seesaw Pro

Poz

Angelico_Payne:
Kako ti radi X2.

Nasao sam program koji instaliras pod Windowsom i daje ti bolju kontrolu nad oba jezgra.
Zove se SMP Seesaw Pro
Poz
Mogao bih da probam. Ono što ja najviše koristim je Maya, a ona sasvim dobro radi sa dva jezgra, mada nije loše probati.

Pozz.

Angelico_Payne:
Probao sam ovde sa Dual Core Pentiumom, i radi OK, jedino što neke programe neće da assignuje samo jednom procesoru, recimo iz nekog razloga neće antivirus (NOD32) da prebaci ni na jedan, (verovatno zato što je to zaštićeni proces), ali ostale programe prebacuje bez problema.

E sad bi trebalo probati i neke prave testove...

Е супер, баш ми је требао бета тестер, или што би наш народ рекао покусни кунић.
да споменули су ту ствар на сајту , али то је проблем до тих програма.
Иначе чуо сам да у АТИ-ју раде на печу који ће да ти да контролу да доделиш радну меморију графичкој, јел брзина чипсета, магистрале и ПЦИ експрес магистрале, је порасла довољно да се тако нешто уради и да има видљиве резултат, слично је било са старим АГП картицама, код њих је била опција АГП апертуре сизе, па је графичка вукла од радне, ако јој треба, са овим печом ће вући одмах, а не ако му треба. Али наравно та опција ће само да ради са новом генерацијом графичких. Као и опција да може да повежеш онолико картица у кросфајр моду колико имаш ПЦИ експрес слотова

Извини на енглеском ћирилици , али имам јако мало времена...
Поз, и ако хоћеш пиши ми на мејл, имаш га у профилу.

Izvin'te gospodo ali sta Vi to ZA IME BOGA drzite u kucistima?!?!?
Meni daje 1300 bodova sa 1 gig ATI X800 i AMD 3000+ 64..... :(
Bez kloka naravno :)
A sto se tice 2005 i ovih 4700 bodova......to je bio klok :) mada sada i radi i oko 4900 sa klokom graficke ,zalmanovim coolerom na istoj i OMEGA driverima (100 poena cistih samo sa omegom ) :)
Bez kloka u 2005 radi oko 4400-4500 marks :)
Ne mogu da klokujem proc. ni do 2.3 ghz jer imam bedu od napajanja :(

Back